Photoshop Advanced - януари 2021 Курс Photoshop Advanced - януари 2021 - SoftUni Creative
Loading...
курс

Photoshop Advanced - януари 2021

кредити 15 кредита
Photoshop Advanced - януари 2021 Advanced
Запиши се
Photoshop Advanced - януари 2021

Умения, които ще придобиеш

  • Използване пълноценно маските и слоевете
  • Придобиване на умения за обработка на снимки
  • Създаване на сложни селекции
  • Ретуширане, “поправяне” и модифициране на снимки
  • Създаване на дизайн за уеб сайт
  • Създаване и дизайн на рекламни материали

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за хора с начален опит, които искат да навлязат в графичния дизайн, познаващи инструментите и функционалностите на софтуера Adobe Photoshop, придобити до момента в програмата. Също така за всички, които умело боравят с pen tool, цветови палитри, шрифтове, маски и ефекти върху растерна и векторна графика. За обучението се изисква владеене на английски език на основно ниво.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението е приключило, но имате възможност да се запишете за него, получавайки достъп до видеата и ресурсите към всяко едно занятие от програмата на курса. По този начин можете да усвоявате материала с удобни за вас темпо и време.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

160 лв.

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Photoshop Advanced - януари 2021

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 14 дни след заплащане на таксата за курса.

Photoshop Advanced - януари 2021

Петя Савова

Преподавател

Петя Савова е легенда в българския графичен дизайн. Над 15 години разтърсва рекламния свят със смелите си работи, изпълнени със смисъл, естетика и професионализъм. Известна е с шарения си характер, независимо дали е креативен директор в "Saatchi&Saatchi", машина в BBDO, нечовек в Noble Graphics, умна в The Smarts или ще е Motion graphics nerd в Cinemotion, ще създава красиви сайтове в Despark, апликейшъни за Wacom или просто ще фрийленсва дизайн на сноубордове или корици за Капитал през уикендите.

Преподаването ѝ е близко, както и студентите от Рекламна Академия в Нов Български Университет и от Магистърската програма „Бранд идентичност и творческо мислене” във ВУЗФ. Петя е многопрофилен криейтив с огромен капацитет от умения в различни аспекти на рекламата, киното и дизайна.
Photoshop Advanced - януари 2021

Photoshop Advanced - януари 2021

Photoshop Advanced - януари 2021 Начало: 05 януари 2021
Photoshop Advanced - януари 2021 6 седмици
Photoshop Advanced - януари 2021 15 кредита
Photoshop Advanced - януари 2021 Advanced
Запиши се
Photoshop Advanced - януари 2021

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."