За нас - SoftUni Creative
Loading...

Ние правим хората, които обучаваме, истински професионалисти в сферата на дизайна, криейтива и визуализацията и им съдействаме за техния кариерен старт!

СофтУни заедно с водещи експерти представят първата по рода си академия за дизайн, криейтив и визуализация - SoftUni Creative. Това дава началото на единствена по рода си, практически насочена цялостна програма, покриваща сферите на графичния дизайн и UX/UI дизайна. Програмата дава възможност на своите курсисти да се докоснат до магията на различните сфери от визуалните изкуства, изграждайки в тях ключовите умения, необходими за бъдещото им професионално развитие.

Съвременно практическо обучение

Следвайки модела „учене чрез правене“, студентите усвояват реални умения за работа с най-съвременните дигитални криейтив похвати, инструменти и концепции. В обученията са включени практически упражнения, а курсистите имат възможността да работят върху реални проекти от практиката. По време на обучението си всеки курсист може да задава своите въпроси към експертния менторски екип на СофтУни, получавайки персонална помощ в усвояването на учебния материал. Курсистите стават част от активна общност за взаимопомощ и обмяна на ценни познания и опит, заедно със своите колеги, преподаватели и ментори, създавайки ценни приятелства и професионални контакти.

CPE Certificates
Adobe Logo

SoftUni Creative е официален образователен партньор на Adobe за България и лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение.

Преподавателски състав от водещи експерти

Всички обучения от SoftUni Creative се провеждат от експерти с доказан опит от различните сфери на визуалните изкуства - графичен дизайн, уеб дизайн, криейтив, дигитален арт. Курсистите ще имат възможност да черпят познания от професионалисти, сред които са криейтив директори на водещи дигитални агенции, основатели на дизайн и криейтив компании, лидери в своята сфера.  Част от експерти, които са преподавали при нас са работили в криейтив екипите на компании като Electronic Arts, Blizzard, SEGA Sports и др. 

Creative business idea

Визия

Визията на СофтУни е да бъде основен двигател на глобалната дигитална революция, допринасяйки за изграждането на нова дигитална ера.

Мисия

Мисията на СофтУни е да изгражда истински експерти и бъдещи лидери, предоставяйки практическо, качествено и достъпно образование в сферата на дигиталните и информационни технологии, превръщайки България в Силициевата долина на Европа!

Успешни истории

Искрен Иванов

Искрен Иванов

3D, Web & Graphic Designer

За мен най-интересният момент по време на обучението ми в СофтУни определено беше самото запознанство с хора/колеги от курса. Хареса ми, че хора на всякаква възраст и от всеки аспект на живота искат и имат желанието да развият и други умения, които биха могли да им помогнат в бъдеще. Тези хора ме научиха, че страхът от критика е реален и не трябва да му се поддаваш, а да се учиш от него.

Алица Димитрова

Алица Димитрова

Freelance Designer

Години наред се лутах между рисуването и непрофилирана работа в офис. Изучавах самостоятелно графичен дизайн, мечтаейки един ден да се реализирам финансово в креативна област, но нямах никаква представа как ще се случи това, нямах познания, нито опит. Онлайн курсовете и клипчетата в Ютуб не бяха достатъчни и започнах да изпитвам необходимост от структурирана програма, към която да се присъединя. Моят приятел, който беше изкарал доста курсове по програмиране в Софтуни, ми го препоръча. Изкарах един курс по Уеб дизайн там, който ми отвори очите за нов свят и ми даде увереност. Когато стана ясно, че ще има цялостна SoftUni Creative програма, нямаше какво да му мисля и се записах веднага.

Генади Георгиев

Генади Георгиев

Freelance Designer

Съветът ми към бъдещите курсисти е простичък. Следете внимателно всяка една от лекциите, понеже наистина има какво да научите от всеки един лектор, както и не пропускайте да си правите домашните. Така ще придобиете едно важно умение, което ще ви е от голяма полза в кариерата, а именно да умеете да завършите задачите си в зададени срокове. Не се замисляйте, ако искате да се занимавате с дизайн, точно това е програмата, с която може да стартирате успешно, от моя гледна точка никога не е имало момент, в който да си помисля, че съм сгрешил със записването на SoftUni Creative.

