Такси Такси - SoftUni Creative
Loading...

Такси

БЕЗПЛАТНО

*50лв. такса за приемен изпит

Подготвителен курсDesign Fundamentals

880лв.

присъствено за 9 курса

780лв.

онлайн за 9 курса
Цялостна програма по Дизайн, криейтив и визуализация

Присъствено или Онлайн

Формите на обучение в SoftUni Creative са две – Присъствена и Онлайн, като те предоставят различни възможности и привилегии на обучаващите се. Студентите могат да избират дали желаят да се обучават присъствено или онлайн за всеки отделен модул от учебния план. Местата в присъствената форма на обучение са ограничени, като се разпределят спрямо класиране по успех.

ПрисъственоОнлайн
Присъствие на учебни занятия
Индивидуална помощ от трейнър
Достъп до учебни ресурси
Достъп до виртуална класна стая
Явяване на изпити и оценяване
Участие в практически проекти
Получаване на сертификати и диплома
Съдействие при стартиране на работа
Лицензи за обучителни и софтуерни продукти

Пакет с лицензи и преференции на стойност 1600 лв

Всички студенти от цялостната програма на SoftUni Creative получават БЕЗПЛАТНО пакет от лицензи за софтуерни продукти и отстъпки на обща стойност над 1600 лв. Лицензираните софтуери и отстъпки ще бъдат предоставени от официалните партньори на SoftUni.

  • Студентски лиценз за Office 365 - Azure for Students (Word, Excel и PowerPoint, OneDrive)

  • Промокодове за безплатно използване на Novoresume

  • Промокодове за 70% отстъпка на хостинг от Superhosting

  • Промокодове за безплатно ползване на Iris-mini

  • Достъп до целия набор от софтуери на Adobe Creative Cloud за период от 1 г., само за 100 лв (пазарна стойност 1200 лв)

  • Преференциални отстъпки между 20 и 40%

  • Преференциални отстъпки за студенти

Стажантска програма и стипендии

SoftUni Creative предлага възможност на най-добрите и активни студенти, да станат стипендианти в стажантската програма на SoftUni, като това им дава възможност да се обучават напълно безплатно през своето следване. Освен ценния опит, който ще натрупат, стажантите ще участват активно в развитието на програмата.

Ще предоставят обратна връзка към колеги, ще участват в организиране на допълнителни образователни и не образователни активности, свързани с програмата. Стипендиантите имат възможността за близка работа с организационния екип на SoftUni Creative и преподавателския колектив.

Scholarship and internship

Потребителски кредит и овърдрафт от Пощенска банка

Всички курсисти могат да се възползват от преференциалните условия за потребителски кредит и овърдрафт по следните начини: в офис на банката, на номер *7224, като се предостави студентски номер и се уточни, че искането е за кредит за финансиране на обучение в SoftUni или онлайн на www.postbank.bg - при попълване на апликацията, в поле „промоционален код“ трябва да се въведe SoftUni/ СофтУни и при последващ разговор със служител на банката, да се предостави студентски номер. За продукт Овърдрафт, на този етап клиентите могат да кандидатстват само в офис на банката.