Design in the Advertising World – септември 2019 Курс Design in the Advertising World – септември 2019 - SoftUni Creative
Loading...

Design in the Advertising World – септември 2019

За курса

Целта на курса е да ви запознае с похвати и добри практики при създаването на рекламен дизайн, който да продава и/или рекламира продукт и/или услуга. Ще имате възможност да се запознаете и усвоите практически умения за изграждане и създаване на цялостната визуална комуникация на рекламна кампания, както се случва в истинска рекламна агенция, нейните процеси, правила и технологии. Също така ще изградим Ключова Визия, върху която ще изградим всички останали материали - рекламна страница, банери, принтове и много други.


Този курс е полезен за всички, които искат да навлязат в рекламния дизайнВъзможностите за професионално развитие в рекламна агенция са големи, предвид нарастващия интерес към рекламата в различни канали и медии.

 

Умения, които ще придобиеш

  • Запознаване с основните похвати за реклама
  • Умения за дизайн на Ключова Визия за реклама
  • Практически познания за работа с Photoshop и Illustrator
  • Умения за дизайн на маркетинг материали
  • Умения за дизайн на Landing Page
  • Умения за дизайн на принт материали

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи и всички без опит, които искат да навлязат в рекламния дизайн.

Каква е формата на обучение?

Имате възможност да се обучавате в онлайн форма на обучение:

  • Онлайн: Можете да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо. 

Certificate

Ще мога ли да се явя на изпит?

Имате възможност да заплатите и за явяване на изпит при следващо провеждане на курса.
Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от SoftUni Creative, ако оценката им от изпита е над Много добър (5.00).

Колко струва обучението в курса? 

Курсът е безплатен. Имате възможност да се явите на изпит при следващо провеждане на курса след заплащане на еднократна такса.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

Безплатно
Изпит

Записването за следваща изпитна дата ще бъде достъпно, когато започне провеждането на следващо издание на курса. Таксата включва:

  • Явяване на следващия изпит за курса и издаване на сертификат
100 лв.

Преподавател

ivan.savkov avatar
Иван Савков
Иван Савков е дизайнер с 10 годишна практика. През дългогодишната си практика е имал възможността да работи над разнообразни проекти от всяко едно естество, но винаги свързани с едно общо название - дизайн! В началото започва като графичен дизайнер, работещ основно принт материали, в последствие развива уменията си в рекламна агенция до ниво на Арт Директор, работейки с едни от ТОП брандовете в България и Европа. Последните 4 години, неговит фокус е основно върху създаването на дизайн за мобилни приложения и софтуер.