Concept Art - Януари 2019 Курс Concept Art - Януари 2019 - SoftUni Creative
Loading...

Concept Art - Януари 2019

За курса

По време на този курс, курсистите ще могат да усвоят практики използвани в индустрията. Да овладеят и да могат да прилагат последователен процес, водещ до предвидими и желани резултати. Ще могат да създадат свои собствени дизайни на среда и персонаж, следвайки предзададена спецификация. Курсистите ще овладеят добри практики във Photoshop, които спестяват време и допринасят за доброто качество на крайния резултат.
В началото на курса, ще бъдат представени всички стъпки от процеса в тяхната последователност. 
По време на курса, студентите преминават през всеки етап, развивайки свой собствен проект за игрови персонаж. Финалният резултат от курса е готов идеен проект за игрови персонаж, който може да бъде представен в реална работна среда и да се изпълни в 3D. 

Умения, които ще придобиеш

  • Развиване на концепция за игрови типаж
  • Работa с триизмерни форми в пространството и консистентно осветление
  • Стилизиране успешно и да разглобяване на визуални стилове
  • Използване на формите и цветовете с оглед на търсеното внушение
  • Създаване на представителни рисунки като част от лично портфолио
  • Ползване ефективно Photoshop за целите на дизайна на персонажи

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи и всички без опит, които искат да навлязат в графичния дизайн. За обучението се изисква владеене на английски език на основно ниво.

Какви са формите на обучение?

Можете да се запишете за онлайн обучението по всяко време:
  • Онлайн: Можете да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо. 
Certificate

Ще мога ли да се явя на изпит?

Имате възможност да заплатите и за явяване на изпит при следващо провеждане на курса. Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от Софтуерния университет, ако получат оценка над Много добър (5).

Колко струва обучението в курса? 

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

140 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на изпит при следващо присъствено издание на курса
20 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 7 дни след записване в обучението.

Преподавател

DimikDraws avatar
Димитрина Ангелска е илюстратор и идеен художник, работещ в сферата на развлекателната индустрия. Завършила магистратура „Компютърни игри“ в НХА . Понастоящем, работи за компанията White Wizard Games, както и по други проекти като художник на свободна практика. Предишният й професионален опит включва два успешно реализирани, финансирани в kickstarter и отпечатани,проекта за бордови игри. Работила е по тях в сътрудничество с екип, включващ 3d моделист и художествен директор. Работила е и като маркетинг илюстратор в компания, разработваща игри за мобилни телефони. Преподавала е визуални изкуства на деца в рамките на една година. Една от целите й е да може периодично да споделя опита и знанията си, натрупани в процеса на професионалната й дейност.