Character sculpting with ZBrush - октомври 2019 Курс Character sculpting with ZBrush - октомври 2019 - SoftUni Creative
Loading...

Character sculpting with ZBrush - октомври 2019

За курса

Курсът ще ви запознае с основите на дигиталната скулптура - фундаментални концепции и добри практики, както и с интерфейса и начина на работа с програмата ZBrush - стандарт във филмовата и гейм индустрии.

По време на курса ще се запознаете със създаването на органичен персонаж от начало до край. По този начин ще се сблъскате с всички трудности, които могат да изникнат по време на този процес и ще научите техники и методи за справянето с тях. Курсът ще ви даде задълбочен поглед над цялостният процес по създаването на 3D персонажи, разглеждайки едновременно артистичните принципи и техническите ограничения, с които трябва да се справи един 3D артист. В края на курса ще имате завършен персонаж, който да можете да презентирате в портфолиото си.
Гейминг индустрията в момента се нуждае от опитни character артисти. Голяма част от уменията, нужни за тези позиции ще бъдат разгледани по време на курса.

Умения, които ще придобиеш

 • Скулптиране на органичен персонаж
 • Текстуриране на 3D модел в ZBrush
 • Hard-surface скулптиране
 • Скулптиране на атрибути за персонаж
 • Позиране на персонаж в ZBrush
 • Техники за презентиране

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи в сферата 3D артисти, дизайнери и хора с умения в изкуството, които искат да преминат в света на 3D дизайна. Изискват се фундаментална познания за стандартните 3D програми като Maya, 3ds Max и други.

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 23 октомври. Обучението стартира на 25 октомври и завършва на 29 ноември.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всеки петък от 19:00 до 22:00 ч. в зала HQ Lab в сградата на СофтУни.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в залите,  да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка. Ще имате и възможност лично да контактувате с лектор или асистент когато срещнете затруднения.
 • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.
Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Обучението завършва с курсов проект. Курсистите, предали курсов проект ще получат сертификат, ако работата им бъде оценена над Много добър 5.00. Certificate

SoftUni е лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение. След всеки успешно преминат курс с оценка над Мн. добър 5.00  курсистите получават държавно признато „Удостоверение за професионално обучение, както и приложение, валидно на територията на целия Европейски съюз.

Има ли допълнителни изисквания?

 • Основни познания и умения в областта на 3D моделиране или класическа скулптура
 • Инсталирана ZBrush версия 2018 или 2019
 • Графичен таблет

Колко струва обучението в курса? 

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Контакт с лектор
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
190 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат

170 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса. (до 8 ноември)

Преподавател

TitkoTitkov avatar
Титко Титков
Занимава се с 3D анимация от девет години. Участвал е на национална олимпиада по информационни технологии, с 3D анимационен проект, където печели шесто място. Работил е по редица различни по характер лични проекти, свързани с триизмерното изкуство.
Завършва с отличие курса "3D анимация за игралната индустрия" в СофтУни. След него, с още няколко участници от курса сформира студио 3DCG Arts, където работи като 3D артист и гейм разработчик по прототипите на заглавията: Golden Apple: Adventures, Cooking Frenzy VR и Quantum Run. 
В момента работи като 3D генералист във филмовата индустрия. Част от най-скорошните проекти, по които е работил включват: втори сезон на анимацията Space Yogurt и анимационния шорт: “Момичетата от улица Върбова”