За SoftUni Creative За нас - SoftUni Creative
Loading...

За SoftUni Creative

SoftUni Creative организира първата по рода си цялостна програма по дизайн, криейтив и визуализация. Програмата е изцяло насочена към практиката и новите тенденции при визуалните изкуства. Курсистите усвояват важни умения по графичен дизайн, уеб дизайн и моушън дизайн, необходими за бъдещото им професионално развитие чрез курсове по Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, After Effects и други.

Благодарение на широкообхватна цялостна програма по дизайн курсистите могат да развият ключовите си умения и да натрупат полезни нови такива, да получат възможността да развият собствен бизнес с насоченост към дизайна и визуалните изкуства или да допълнят знанията си в помощ на текущата си позиция. В програмата са включени курсове, обучения, видео уроци, лекции, презентации и учебни материали по графичен дизайн, уеб и моушън дизайн. Те дават възможно най-ясна представа за използването на всички дизайн инструменти и тяхната успешна имплементация в работния процес. Обученията по графичен дизайн и уеб дизайн дават възможност за придобиване на задълбочени знания и последващ кариерен старт.

Kриейтив общност

Курсистите на SoftUni Creative стават част от общност, съставлявана от стотици дизайнери, криейтив артисти, аниматори и визуализатори. Курсистите имат възможност да спечелят ценни контакти и съмишленици за развитието на своите собствени идеи.

CPE Certificates
Държавно признати сертификати и удостоверения

SoftUni Creative е официален образователен партньор на Adobe за България и лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение.

Обучения, провеждани от топ експерти

Всички обучения от SoftUni Creative се провеждат от експерти с доказан опит от различните сфери на визуалните изкуства. Курсистите ще имат възможност да черпят познания от професионалисти, сред които са криейтив директори на водещи дигитални агенции, основатели на криейтив компании, лидери в своята сфера, експерти, били основна част от криейтив екипите на компании като Electronic Arts, Blizzard, SEGA Sports и др.

Creative business idea

БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ И КАРИЕРНО СЪДЕЙСТВИЕ

СофтУни награждава най-добрите си кандидат студенти с десетки пълни стипендии, осигуряващи им безплатно образование. Освен това СофтУни си партнира пряко с редица компании, съдействайки на своите студенти за реализация им като успешни дизайнери. Успешно представилите се студенти, показали отлични резултати, получават директни препоръки от кариерния център на СофтУни за стартиране на работа, в зависимост от своите предпочитания и цели.

Визия

Нашата визия е да бъдем основен двигател на глобалната дигитална революция и да допренесем за изграждането на нова дигитална ера.

Мисия

Нашата мисия е да изградим глобална организация, която предоставя практическо, качествено и достъпно образование в сферата на дигитални и информационни технологии, създавайки истински професионалисти и бъдещи лидери.

Полина Тодорова

Цялостната програма по дизайн, криейтив и визуализация на SoftUni Creative е отличното начало, от което се нуждае всеки без опит в тази сфера. Силно препоръчвам присъствената форма на обучение, в която бях и аз, защото опитът, знанията и контактите, които се разменят на място, са безценни. Програмата обхваща разнообразни модули, благодарение на което бързо разбираш с коя част от дизайна би искал да се занимаваш в бъдеще.

- Полина Тодорова

Никол Илиева

Преди да науча за SoftUni Creative, още в студентските си години изучавах графичен дизайн. SoftUni Creative беше за мен едно предизвикателство към самата мен, за да затвърдя вече наученото и останах приятно изненадана, когато започна самата програма. Лекторите бяха много на ниво, винаги откликваха на допълните въпроси и никога не отказваха помощ. Освен затвърждаване на материала, който съм усвоила по време на висшето си образование, научих много нови неща, които дори ме мотивираха да се престраша и да се впусна в нова среда, като програмирането!

- Никол Илиева

Христина Деведжиева

В SoftUni Creative получих качествени знания от най-добрите специалисти и практици от криейтив индустрията! Даде ми страшно много знания, от които ще мога да започна да надграждам изученото и да се специализирам в определена част от дизайна. Даде ми увереност и вяра в себе си, че мога да се справя дори с неща, които мислех, че ще са непосилни за мен.

- Христина Деведжиева

Християна Георгиева

Най-полезно за мен беше практическата работа с различни програми и разработването на разнообразни проекти. Беше ми интересно, когато преподавателите споделяха опита си с нас и ни даваха съвети за работата с бъдещите ни клиенти. Най-ценното, което ми даде академията е погледа върху различните аспекти в света на дизайнерството. Успях да придобия самочувствието, че мога да бъда добър дизайнер и вече започнах работа по странични проекти, които ще използвам при изготвяне на портфолиото си!

- Християна Георгиева

Светла Тилева

SoftUni Creative e инвестиция във вас, която няма друга подобна алтернатива! Няма да е лесно, но определено си заслужава усилието, времето и парите!

- Светла Тилева

Илка Стоева

SoftUni Creative ми даде изключително много знания и цялостна представа за дизайн средата и общността у нас. От голяма полза бе колко отдадени на каузата да ни научат са преподавателите, които с готовност отговаряха на всички въпроси, не използваха почивките си, а прекарваха времето в дискусии с курсистите и постоянно даваха съвети в техните области. Благодарение на наученото в SoftUni Creative най-сетне се реших на стъпката на проектирам свой блог!

- Илка Стоева

Награди

bait-logo

Награда за образование за 2014 г.

БАИТ - Българска Асоциация по Информационни Технологии

bulgarian-web-awards-logo

Образователна платформа за 2015 г.

Български Уеб Награди

Иновативно предприятие на годината 2016

Иновации за развитие на таланти

bait-logo

Награда за образование за 2016 г.

БАИТ - Българска Асоциация по Информационни Технологии

innovators-in-education-logo

Първо място в категория "Образование"

Новатори в образованието

innovations-logo

Високи постижения в иновациите

Български форум на бизнес лидерите 2018

forbes-logo

Инвеститор в знанието

Българския форум на бизнес лидерите