Печат и предпечатна подготовка - първи стъпки Печат и предпечатна подготовка - първи стъпки - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Печат и предпечатна подготовка - първи стъпки

Остават:

Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Печат и предпечатна подготовка - първи стъпки" нa 7 октомври 2021 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Анна Стоева.

За семинара

По време на семинара ще се разгледат цялостно основите на печата и предпечатната подготовка. Семинарът е предназначен както за начинаещи дизайнери, тепърва навлизащи в графичния дизайн, така и за хора, които вече имат опит, но искат да научат повече за печата и неговите специфики.
Ще разберете:
  • какви са разликите между графичния дизайн за digital и този за печат;
  • какви видове цветове има и как се използват;
  • как да направите печатно изделие, което да привлече внимание и да бъде запомнено;
  • как се подготвят файлове за печат;
  • как протича един цялостен печатен процес - от идеята до финалното изделие.

За лектора

Анна Стоева

Model.Lecturer

Анна следва последната си година със специалност графичен дизайн. Рисуването заражда страстта ѝ в ранно детство, като в гимназията решава да се отдаде напълно на художествените изкуства и в конкретност – на графичния дизайн. Това желание я мотивира да практикува активно професията още през първата си година в университета. Интересите ѝ покриват дигиталния, но най-вече печатния аспект, който в последно време сякаш е пренебрегнат. Той от своя страна предоставя краен продукт, който може да бъде видян и усетен. Огромното разнообразие и безкрайно креативните процеси, са главни движещи сили зад нейните професионални интереси. В момента се занимава с печат и предпечатна подготовка в агенция. През останалото време Анна създава дизайни и печатни материали на свободна практика за водещи компании в България.

Ресурси

Няма ресурси за този семинар