Какво е SoftUni Creative и защо да участваш? Как да кандидатствам - SoftUni Creative
Loading...

Какво е SoftUni Creative и защо да участваш?

Учи дизайн от най-добрите, стани криейтив специалист

СофтУни заедно с водещи експерти от криейтив индустрията поставят началото на първата по рода си обучителна програма - SoftUni Creative, покриваща сферите на графичния и уеб дизайн, видео ефектите и видео монтажа, 3D анимацията и визуализацията.

Програмата дава възможност на курсистите да се докоснат до магията на различните сфери от визуалните изкуства, а също така изгражда у тях фундаментални умения, необходими за бъдещото им професионално развитие. На успешно завършилите си възпитаници, СофтУни предлага кариерно съдействие във водещи криейтив компании в България.

Какво е SoftUni Creative и защо да участваш?

SoftUni Creative е официален образователен партньор на Adobe за България и лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение.

10 звездни преподаватели
10 практически обучения
12 месеца
Най-добрите
учат безплатно и получават
кариерно съдействие
1300 студенти,
преминали през
цялостната програма
Учебен план, изграждащ умения във всички сфери на дизайна
Студентите придобиват официални сертификати на SoftUni и държавно признато "Свидетелство за професионално обучение"

За кого е подходяща програмата на SoftUni Creative?

Програмата ще ви научи на всичко необходимо, за да развиете своето креативно мислене, да придобиете фундаментални умения в сферата на визуалните изкуства, да стартирате успешна кариера в дизайна, криейтива и визуализацията или да повишите професионалната си квалификация.

Програмата на SoftUni Creative преминава детайлно през всички основни аспекти от дизайна, криейтива и визуализацията, така че да е подходяща за:

Напълно начинаещи, без никакъв опит в сферата

Специалисти по уеб дизайн и визуализацията

Художници и аниматори

Дизайнери в различни визуални сфери, които търсят да разширят арсенала си от умения и да научат нови подходи

Наскоро завършили основното си образование

Всички, които искат да направят кариерна промяна

Предприемачи и собственици на бизнес

Всички, които искат да изградят цялостен и последователен подход на работа в създаването на креативен проект

Учебен план

Програмата стартира веднъж годишно, а нейната продължителност е 12 месеца, като се състои от 5 основни модула, състоящи се от 10 специално селектирани курса, обхващащи всички основни аспекти на визуалните изкуства.

Програмата стартира с безплатен курс Design Fundamentals, а след него, се провежда онлайн приемен изпит. Успешно преминалите изпита ще имат възможността да продължат обучението си в останалите модули от програмата. Кандидатстването за програмата е отворено до 2 септември.

Занятията се провеждат два пъти седмично в делнични дни, между 19:00 и 22:00 ч., а формите на обучение са присъствена (в учебната зала) и онлайн (дистанционна), така че посещението им е удобно, както за учещи и работещи, така и за курсисти, живеещи във всяка точка на света.

lecturer-and-students

Какви умения ще придобия?

Познаване на най-модерните софтуери и добри практики в брашна

Развиване на дизайн мисленето и създаване цялостни дизайн концепции

Изработване и подготовка на различни печатни материали

Създаване и обработване на различни видео продукции и анимации

Създаване на висококачествена 3D визуалиазация

Създаване на модерни и интуитивни уеб и мобилни приложения

Преподаватели

Маргарит Ралев
Маргарит Ралев

Design Fundamentals

Петя Савова
Петя Савова

Graphic Design with Photoshop

Светлана Цонева
Светлана Цонева

Graphic Design with Illustrator

Антон Петров
Антон Петров

Graphic Design with InDesign

Стефан Иванов
Стефан Иванов

UX Design

Добриян Добрев
Добриян Добрев

UI & Web Design

Васил Даскалов
Васил Даскалов

Video Processing with Premiere Pro

Веселина Дашинова
Веселина Дашинова

Motion Design with After Effects

Николай Михайлов
Николай Михайлов

Visualization with 3DS Max

Титко Титков
Титко Титков

Game Modeling with Maya

Полина Тодорова

Цялостната програма по дизайн, криейтив и визуализация на SoftUni Creative е отличното начало, от което се нуждае всеки без опит в тази сфера. Силно препоръчвам присъствената форма на обучение, в която бях и аз, защото опитът, знанията и контактите, които се разменят на място, са безценни. Програмата обхваща разнообразни модули, благодарение на което бързо разбираш с коя част от дизайна би искал да се занимаваш в бъдеще.

