Game Modelling with Maya Advanced - септември 2020 Курс Game Modelling with Maya Advanced - септември 2020 - SoftUni Creative
Loading...

Game Modelling with Maya Advanced - септември 2020

За курса

Курсът ще даде задълбочен поглед над цялостния процес по създаването на 3D модели за игри, разглеждайки едновременно артистичните принципи и техническите ограничения, с които трябва да се справи един 3D гейм артист.

По време на курса ще разгледаме създаването на органичен персонаж от начало до край. По този начин ще се сблъскаме с всички трудности, които могат да изникнат по време на този процес и ще разгледаме техники и методи за справянето с тях. Ще продължим изучаването на по-напреднали методи и техники за създаването на качествени ресурси - готови за използване в игрови двигател.


В края на курса ще имаме анимиран персонаж, готов да бъде интегриран във видео игра. Наученото може дa бъде приложено веднага след приключването на курса.

Умения, които ще придобиеш

 • Моделиране на органичен персонаж
 • Създаване на правилна топология и UV разгъвки
 • Ригинг на персонаж, с помощта на вградената HumanIK система в Maya 2018
 • Моделиране на атрибути за персонаж
 • Текстуриране на 3D модел в Photoshop
 • Създаване на анимационен цикъл

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора, които умеят да работят с основната функционалност на софтуера Maya. Работа с основни инструменти за манипулация на 3d обекти. Познаване на основни техники за 3d моделиране на анимационен персонаж. Боравене с геометрични примитиви и полигонални повърхоности. Използване на NURBS. Основни познания за текстуриране. Умения за манипулиране на animation curves. Техники за осветление и движение на камера. Създаване на анимационен цикъл.Рендиране на секвенции (поредица от кадри). Необходимите знания са еквивалентни на успешно завършен курс Game Modelling with Maya.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 30 август 2020. Обучението стартира на 1 септември и завършва с изпит, който ще се проведе на 26 и 27 септември.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на лилавия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, вие ще бъдете записани за обучението.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат във вторник и четвъртък от 19:00 до 22:00 ч. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел Теми.

Какви са формите на обучение?

Можете да изберете онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат?

Обучението завършва с изпит, който ще се проведе онлайн, и се състои от практическа част и тест. Всички, преминали изпита, ще придобият сертификат от СофтУни, ако получат оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част. СофтУни е лицензиран учебен център и след завършване на курса, курсистите имат възможност да получат държавно признато „Удостоверение за професионално обучение“, валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Има ли допълнителни изисквания?

 • Фундаментални знания и умения в областта на 3D моделиране, текстуриране, ригинг и анимация
 • Инсталирана студентска версия на Maya 2018, както и trial версия на Adobe Phototshop CC2018

Колко струва обучението в курса?

За курса се заплаща еднократна такса за онлайн обучение и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

 • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
 • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
 • Достъп до затворена Facebook група с курсистите
 • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията

220 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (8 септември).

Преподавател

TitkoTitkov avatar
Титко Титков
Занимава се с 3D анимация от девет години. Участвал е на национална олимпиада по информационни технологии, с 3D анимационен проект, където печели шесто място. Работил е по редица различни по характер лични проекти, свързани с триизмерното изкуство.
Завършва с отличие курса "3D анимация за игралната индустрия" в СофтУни. След него, с още няколко участници от курса сформира студио 3DCG Arts, където работи като 3D артист и гейм разработчик по прототипите на заглавията: Golden Apple: Adventures, Cooking Frenzy VR и Quantum Run. 
В момента работи като 3D генералист във филмовата индустрия. Част от най-скорошните проекти, по които е работил включват: втори сезон на анимацията Space Yogurt и анимационния шорт: “Момичетата от улица Върбова”