Диплома и сертификати Сертификати - SoftUni Creative
Loading...

Диплома и сертификати

След края на всеки завършен курс, курсистите получават автентичен сертификат на СофтУни при оценка равна на или по-голяма от 5.00. Пропорционално на оценката се получават и определен брой кредити. Преминалите през курса Design Basics, както и курсовете от Design Fundamentals и избраното направление от професионални модули (минимална оценка от всеки курс 3.00) и събралите необходимия брой кредити за съответното направление, ще получат официална диплома от СофтУни. Необходимите кредити за дипломиране във всяко професионално направление са отбелязани в таблицата по-долу.

Курсистите, записали програмата преди януари 2020, ще имат възможност да придобият отделно и Диплома за криейтив специалист, към предишната версия на програмата. Тя ще се издава до 31.08.2021, при събиране на 70 кредита и преминаване на всички курсове (оценка от минимум 3.00), обявени към момента на записване на програмата.

Дипломата, която издава СофтУни, не е държавно призната, но бива призната от компаниите - работодатели

Certificates
Award

Държавно признати удостоверения

СофтУни е лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение. След всеки успешно преминат курс, участниците получават държавно признато „Свидетелство за професионално обучение“, както и приложение, валидно на територията на целия Европейски съюз.

CPE Certificates
Graphic Designer 87 кредита

Графичният дизайн е неизменна част от всеки продукт, а сферата - бързоразвиваща се, което я прави доста предизвикателна. Тази професия е една от най-търсените в момента, както в малките и средни бизнеси, така и в големи международни компании. Графичният дизайнер е съвкупност от много умения - задълбочени познания за композиция и форма, цвят, цветни гами, ефекти, маски и видове специализирани палитри, използвани и стандартизирани в съвременните графични софтуери. Всичко необходимо, за да започнете успешна кариера в областта, ще откриете в програмата на SoftUni Creative.

UX and UI Designer 87 кредита

Уеб пространството е необятно, а дизайнът е неговата обвивка. Графичното оформление на потребителски интерфейси е ключ към много възможности за професионално развитие. Уменията за изграждане на функционални и адаптивни уеб сайтове се крият в редица от стъпки като проучване, прототипиране, дизайн на сайта и валидиране на постигнатото, създаване на определени бутони, страници и елементи. Тези познания в UX и UI областта за оптимизиране на апликации и сайтове помагат на уеб дизайнера да бъде предпочитан от потенциалните клиенти на неговите услуги. Сферата се развива и разраства непрестанно, следваща последните тенденции в областта. Нужните знания и умения за успешен UX and UI дизайнер може да откриете в SoftUni Creative.

3D Animator and Motion Designer 84 кредита

Светът на киното и анимацията е навсякъде около нас и се развива непрестанно. Сферата е една от най-търсените, тъй като предлага много възможности за развитие. Сред уменията, нужни за тази професия са монтажа, работа със звукови и видео ефекти, създаване на 2D и 3D графични анимации чрез работа със специализирани софтуери, използване на различни инструменти за движение на обектите, работа с маски и ефекти, създаване на 3D персонажи и тяхното анимиране. Всички необходими умения нужни на един аниматор и моушън дизайнер може да откриете в SoftUni Creative.