Design in the Advertising World – септември 2019 Курс Design in the Advertising World – септември 2019 - SoftUni Creative
Loading...

Design in the Advertising World – септември 2019

27 септември 2019 4 седмици 3 кредита

За курса

Целта на курса е да ви запознае с похвати и добри практики при създаването на рекламен дизайн, който да продава и/или рекламира продукт и/или услуга. Ще имате възможност да се запознаете и усвоите практически умения за изграждане и създаване на цялостната визуална комуникация на рекламна кампания, както се случва в истинска рекламна агенция, нейните процеси, правила и технологии. Също така ще изградим Ключова Визия, върху която ще изградим всички останали материали - рекламна страница, банери, принтове и много други.


Този курс е полезен за всички, които искат да навлязат в рекламния дизайнВъзможностите за професионално развитие в рекламна агенция са големи, предвид нарастващия интерес към рекламата в различни канали и медии.

 

Умения, които ще придобиеш

 • Запознаване с основните похвати за реклама
 • Умения за дизайн на Ключова Визия за реклама
 • Практически познания за работа с Photoshop и Illustrator
 • Умения за дизайн на маркетинг материали
 • Умения за дизайн на Landing Page
 • Умения за дизайн на принт материали

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи и всички без опит, които искат да навлязат в рекламния дизайн.

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 25 септември. Обучението стартира на 27 септември и завършва на 18 октомври.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всеки петък от 19:00 до 22:00 ч. в зала HQ Lab в сградата на СофтУни.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в залите,  да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка. Ще имате и възможност лично да контактувате с лектор или асистент когато срещнете затруднения.
 • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.
Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?


Обучението завършва с практическо задание. На база финален проект ще бъде формирана финалната оценка. Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от SoftUni Creative, ако оценката им от изпита е над Много добър 5.00. 


Certificate

SoftUni е лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение. След всеки успешно преминат курс с оценка над Мн. добър 5.00  курсистите получават държавно признато „Удостоверение за професионално обучение, както и приложение, валидно на територията на целия Европейски съюз.

Колко струва обучението в курса?

Обучението в курса е безплатно. Единствено желаещите да се явят на изпит и да получат сертификат от SoftUni Creative, заплащат еднократна такса:

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до онлайн ресурси: видеа от учебните занятия, презентации, допълнителни материали 
Безплатно
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до онлайн ресурси: видеа от учебните занятия, презентации, допълнителни материали 
Безплатно
Изпит (до 04.10.2019)

Ранно записване за изпит

 • Явяване на изпит и издаване на официален сертификат от SoftUni Creative
 • Достъп до live стрийминг
100 лв.
Изпит (от 05.10 до 18.10.2019)

Късно записване за изпит

 • Явяване на изпит и издаване на официален сертификат от SoftUni Creative
 • Достъп до live стрийминг
200 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до края на ранното записване за изпита (до 4 октомври).

Преподавател

ivan.savkov avatar
Иван Савков
Иван Савков е дизайнер с 10 годишна практика. През дългогодишната си практика е имал възможността да работи над разнообразни проекти от всяко едно естество, но винаги свързани с едно общо название - дизайн! В началото започва като графичен дизайнер, работещ основно принт материали, в последствие развива уменията си в рекламна агенция до ниво на Арт Директор, работейки с едни от ТОП брандовете в България и Европа. Последните 4 години, неговит фокус е основно върху създаването на дизайн за мобилни приложения и софтуер.