Photoshop Advanced - януари 2021 Курс Photoshop Advanced - януари 2021 - SoftUni Creative
Loading...

Photoshop Advanced - януари 2021

05 януари 2021 4 седмици 15 кредита

За курса

Курсът Photoshop Advanced е насочен към хора, които вече са направили своите първи крачки в света на дизайна. В този курс ще научите много и богати техники за работа с програматаправилно изграждане на работния процес (workflow) при създаване на дизайн за уеб сайтове и рекламни материали. Курсът също така ще обхване и нужните техники и умения за обработка на фотографски снимки.

По време на курса ще надградите уменията си по програмата. Ще се научите да ретуширате снимки, да ги обработвате и модифицирате. Сложните селекции и маски ще са част от вашите умения в програмата. Обучението е полезно за всички, решили да се занимават с Photoshop, тъй като е синтезирана много полезна информация, която ще надгради вашите знания и умения.

Наученото от курса може да бъде приложено веднага след него в работна среда или за удоволствие. Професионалното развитие в тази сфера е без граници, тъй като има нужда от графични дизайнери в почти всяко направление. 

Умения, които ще придобиеш

 • Използване пълноценно маските и слоевете
 • Придобиване на умения за обработка на снимки
 • Създаване на сложни селекции
 • Ретуширане, “поправяне” и модифициране на снимки
 • Създаване на дизайн за уеб сайт
 • Създаване и дизайн на рекламни материали

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора с начален опит, които искат да навлязат в графичния дизайн, познаващи инструментите и функционалностите на софтуера Adobe Photoshop, придобити до момента в програмата. Също така за всички, които умело боравят с pen tool, цветови палитри, шрифтове, маски и ефекти върху растерна и векторна графика. За обучението се изисква владеене на английски език на основно ниво.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на лилавия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 3 януари 2021 . Обучението стартира на 5 януари и завършва с изпит, който ще се проведе на 14 февруари.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат във вторник и четвъртък от 19:00 до 22:00 часа, в сградата на SoftUni, като освен на място в учебната зала, курсистите ще могат да се обучават и дистанционно. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел Теми.

Какви са формите на обучение?

Можете да изберете между присъствена и онлайн форма, така че обучението е подходящо както за учещи и работещи, така и за курсисти от страната и чужбина. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси. Препоръчително е да носите собствен лаптоп, ако сте записани в присъствена форма на обучение.

Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат?

Обучението завършва с изпит, който ще се проведе онлайн, и се състои от практическа част и тест. Всички, преминали изпита, ще придобият сертификат от СофтУни, ако получат оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част. СофтУни е лицензиран учебен център и след завършване на курса, курсистите имат възможност да получат държавно признато „ Удостоверение за професионално обучение“, валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Има ли допълнителни изисквания?

• Инсталиран Adobe Photoshop

Колко струва обучението в курса?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща присъствено или онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие в учебната зала на всички учебни занятия
 • Възможност за личен контакт с преподавателя и курсистите на живо
 • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
 • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
 • Достъп до затворена Facebook група с курсистите
 • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията
240 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
 • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
 • Достъп до затворена Facebook група с курсистите
 • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията

220 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (12 януари).

Преподавател

PetyaSavova avatar
Петя Савова
Петя Савова е легенда в българския графичен дизайн. Над 15 години разтърсва рекламния свят със смелите си работи, изпълнени със смисъл, естетика и професионализъм. Известна е с шарения си характер, независимо дали е креативен директор в Saatchi&Saatchi, машина в BBDO, нечовек в Noble Graphics, умна в The Smarts или ще е Motion graphics nerd в Cinemotion, ще създава красиви сайтове в Despark, апликейшъни за Wacom или просто ще фрийленсва дизайн на сноубордове или корици за Капитал през уикендите.

Преподаването ѝ е близко, както и студентите от Рекламна Академия в Нов Български Университет и от Магистърската програма „Бранд идентичност и творческо мислене” във ВУЗФ. Петя е многопрофилен криейтив с огромен капацитет от умения в различни аспекти на рекламата, киното и дизайна.