Character sculpting with ZBrush - октомври 2019 Курс Character sculpting with ZBrush - октомври 2019 - SoftUni Creative
Loading...

Character sculpting with ZBrush - октомври 2019

За курса

Курсът ще ви запознае с основите на дигиталната скулптура - фундаментални концепции и добри практики, както и с интерфейса и начина на работа с програмата ZBrush - стандарт във филмовата и гейм индустрии.

По време на курса ще се запознаете със създаването на органичен персонаж от начало до край. По този начин ще се сблъскате с всички трудности, които могат да изникнат по време на този процес и ще научите техники и методи за справянето с тях. Курсът ще ви даде задълбочен поглед над цялостният процес по създаването на 3D персонажи, разглеждайки едновременно артистичните принципи и техническите ограничения, с които трябва да се справи един 3D артист. В края на курса ще имате завършен персонаж, който да можете да презентирате в портфолиото си.
Гейминг индустрията в момента се нуждае от опитни character артисти. Голяма част от уменията, нужни за тези позиции ще бъдат разгледани по време на курса.

Умения, които ще придобиеш

  • Скулптиране на органичен персонаж
  • Текстуриране на 3D модел в ZBrush
  • Hard-surface скулптиране
  • Скулптиране на атрибути за персонаж
  • Позиране на персонаж в ZBrush
  • Техники за презентиране

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи в сферата 3D артисти, дизайнери и хора с умения в изкуството, които искат да преминат в света на 3D дизайна. Изискват се фундаментална познания за стандартните 3D програми като Maya, 3ds Max и други.

Каква е формата на обучение?

Можете да се запишете за онлайн обучението по всяко време и да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Certificate

Ще мога ли да се явя на изпит?

Ще можете да се явите на изпит при следващо присъствено издание на курса и да вземете  официален сертификат от SoftUni Creative при оценка над  Мн. добър 5.00.

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни. По желание може да заплатите за възможност за явяване на изпит при следващо провеждане на курса и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

120 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на изпит при следващо присъствено издание на курса
20 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 7 дни след записване в обучението.

Преподавател

TitkoTitkov avatar
Титко Титков
Занимава се с 3D анимация от девет години. Участвал е на национална олимпиада по информационни технологии, с 3D анимационен проект, където печели шесто място. Работил е по редица различни по характер лични проекти, свързани с триизмерното изкуство.
Завършва с отличие курса "3D анимация за игралната индустрия" в СофтУни. След него, с още няколко участници от курса сформира студио 3DCG Arts, където работи като 3D артист и гейм разработчик по прототипите на заглавията: Golden Apple: Adventures, Cooking Frenzy VR и Quantum Run. 
В момента работи като 3D генералист във филмовата индустрия. Част от най-скорошните проекти, по които е работил включват: втори сезон на анимацията Space Yogurt и анимационния шорт: “Момичетата от улица Върбова”