Партньорство със СофтУни Стани партньор - SoftUni Creative
Loading...

Партньорство със СофтУни

От началото на съществуването си, СофтУни изгради най-голямата IT, дигитална и криейтив общност в България. Чрез програмата си по дизайн ние подготвяме бъдещите водещи експерти на криейтив бранша, а наша основна цел е да подпомагаме пряко устойчивия растеж и развитие на компаниите от софтуерната индустрия чрез:

  • Осигуряване на достъп до качествени дизайн експерти, давайки възможност на компаниите да планират растежа и развитието на своя екип.

  • Позициониране на бранда на компанията като предпочитан работодател сред най-голямата криейтив общност в България, увеличавайки интереса към нея от страна на бъдещите кандидати.

  • Партниране в развитието и изграждането на уменията на служителите на компаниите, чрез създаване и организиране на корпоративни обучения, изцяло според нуждите на компаниите.

Направи запитване
Партньорство със СофтУни Партньорство със СофтУни
Партньорство със СофтУни

Стратегически партньор в растежа на българския бизнес

СофтУни е стратегически партньор на голям брой компании от дизайн индустрията и съдейства за устойчивия растеж на всяка компания, която иска да се развива успешно в дигитална среда на национално или международно ниво.

Подбор на дизайнери и криейтив специалисти

Кариерният акселератор на СофтУни си партнира с компании при назначаването на професионалисти в сферата на дизайна с изградени реални практически умения. Препоръчаните от нас кандидати са преминали успешно през програмата ни по дизайн, криейтив и визуализация, както и процес по селекция и валидация на техните практически умения.

Корпоративни обучения

СофтУни разполага с най-голямата база от доказани експерти в сферата на дизайна и визуализацията. Нашите експерти работят в различни компании и имат дългогодишен опит. Те могат да съдействат на вашите служители с експертиза, менторство и ноу-хау в областта.

Employer Branding

СофтУни предлага позициониране на бранда пред най-голямата криейтив общност в България – по време на занятия, събития, в сайта и дигиталните канали на СофтУни, и др. По този начин вашият бранд ще бъде разпознаваем от бъдещите дизайн експерти и ще се превърне в предпочитан работодател.

Консултантски услуги

СофтУни работи с най-голямата мрежа от външни и вътрешни експерти в сферата на дизайна, визуализацията и цялостните криейтив процеси и работа по проекти. Те могат да споделят, насочват и менторстват вашите служители при започване, реализация и пускането на даден продукт, кампания или проект.

Участия в събития

Участие и представяне на компания, софтуер или продукт пред най-голямата криейтив аудитория в България в рамките на вътрешните събития на СофтУни. Ние организираме състезания, игри, даване на проекти, представяне на кейс стъдита и кариерни дни за общността на SoftUni Creative.

Създаване на специализирани образователни академии

СофтУни разполага с уникална система за създаване и управление на curriculum, обучителен процес, проверка на знанията и инфраструктура /зали, техника и система за оценки/ за специализирани нужди на компании от дизайн бранша.

направи запитване
Партньорство със СофтУни
150 000 +

Total Community

Партньорство със СофтУни
200 +

Corporate trainings with positive feedback

Партньорство със СофтУни
100 +

Top trainers

Партньорство със СофтУни
5 000 +

Employees Trained