Concept Art - Януари 2019 Курс Concept Art - Януари 2019 - SoftUni Creative
Loading...

Concept Art - Януари 2019

За курса

По време на този курс, курсистите ще могат да усвоят практики използвани в индустрията. Да овладеят и да могат да прилагат последователен процес, водещ до предвидими и желани резултати. Ще могат да създадат свои собствени дизайни на среда и персонаж, следвайки предзададена спецификация. Курсистите ще овладеят добри практики във Photoshop, които спестяват време и допринасят за доброто качество на крайния резултат.
В началото на курса, ще бъдат представени всички стъпки от процеса в тяхната последователност. 
По време на курса, студентите преминават през всеки етап, развивайки свой собствен проект за игрови персонаж. Финалният резултат от курса е готов идеен проект за игрови персонаж, който може да бъде представен в реална работна среда и да се изпълни в 3D. 

Умения, които ще придобиеш

 • Развиване на концепция за игрови типаж
 • Работa с триизмерни форми в пространството и консистентно осветление
 • Стилизиране успешно и да разглобяване на визуални стилове
 • Използване на формите и цветовете с оглед на търсеното внушение
 • Създаване на представителни рисунки като част от лично портфолио
 • Ползване ефективно Photoshop за целите на дизайна на персонажи

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора, които искат да навлязат в графичния дизайн и са с по-напреднало ниво на програмата. За обучението се изисква владеене на английски език на основно ниво. 

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 23 януари. Обучението стартира на 25 януари и завършва на 1 март.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всеки петък от 19:00 до 22:00 ч. в зала HQ Lab в сградата на Софтуерния университет.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в залите,  да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка. Ще имате и възможност лично да контактувате с лектор или асистент когато срещнете затруднения.
 • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.
Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Обучението завършва с курсов проект. Курсистите, предали курсов проект ще получат сертификат, ако работата им бъде оценена над Много добър 5.00. 

Има ли допълнителни изисквания?

Необходим софтуер или хардуер за участие в курса:

 • Adobe Premiere Pro;
 • Аdobe After Effects;
 • Adobe Photoshop;

Колко струва обучението в курса? 

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Контакт с лектор или асистент
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
180 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат

160 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса. (до 8 февруари)

Преподавател

DimikDraws avatar
Димитрина Ангелска е илюстратор и идеен художник, работещ в сферата на развлекателната индустрия. Завършила магистратура „Компютърни игри“ в НХА . Понастоящем, работи за компанията White Wizard Games, както и по други проекти като художник на свободна практика. Предишният й професионален опит включва два успешно реализирани, финансирани в kickstarter и отпечатани,проекта за бордови игри. Работила е по тях в сътрудничество с екип, включващ 3d моделист и художествен директор. Работила е и като маркетинг илюстратор в компания, разработваща игри за мобилни телефони. Преподавала е визуални изкуства на деца в рамките на една година. Една от целите й е да може периодично да споделя опита и знанията си, натрупани в процеса на професионалната й дейност.