Ние правим хората, които обучаваме, истински професионалисти в сферата на дизайна, криейтива и визуализацията и им съдействаме за техния кариерен старт! За нас - SoftUni Creative
Loading...

Ние правим хората, които обучаваме, истински професионалисти в сферата на дизайна, криейтива и визуализацията и им съдействаме за техния кариерен старт!

СофтУни заедно с водещи експерти представят първата по рода си академия за дизайн, криейтив и визуализация - SoftUni Creative. Това дава началото на единствена по рода си, практически насочена цялостна програма, покриваща сферите на графичния дизайн и уеб дизайна, видео ефектите и анимацията. Програмата дава възможност на своите курсисти да се докоснат до магията на различните сфери от визуалните изкуства, изграждайки в тях ключовите умения, необходими за бъдещото им професионално развитие.

Съвременно практическо обучение

Следвайки модела „учене чрез правене“, студентите усвояват реални умения за работа с най-съвременните дигитални криейтив похвати, инструменти и концепции. В обученията са включени практически упражнения, а курсистите имат възможността да работят върху реални бизнес проекти от практиката. По време на обучението си всеки курсист може да задава своите въпроси към експертния менторски екип на СофтУни, получавайки персонална помощ в усвояването на учебния материал. Курсистите стават част от активна общност за взаимопомощ и обмяна на ценни познания и опит, заедно със своите колеги, преподаватели и ментори, създавайки ценни приятелства и професионални контакти.

CPE Certificates
Adobe Logo

SoftUni Creative е официален образователен партньор на Adobe за България и лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение.

Преподавателски състав от водещи експерти

Всички обучения от SoftUni Creative се провеждат от експерти с доказан опит от различните сфери на визуалните изкуства - графичен дизайн, уеб дизайн, криейтив, дигитален арт. Курсистите ще имат възможност да черпят познания от професионалисти, сред които са криейтив директори на водещи дигитални агенции, основатели на дизайн и криейтив компании, лидери в своята сфера.  Част от експерти, които са преподавали при нас са работили в криейтив екипите на компании като Electronic Arts, Blizzard, SEGA Sports и др. 

Creative business idea
Кариерен център

Кариерно съдействие

СофтУни си партнира пряко с редица дигитални агенции и компании, съдействайки на своите студенти за реализацията им като успешни криейтив специалисти. Успешно представилите се студенти, показали отлични резултати, получават директни препоръки от кариерния център на СофтУни за стартиране на работа, в зависимост от своите предпочитания и цели.

Визия

Визията на СофтУни е да бъде основен двигател на глобалната дигитална революция, допринасяйки за изграждането на нова дигитална ера.

Мисия

Мисията на СофтУни е да изгражда истински експерти и бъдещи лидери, предоставяйки практическо, качествено и достъпно образование в сферата на дигиталните и информационни технологии, превръщайки България в Силициевата долина на Европа!

Успешни истории

Искрен Иванов

Искрен Иванов

3D, Web & Graphic Designer

За мен най-интересният момент по време на обучението ми в СофтУни определено беше самото запознанство с хора/колеги от курса. Хареса ми, че хора на всякаква възраст и от всеки аспект на живота искат и имат желанието да развият и други умения, които биха могли да им помогнат в бъдеще. Тези хора ме научиха, че страхът от критика е реален и не трябва да му се поддаваш, а да се учиш от него.

Алица Димитрова

Алица Димитрова

Freelance Designer

Години наред се лутах между рисуването и непрофилирана работа в офис. Изучавах самостоятелно графичен дизайн, мечтаейки един ден да се реализирам финансово в креативна област, но нямах никаква представа как ще се случи това, нямах познания, нито опит. Онлайн курсовете и клипчетата в Ютуб не бяха достатъчни и започнах да изпитвам необходимост от структурирана програма, към която да се присъединя. Моят приятел, който беше изкарал доста курсове по програмиране в Софтуни, ми го препоръча. Изкарах един курс по Уеб дизайн там, който ми отвори очите за нов свят и ми даде увереност. Когато стана ясно, че ще има цялостна SoftUni Creative програма, нямаше какво да му мисля и се записах веднага.

Генади Георгиев

Генади Георгиев

Freelance Designer

Съветът ми към бъдещите курсисти е простичък. Следете внимателно всяка една от лекциите, понеже наистина има какво да научите от всеки един лектор, както и не пропускайте да си правите домашните. Така ще придобиете едно важно умение, което ще ви е от голяма полза в кариерата, а именно да умеете да завършите задачите си в зададени срокове. Не се замисляйте, ако искате да се занимавате с дизайн, точно това е програмата, с която може да стартирате успешно, от моя гледна точка никога не е имало момент, в който да си помисля, че съм сгрешил със записването на SoftUni Creative.

Кристина Стайкова

Кристина Стайкова

Freelance Designer

Едно от най-големите предимства на програмата е това, че цялата информация е изключително достъпна. Аз бях онлайн студентка и гледах лекциите почти всяка вечер. Времетраенето на всяка беше около три часа, което беше напълно достатъчно, за да мога да вникна добре в материала. Дори и да имах въпроси, можех да се обърна по всяко време към хора от екипа, което си беше чудесна възможност не само за доизясняване на материала, а и за обмяна на идеи. Благодарение на тази програма успях да намеря призванието си, да получа дори повече от необходимата ми подготовка за университета и да се чувствам сигурна в това, което правя.

