Диплома и сертификати Сертификати - SoftUni Creative
Loading...

Диплома и сертификати

След края на всеки завършен курс, курсистите получават автентичен сертификат на СофтУни при оценка равна на или по-голяма от 5.00. Пропорционално на оценката се получават и определен брой кредити. Успелите да съберaт необходимия брой кредити, преминавайки през курсовете от избраното професионално направление (минимална оценка от всеки курс 3.00), ще получат официална диплома от СофтУни. Необходимите кредити за дипломиране във всяко професионално направление са отбелязани в таблицата по-долу.

Курсистите, записали програмата преди януари 2020, ще имат възможност да придобият отделно и Диплома за криейтив специалист, към предишната версия на програмата. Тя ще се издава до 31.08.2021, при събиране на 70 кредита и преминаване на всички курсове (оценка от минимум 3.00), обявени към момента на записване на програмата.

Дипломата, която издава СофтУни, не е държавно призната, но бива призната от компаниите - работодатели

Certificates
Award

Държавно признати удостоверения

СофтУни е лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение. След всеки успешно преминат курс, участниците получават държавно признато „Свидетелство за професионално обучение“, както и приложение, валидно на територията на целия Европейски съюз.

CPE Certificates
Graphic Designer 87 кредита

Графичният дизайн е неизменна част от всеки продукт, а сферата - бързоразвиваща се, което я прави доста предизвикателна. Тази професия е една от най-търсените в момента, както в малките и средни бизнеси, така и в големи международни компании. Графичният дизайнер е съвкупност от много умения - задълбочени познания за композиция и форма, цвят, цветни гами, ефекти, маски и видове специализирани палитри, използвани и стандартизирани в съвременните графични софтуери. Всичко необходимо, за да започнете успешна кариера в областта, ще откриете в програмата на SoftUni Creative.

UX and UI Designer 87 кредита

Уеб пространството е необятно, а дизайнът е неговата обвивка. Графичното оформление на потребителски интерфейси е ключ към много възможности за професионално развитие. Уменията за изграждане на функционални и адаптивни уеб сайтове се крият в редица от стъпки като проучване, прототипиране, дизайн на сайта и валидиране на постигнатото, създаване на определени бутони, страници и елементи. Тези познания в UX и UI областта за оптимизиране на апликации и сайтове помагат на уеб дизайнера да бъде предпочитан от потенциалните клиенти на неговите услуги. Сферата се развива и разраства непрестанно, следваща последните тенденции в областта. Нужните знания и умения за успешен UX and UI дизайнер може да откриете в SoftUni Creative.

Animator and Motion Designer 84 кредита

Светът на киното и анимацията е навсякъде около нас и се развива непрестанно. Сферата е една от най-търсените, тъй като предлага много възможности за развитие. Сред уменията, нужни за тази професия са монтажа, работа със звукови и видео ефекти, създаване на 2D и 3D графични анимации чрез работа със специализирани софтуери, използване на различни инструменти за движение на обектите, работа с маски и ефекти, създаване на 3D персонажи и тяхното анимиране. Всички необходими умения нужни на един аниматор и моушън дизайнер може да откриете в SoftUni Creative.