After Effects Advanced - октомври 2020 Курс After Effects Advanced - октомври 2020 - SoftUni Creative
Loading...

After Effects Advanced - октомври 2020

05 октомври 2020 6 седмици 15 кредита

За курса

Моушън Дизайнът е най-търсеният метод за реклама. Той позволява както забавна и атрактивна визия, така и възможността за създаване на рекламна стратегия (изобразена визуално) за даден таргет.

Курсът After Effects Advanced представлява по-дълбоко запознаване с една от най-широко използваните програми за пост продукция и анимация. Той е предназначен за хора с опит в основната функционалност на Adobe After Effects и motion графиките. В 12 последователни лекции ще имате възможността да усвоите всичко нужно за създаването на интересна и грабваща анимация. Участниците в обучението ще се научат да създавате флуидни моушън анимации (форми, текст, герои) в различни стилистики. Ще надградят знанията си в програмата и анимацията като цяло.

Ще бъдат представени много нови техники и похвати, с които курсистите ще успяват да продуцират интересни и грабващи резултати в професионалната си работа. Наученото може да бъде приложено в реална среда веднага след завършването на курса.

Умения, които ще придобиеш

  • Контрол над движението и анимацията
  • Оптимизация на анимация
  • Методика на анимиране спрямо форми и параметри
  • Създаване на собствен стил
  • Изграждане на герой и на характер в движението
  • Бързина при изграждането на анимация

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора с начални умения за работа с основните функционалности на Adobe After Effects - работа с инструменти, рисуване с помощта на Shape layers и Pen Tool, анимация с Curves, използване на Key Frames. Както и за хора които искат да надградят познанията и уменията си в моушън дизайна, да се запознаят по-дълбоко със софтуерите и да придобият допълнителни практически и теоретични знания в сферата.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на лилавия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 3 октомври. Обучението стартира на 5 октомври 2020 г. и завършва с изпит, който ще се проведе на 15 ноември 2020 г.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в понеделник и сряда от 19:00 до 22:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел Теми.

Какви са формите на обучение?

Можете да изберете онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат?

Обучението завършва с изпит, който ще се проведе онлайн, и се състои от практическа част и тест. Всички, преминали изпита, ще придобият сертификат от СофтУни, ако получат оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част. СофтУни е лицензиран учебен център и след завършване на курса, курсистите имат възможност да получат държавно признато „ Удостоверение за професионално обучение“, валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Има ли допълнителни изисквания?

• Инсталиран Adobe After Effects

Колко струва обучението в курса?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
  • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
  • Достъп до затворена Facebook група с курсистите
  • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията

220 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (12 октомври).

Преподавател

rtaskov007 avatar
Румен Тасков
Румен Тасков има 7 годишен практически опит в сферата на визуалните изкуства - реклами, кино-продукции, музикални клипове, 3Д мапинг, моушън графика. Много добре познава всички компненти на After Effects и приложението им към различни типове визуална дейност. В момента работи в Supers4upen Motion Madness, а досегашният си опит е натрупал във фирми като Скрийн Брадърс, NU BOYANA, Lipsync и StoryME.