какво е softuni creative? Как да кандидатствам - SoftUni Creative

какво е softuni creative?

СофтУни заедно с водещи експерти от криейтив индустрията поставят началото на уникалната по рода си обучителна програма - SoftUni Creative, покриваща сферите на графичния и уеб дизайн, видео ефектите и видео монтажа, 3D анимацията и визуализацията.

Програмата дава възможност на курсистите да се докоснат до магията на различните сфери от визуалните изкуства, а също така изгражда в тях фундаментални умения необходими за бъдещото им професионално развитие. На успешно завършилите си възпитаници, СофтУни предлага кариерно съдействие във водещи криейтив компании в България.

За кого е подходяща програмата на SoftUni Creative?

Програмата е насочана към всички, желаещи да преминат през различните сфери на визуалните изкуства, придобивайки фундаментални умения и криейтив мислене, както и да положат основата на своя професионален път в сферата на дизайна, криейтива и визуализацията. Програмата е подходяща както за напълно начинаещи, така и за младши специалисти в тази сфера.

учебен план

Кандидатстването за програмата е отворено до 3 септември. Обучението стартира на 12 септември и е с продължителност 11 месеца, като се състои от 5 основни модула, съставлявани от 10 специално селектирани курса, обхващащи всички основни аспекти на визуалните изкуства.

Програмата стартира с безплатен курс Design Fundamentals, а след него, на 7 и 8 октомври, се провежда приемен изпит. Успешно преминалите изпита ще имат възможността да продължат обучението си в останалите модули от програмата. Занятията се провеждат всеки вторник и четвъртък, от 19:00 до 22:00 ч., а формите на обучение са присъствена (в учебната зала) и онлайн (дистанционна), така че обучението е подходящо, както за учещи и работещи, така и за курсисти, живеещи извън София.

Умения

какво е softuni creative?

Дизайн мислене и създаване на цялостни дизайн концепции

какво е softuni creative?

Цялостна изработка и подготовка на различни печатни материали

какво е softuni creative?

Създаване на модерни и интуитивни уеб и мобилни приложения

какво е softuni creative?

Създаване и обработване на различни видео продукции и анимации

какво е softuni creative?

Създаване на висококачествена 3D визуалиазация

какво е softuni creative?

Познаване на най-модерните софтуери и добри практики в брашна.

Преподаватели

Маргарит Ралев
Маргарит Ралев

Design Fundamentals

Иван Савков
Иван Савков

Digital Design with Photoshop

Свет Симов
Свет Симов

Digital Design with Illustrator

Антон Петров
Антон Петров

Digital Design with InDesign

Георги Балинов
Георги Балинов

UI Design with Photoshop

Стефан Иванов
Стефан Иванов

UX Design

Васил Даскалов
Васил Даскалов

Video Processing with Premiere Pro

Веселина Дашинова
Веселина Дашинова

Motion Design with after Effects

Димитри Дечев
Димитри Дечев

Visualization with 3DS Max

Николай Михайлов
Николай Михайлов

Game Modeling with Maya

Сертификати и кариерно съдействие

След края на всеки завършен курс, курсистите получават автентичен сертификат на SoftUni Creative, при оценка 5.00 или по-висока. Всеки курс на SoftUni Creative предоставя на курсистите определен брой кредити, като размерът на кредитите се определя в зависимост от крайната оценка от курса. Курсистите, събрали 70 кредита от курсовете на SoftUni Creative, както от цялостната програма, така и от специализирани курсове и уъркшопи, ще получат и цялостна диплома за криейтив специалист.
Всички успешно дипломирали се курсисти, ще получат кариерно съдействие от страна на СофтУни, изразяващо се в безплатни консултации с кариерен специалист и директни препоръки за работа във водещи български и международни компании.*. *Дипломата, която издава SoftUni Creative, не е държавно призната, но бива призната от компаниите - работодатели
Certificates

За да кандидатстваш за програмата, трябва да натиснеш бутона Кандидатствай, да избереш дали желаеш да се обучаваш присъствено или онлайн по време на безплатния подготвителен курс Design Fundamentals и да попълниш данните си. В случай, че желаеш да кандидатстваш за присъствено обучение по време на курса, трябва да прикачиш своето актуално CV и отговор на въпроса "Защо искам да уча в програмата на SoftUni Creative?" в свободен текст, в рамките на 300-400 думи. След като подадеш своята кандидатура, ще получиш имейл от нас с информация дали си одобен до 8 септември.
Важно: Местата в присъствената форма на обучение са ограничени и ще бъдат разпределени според класиране спрямо вашата кандидатура.

Открий вълнуващия свят на дизайна като кандидатстваш за безплатния курс още днес!

Mockup
\