Мартина Спасова

Мартина Спасова

Web Designer

Програмата включва курсове в различни направления от дизайна, така че е подходяща за хора, които още не са се ориентирали напълно. Обучението е доста интензивно, но материалът е добре разпределен и организиран. В рамките на една година усвоих работата с много графични програми, докоснах се до различни направления на дизайна, а и развих цялостния си усет към дизайна.

Моника Данчева

Моника Данчева

2D/UI Artist

Реших да запиша цялостната програма по дизайн, тъй като бях останала доволна от отворените курсове по Photoshop и Illustrator в SoftUni и знаех, че има какво още да науча, за да се развивам успешно. В програмата ме заинтригува това, че е широкообхватна и предоставя възможност за запознаване с всички сфери на дизайна – това, което държавните университети в България не предлагат.

Стефана Петрова

Стефана Петрова

Graphic Designer

Тъй като бях изцяло начинаеща, като изключим ползването на Photoshop за малки корекции, не знаех накъде искам да се развивам. Цялостна програми ми даде една обща представа и възможност да избера в коя посока искам да се развивам.

Ина Велева

Ина Велева

Student

Обратната връзка към проектите беше един добър критерий за самооценка, чрез който ние, студентите в цялостната програма, получихме възможността да разберем дали имаме повече талант в някоя сфера на дизайна, отколкото в друга.

Полина Тодорова

Полина Тодорова

UI/UX Designer

Цялостната програма по дизайн, криейтив и визуализация на SoftUni Creative е отличното начало, от което се нуждае всеки без опит в тази сфера. Силно препоръчвам присъствената форма на обучение, в която бях и аз, защото опитът, знанията и контактите, които се разменят на място, са безценни. Програмата обхваща разнообразни модули, благодарение на което бързо разбираш с коя част от дизайна би искал да се занимаваш в бъдеще.

Никол Илиева

Никол Илиева

Graphic Designer

Преди да науча за SoftUni Creative, още в студентските си години изучавах графичен дизайн. SoftUni Creative беше за мен едно предизвикателство към самата мен, за да затвърдя вече наученото и останах приятно изненадана, когато започна самата програма. Лекторите бяха много на ниво, винаги откликваха на допълните въпроси и никога не отказваха помощ. Освен затвърждаване на материала, който съм усвоила по време на висшето си образование, научих много нови неща, които дори ме мотивираха да се престраша и да се впусна в нова среда, като програмирането!

Христина Деведжиева

Христина Деведжиева

Graphic Designer

В SoftUni Creative получих качествени знания от най-добрите специалисти и практици от криейтив индустрията! Даде ми страшно много знания, от които ще мога да започна да надграждам изученото и да се специализирам в определена част от дизайна. Даде ми увереност и вяра в себе си, че мога да се справя дори с неща, които мислех, че ще са непосилни за мен.

Християна Георгиева

Християна Георгиева

Graphic Designer

Най-полезно за мен беше практическата работа с различни програми и разработването на разнообразни проекти. Беше ми интересно, когато преподавателите споделяха опита си с нас и ни даваха съвети за работата с бъдещите ни клиенти. Най-ценното, което ми даде академията е погледа върху различните аспекти в света на дизайнерството. Успях да придобия самочувствието, че мога да бъда добър дизайнер и вече започнах работа по странични проекти, които ще използвам при изготвяне на портфолиото си!

Светла Тилева

Светла Тилева

Graphic Designer

SoftUni Creative e инвестиция във вас, която няма друга подобна алтернатива! Няма да е лесно, но определено си заслужава усилието, времето и парите!

Илка Стоева

Илка Стоева

Graphic Designer

SoftUni Creative ми даде изключително много знания и цялостна представа за дизайн средата и общността у нас. От голяма полза бе колко отдадени на каузата да ни научат са преподавателите, които с готовност отговаряха на всички въпроси, не използваха почивките си, а прекарваха времето в дискусии с курсистите и постоянно даваха съвети в техните области. Благодарение на наученото в SoftUni Creative най-сетне се реших на стъпката на проектирам свой блог!

Награди

bait-logo

Награда за образование за 2014 г.

БАИТ - Българска Асоциация по Информационни Технологии

Bulgarian

Образователна платформа за 2015 г.

Български Уеб Награди

Forbes

Награда за обществена дейност за 2015 г.

Бизнес награди на Forbes

Forbes

Най-добър стартиращ бизнес за 2015 г.

Бизнес награди на Forbes

Award

Иновативно предприятие на годината 2016

Иновации за развитие на таланти

Bait

Награда за образование за 2016 г.

БАИТ - Българска Асоциация по Информационни Технологии

Barok

Категория „Образователна организация“ 2017г.

Барок

Innovators

Първо място в категория "Образование"

Новатори в образованието

Forbes

Първо място в категория "Развитие на бизнеса" 2017 г.

Бизнес награди на Forbes

Forbes

Награда за обществена дейност за 2018 г.

Бизнес награди на Forbes

Innovations

Високи постижения в иновациите

Български форум на бизнес лидерите 2018

Annual

Инвеститор в знанието

Българския форум на бизнес лидерите

Career

Най-добър работодател - Образование

Career Show Awards 2020

Forbes

Финалист в категория "Услуги"

Бизнес награди на Forbes

Career

51 място в класация "100-те най-добри работодатели в България"

Career Show Awards 2021

B2b

Бизнес лидер на годината

b2b Media Awards

B2b

Социален проект в отговор на пандемията

b2b Media Awards

Company

Първо място в категория "Образование"

Company of the year

Career

Най-добър работодател - Образование

Career Show Awards 2021