Екзистенциални търсения и развития на един дизайнер Екзистенциални търсения и развития на един дизайнер - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Екзистенциални търсения и развития на един дизайнер

Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Екзистенциални търсения и развития на един дизайнер" на 5 април 2021 г. (понеделник) от 19:00 часа с лектор Михаела Кръстева.

За семинара

В семинара ще се засегнат следните теми:
  • Смели търсения - как да преследваме идеите си.
  • Фрийлансинг - заблуди и трудната истина.
  • Tips and tricks - пътувания, галерии и вдъхновения.
  • Има ли тайна рецепта за това как да се адаптираме към реална работна среда?
  • Справяш се добре!

За лектора

Михаела Кръстева

Model.Lecturer

Михаела е привъженик на казаното от дизайнера Артемий Лебедев, а то е, че „...дизайнът не трябва да се обсъжда, той се явява решение на поставената задача. Може да се обсъжда само едно: решена ли е задачата или не". По този начин не се изказва личното мнение дали самият дизайн е “красив” или пък “грозен.” Открива любовта към графичния дизайн преди 9 години и започва да го изучава във Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий". Там завършва бакалър, както и магистърската си степен по "Графичен дизайн и визуални комуникации". По нейно мнение започва да се занимава с дизайн осъзнато едва след като завършва университета, след като пробва различни подразделения на дисциплината. Повече от половин година е графичен и уеб дизайнер на свободна практика.