Кристина Стайкова

Кристина Стайкова

Freelance Designer

Едно от най-големите предимства на програмата е това, че цялата информация е изключително достъпна. Аз бях онлайн студентка и гледах лекциите почти всяка вечер. Времетраенето на всяка беше около три часа, което беше напълно достатъчно, за да мога да вникна добре в материала. Дори и да имах въпроси, можех да се обърна по всяко време към хора от екипа, което си беше чудесна възможност не само за доизясняване на материала, а и за обмяна на идеи. Благодарение на тази програма успях да намеря призванието си, да получа дори повече от необходимата ми подготовка за университета и да се чувствам сигурна в това, което правя.

Мартина Спасова

Мартина Спасова

Web Designer

Програмата включва курсове в различни направления от дизайна, така че е подходяща за хора, които още не са се ориентирали напълно. Обучението е доста интензивно, но материалът е добре разпределен и организиран. В рамките на една година усвоих работата с много графични програми, докоснах се до различни направления на дизайна, а и развих цялостния си усет към дизайна.

Моника Данчева

Моника Данчева

2D/UI Artist

Реших да запиша цялостната програма по дизайн, тъй като бях останала доволна от отворените курсове по Photoshop и Illustrator в SoftUni и знаех, че има какво още да науча, за да се развивам успешно. В програмата ме заинтригува това, че е широкообхватна и предоставя възможност за запознаване с всички сфери на дизайна – това, което държавните университети в България не предлагат.

Стефана Петрова

Стефана Петрова

Graphic Designer

Тъй като бях изцяло начинаеща, като изключим ползването на Photoshop за малки корекции, не знаех накъде искам да се развивам. Цялостна програми ми даде една обща представа и възможност да избера в коя посока искам да се развивам.

Ина Велева

Ина Велева

Student

Обратната връзка към проектите беше един добър критерий за самооценка, чрез който ние, студентите в цялостната програма, получихме възможността да разберем дали имаме повече талант в някоя сфера на дизайна, отколкото в друга.

Полина Тодорова

Полина Тодорова

UI/UX Designer

Цялостната програма по дизайн, криейтив и визуализация на SoftUni Creative е отличното начало, от което се нуждае всеки без опит в тази сфера. Силно препоръчвам присъствената форма на обучение, в която бях и аз, защото опитът, знанията и контактите, които се разменят на място, са безценни. Програмата обхваща разнообразни модули, благодарение на което бързо разбираш с коя част от дизайна би искал да се занимаваш в бъдеще.

Никол Илиева

Никол Илиева

Graphic Designer

Преди да науча за SoftUni Creative, още в студентските си години изучавах графичен дизайн. SoftUni Creative беше за мен едно предизвикателство към самата мен, за да затвърдя вече наученото и останах приятно изненадана, когато започна самата програма. Лекторите бяха много на ниво, винаги откликваха на допълните въпроси и никога не отказваха помощ. Освен затвърждаване на материала, който съм усвоила по време на висшето си образование, научих много нови неща, които дори ме мотивираха да се престраша и да се впусна в нова среда, като програмирането!

Христина Деведжиева

Христина Деведжиева

Graphic Designer

В SoftUni Creative получих качествени знания от най-добрите специалисти и практици от криейтив индустрията! Даде ми страшно много знания, от които ще мога да започна да надграждам изученото и да се специализирам в определена част от дизайна. Даде ми увереност и вяра в себе си, че мога да се справя дори с неща, които мислех, че ще са непосилни за мен.

Християна Георгиева

Християна Георгиева

Graphic Designer

Най-полезно за мен беше практическата работа с различни програми и разработването на разнообразни проекти. Беше ми интересно, когато преподавателите споделяха опита си с нас и ни даваха съвети за работата с бъдещите ни клиенти. Най-ценното, което ми даде академията е погледа върху различните аспекти в света на дизайнерството. Успях да придобия самочувствието, че мога да бъда добър дизайнер и вече започнах работа по странични проекти, които ще използвам при изготвяне на портфолиото си!

Светла Тилева

Светла Тилева

Graphic Designer

SoftUni Creative e инвестиция във вас, която няма друга подобна алтернатива! Няма да е лесно, но определено си заслужава усилието, времето и парите!