- Полина Тодорова

Никол Илиева

Преди да науча за SoftUni Creative, още в студентските си години изучавах графичен дизайн. SoftUni Creative беше за мен едно предизвикателство към самата мен, за да затвърдя вече наученото и останах приятно изненадана, когато започна самата програма. Лекторите бяха много на ниво, винаги откликваха на допълните въпроси и никога не отказваха помощ. Освен затвърждаване на материала, който съм усвоила по време на висшето си образование, научих много нови неща, които дори ме мотивираха да се престраша и да се впусна в нова среда, като програмирането!

- Никол Илиева

Христина Деведжиева

В SoftUni Creative получих качествени знания от най-добрите специалисти и практици от криейтив индустрията! Даде ми страшно много знания, от които ще мога да започна да надграждам изученото и да се специализирам в определена част от дизайна. Даде ми увереност и вяра в себе си, че мога да се справя дори с неща, които мислех, че ще са непосилни за мен.

- Христина Деведжиева

Християна Георгиева

Най-полезно за мен беше практическата работа с различни програми и разработването на разнообразни проекти. Беше ми интересно, когато преподавателите споделяха опита си с нас и ни даваха съвети за работата с бъдещите ни клиенти. Най-ценното, което ми даде академията е погледа върху различните аспекти в света на дизайнерството. Успях да придобия самочувствието, че мога да бъда добър дизайнер и вече започнах работа по странични проекти, които ще използвам при изготвяне на портфолиото си!

- Християна Георгиева

Светла Тилева

SoftUni Creative e инвестиция във вас, която няма друга подобна алтернатива! Няма да е лесно, но определено си заслужава усилието, времето и парите!

- Светла Тилева

Илка Стоева

SoftUni Creative ми даде изключително много знания и цялостна представа за дизайн средата и общността у нас. От голяма полза бе колко отдадени на каузата да ни научат са преподавателите, които с готовност отговаряха на всички въпроси, не използваха почивките си, а прекарваха времето в дискусии с курсистите и постоянно даваха съвети в техните области. Благодарение на наученото в SoftUni Creative най-сетне се реших на стъпката на проектирам свой блог!

- Илка Стоева

Сертификати и диплома

След края на всеки завършен курс, курсистите получават официален сертификат на SoftUni Creative при оценка равна на или по-голяма от 5.00. Пропорционално на оценката се получават и определен брой кредити. Успелите да съберат необходимия брой - 70 кредити от участието си в различните курсове на SoftUni Creative, ще получат цялостна диплома за криейтив специалист*.

*Дипломата, която издава SoftUni Creative, не е държавно призната, но бива призната от компаниите - работодатели.

Certificates
CPE Certificates
Какво е SoftUni Creative и защо да участваш?

Кариерен център и кариерно развитие

Всички успешно дипломирали се курсисти, ще получат кариерно съдействие от страна на SoftUni, изразяващо се в безплатни консултации с кариерен специалист и директни препоръки за работа във водещи български и международни компании. SoftUni Creative ще осигури стипендии за безплатно обучение на най-добрите кандидат-студенти.

  1. 1. За да кандидатстваш за програмата, трябва да натиснеш бутона "Кандидатствай".
  2. 2. След това трябва да избереш дали желаеш да се обучаваш присъствено или онлайн по време на безплатния подготвителен курс Design Fundamentals и да попълниш данните си.
    В случай, че желаеш да кандидатстваш за присъствено обучение по време на курса, трябва да прикачиш своето актуално CV и отговор на въпроса "Защо искам да уча в програмата на SoftUni Creative?" в свободен текст, в рамките на 300-400 думи.
  3. 3. След като подадеш своята кандидатура, ще получиш имейл от нас с информация дали си одобрен до 7 септември. Кандидатстването е отворено до 2 септември!
    Важно: Местата в присъствената форма на обучение са ограничени и ще бъдат разпределени според класиране спрямо вашата кандидатура.

Открий вълнуващия свят на дизайна като кандидатстваш за безплатния курс още днес!

SoftUni Creative