Design for Social Media - юни 2019 Курс Design for Social Media - юни 2019 - SoftUni Creative
Loading...

Design for Social Media - юни 2019

За курса

Целта на обучението е да ви запознае с основните дизайн елементи, нужни за една успешна кампания и визуално присъствие в социалните мрежи. Изучават се принципите и основите на дизайна, правила и приложение на изображения, типография и елементи в социалните медии. Придобитите умения позволяват изграждане на цялостно дизайн присъствие в социалните медии, представено с визуални инструменти и в допълнение към корпоративната идентичност на бранда. С изграждането на визуално усещане за бранда, помагаме на компанията, продукта или услугата да разказва истории, да създаде положителна емоция за бранда и да се отличи от конкурентите си.

Умения, които ще придобиеш

 • Брандиране на социални медии
 • Умело боравене с визуалните елементи
 • Усет за баланс на композицията и оптимални отстояния
 • Обработка на изображения и ефекти
 • Създаване на композиция от елементи
 • Използване на тиопграфията и шрифт и цветови схеми

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи и за всички, които имат начален или среден опит. За обучението се изисква владеене на английски език на основно ниво.

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 17 юни. Обучението стартира на 19 юни и завършва на 5 юли.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат сряда и петък от 19:00 до 22:00 ч. в зала HQ Lab в сградата на Софтуерния университет.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в залите,  да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка. Ще имате и възможност лично да контактувате с лектор или асистент когато срещнете затруднения.
 • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.
Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Обучението завършва с курсов проект. Курсистите, предали курсов проект ще получат сертификат, ако работата им бъде оценена над Много добър 5.00. 

Има ли допълнителни изисквания?

  Необходим софтуер или хардуер за участие в курса:

 • Програма за растерна обработка (Photoshop, Affinity Photo) – Средно ниво към по-напреднали
 • Програма за векторна обработка (Illustrator, Affinity Designer) – Средно ниво към по- напреднали
 • Умело боравене с растерни и векторни изображения

Колко струва обучението в курса? 

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Контакт с лектор
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
180 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат

160 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса. (до 26 юни)

Преподавател

Svetlana.Tsoneva avatar
Светлана Цонева
Светлана Цонева има повече от 17 години опит в областта на графичния и уеб дизайн. През 2008 година основава уеб студио Pixel House, което за повече от 10 години стои зад професионалното позициониране на над 80+ значими брандове. Светлана и екипа й са едни от водещите експерти в България за създаване и редизайн на цялостна корпоративна идентичност и онлайн присъствие на марката - web дизайн и изграждане на сайтове, присъствие в социалните мрежи и визуална репутация. В началото на 2019 година Светлана основава Академия за дизайн - Pixel Academy - Design.Digital.Web., насочена изцяло към дизайна, визуалната идентичност и дигиталното присъствие. Също така, провежда професионални обучения и семинари, свързани с дизайна и изграждането на бранд, както и визуална идентичност на марката. Дизайн ментор и консултант по корпоративно присъствие на бранда в онлайн и офлайн среда. Освен уеб студиото Pixel House и Pixel Academy, Свeтлана стои и зад брандовете Oh dots - Handmade Items и Maverick - Wooden bow ses. Завършила е Визуални изкуства в НБУ и има магистърска степен по Арт мениджмънт.