Илка Стоева

Илка Стоева

Graphic Designer

SoftUni Creative ми даде изключително много знания и цялостна представа за дизайн средата и общността у нас. От голяма полза бе колко отдадени на каузата да ни научат са преподавателите, които с готовност отговаряха на всички въпроси, не използваха почивките си, а прекарваха времето в дискусии с курсистите и постоянно даваха съвети в техните области. Благодарение на наученото в SoftUni Creative най-сетне се реших на стъпката на проектирам свой блог!

Награди

b2b

b2b Leaders of Influence Awards 2023

Първа награда за Business of Influence (Светлин Наков)

b2b

b2b Leaders of Influence Awards 2023

Втора награда за Leadership (Екатерина Темелкова)

Career

Career Show Awards 2023

Бронз - Трето място в категория "Изпълнителен директор"

Career

Career Show Awards 2023

Сребро - Второ място в категория "Мениджър"

b2b

b2b Media Awards 2023

Първо място за Изпълнителен директор на годината за Екатерина Темелкова, CEO на SoftUni

b2b

b2b Media Awards 2023

Второ място за "Иновативен продукт/услуга" за "Най-задълбочената професионална програма по QA инженерство в България"

b2b

b2b Media Awards 2023

Първо място за "Успешно развитие на бизнес организация"

Career

Career show awards 2023

15-то място в класация "100-те най-добри работодатели в България"

Forbes

Forbes Business Awards 2023

Финалист в категория „Услуги“

Company

Company of the year 2022

Технологичен лидер в образованието

Forbes

Forbes Business Awards 2022

Финалист в категория „Услуги“

Forbes

Forbes Business Awards 2022

Финалист в категория „Иновативна компания“

Годишни

Годишни награди за благотворителност и КСО „Златно сърце“ 2022

Първа награда в категория Образование: Двигател на Дигиталната революция и ИТ сектора

Любима

Любима марка 2022

Първо място в категория „Образование“

b2b

b2b Media Awards 2022

Първa награда за „Успешно развитие на бизнес организация“

b2b

b2b Media Awards 2022

Първа награда за изпълнителен директор на годината за Иван Ненков СЕО на SoftUni

b2b

b2b Media Awards 2022

Втора награда за „Иновативна компания на годината“

Любима

Любима марка 2022

Трето място в категория „Иновативна компания“

Career

Career show awards 2022

Бронз – Трето място в категория „Най-добър работодател“

Career

Career show awards 2022

Сребро - Второ място в категория "Изпълнителен директор"

Career

Career show awards 2022

Злато - Първо място в категория "Инсентив стратегия"

Career

Career show awards 2022

Сребро - Второ място в категория "Стратегия за признание на служителите"

Career

Career show awards 2022

Сребро - Второ място в категория "Най-добър работодател" - Образование

Career

Career show awards 2022

51 място в класация "100-те най-добри работодатели в България"

b2b

b2b Media Awards 2022

Трета награда за „Иновативна услуга – СофтУни Светлина“

Career

Най-добър работодател - Образование

Career Show Awards 2021

b2b

Социален проект в отговор на пандемията

b2b Media Awards

Company

Първо място в категория "Образование"

Company of the year

B2b

Бизнес лидер на годината

b2b Media Awards

Career

51 място в класация "100-те най-добри работодатели в България"

Career Show Awards 2021

Forbes

Финалист в категория "Услуги" 2021

Бизнес награди на Forbes

Career

Най-добър работодател - Образование

Career Show Awards 2020

Annual

Инвеститор в знанието

Българския форум на бизнес лидерите

Innovations

Високи постижения в иновациите

Български форум на бизнес лидерите 2018

Forbes

Награда за обществена дейност за 2018 г.

Бизнес награди на Forbes

Forbes

Първо място в категория "Развитие на бизнеса" 2017 г.

Бизнес награди на Forbes

Company

Първо място в категория "Образование"

Новатори в образованието

Barok

Категория „Образователна организация“ 2017г.

Барок

БАИТ

Награда за образование за 2016 г.

БАИТ - Българска Асоциация по Информационни Технологии

Иновации

Иновативно предприятие на годината 2016

Иновации за развитие на таланти

Forbes

Най-добър стартиращ бизнес за 2015 г.

Бизнес награди на Forbes

Forbes

Награда за обществена дейност за 2015 г.

Бизнес награди на Forbes

Български

Образователна платформа за 2015 г.

Български Уеб Награди

БАИТ

Награда за образование за 2014 г.

БАИТ - Българска Асоциация по Информационни Технологии

Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.