Illustrator Advanced - октомври 2020 Курс Illustrator Advanced - октомври 2020 - SoftUni Creative
Loading...

Illustrator Advanced - октомври 2020

06 октомври 2020 5 седмици 15 кредита

За курса

В динамичното, технологично и забързано време, в което живеем, първичната визуална комуникация е от критично значение за всеки един бизнес и неговите продукти и/или услуги. В това забързано ежедневие, информационна бомбардировка и експанзивна конкуренция - намирането на точната идея и качественото ѝ въплъщаване в красива опаковка е от решаващо значение за оцеляването и възхода на дадена марка и/или продукт.


По време на курса за напреднали Illustrator Advanced ще усвоите умението да намирате, създавате и отсявате точната визуална концепция, след което да я изпипате до най-малкия детайл, докато не придобие визията на завършен дизайн. Ще придобиете и култивирате умението да взимате точните и правилни решения, да сте самокритични и дисциплинирани до последния детайл, да сте по-уверени и сигурни от началото до края.

Умения, които ще придобиеш

  • Мислене на идейно концептуално ниво
  • Изпипване и детайлно усъвършенстване
  • Целенасоченост и фокусиране
  • Вникване и разбиране спецификите на едно задание
  • Опростяване и канализиране на избраната концепция
  • Отсяване на вариантите и намиране на точната посока

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора с начален опит, познаващи инструментите и функционалностите на Adobe Illustrator, като векторизиране с pen tool, боравене с цветови палитри и гами, съчетаване на шрифтове, използване на основните инструменти за селекция. Обучението е подходящо за всички познаващи Adobe Illustrator, които искат да обогатят и разширят знанията си в програмата и графичния дизайн. Изисква се владеене на английски език на основно ниво.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на лилавия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 4 октомври. Обучението стартира на 6 октомври 2020 г. и завършва с изпит, който ще се проведе на 15 ноември 2020 г.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат във вторник и четвъртък от 19:00 до 22:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел Теми.

Какви са формите на обучение?

Можете да изберете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат?

Обучението завършва с изпит, който ще се проведе онлайн, и се състои от практическа част и тест. Всички, преминали изпита, ще придобият сертификат от СофтУни, ако получат оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част. СофтУни е лицензиран учебен център и след завършване на курса, курсистите имат възможност да получат държавно признато „ Удостоверение за професионално обучение“, валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Има ли допълнителни изисквания?

• Инсталиран Adobe Illustrator

Колко струва обучението в курса?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
  • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
  • Достъп до затворена Facebook група с курсистите
  • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията

220 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (13 октомври).

Преподавател

Svetlana.Tsoneva avatar
Светлана Цонева
Светлана Цонева има повече от 17 години опит в областта на графичния и уеб дизайн. През 2008 година основава уеб студио Pixel House, което стои зад професионалното позициониране на над 80+ значими брандове. Светлана и екипа й са едни от водещите експерти в България за създаване и редизайн на цялостна корпоративна идентичност и онлайн присъствие на марката - web дизайн и изграждане на сайтове, присъствие в социалните мрежи и визуална репутация. Провежда професионални обучения и семинари, свързани с дизайна и изграждането на бранд, както и визуална идентичност на марката. Дизайн ментор и консултант по корпоративно присъствие на бранда в онлайн и офлайн среда. Освен уеб студиото Pixel House и Pixel Academy, Свeтлана стои и зад брандовете Oh dots - Handmade Items и Maverick - Wooden bow ses.