Q&A Session: “Всичко, което трябва да знаете за програмата на SoftUni Creative” Q&A Session: “Всичко, което трябва да знаете за програмата на SoftUni Creative” - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Q&A Session: “Всичко, което трябва да знаете за програмата на SoftUni Creative”

Гледайте на живо Q&A Session: “Всичко, което трябва да знаете за програмата на SoftUni Creative” нa 20 октомври 2020 г. (вторник) от 19:00 часа с лектор Александър Иванов.

За семинара

По време на събитието ще отговорим на всички ваши въпроси, относно програмата и професионалните модули.
  • Какво представлява програмата?
  • Защо да се включа в обученията и с какво ще са ми полезни?
  • Какво представляват сертификатите на SoftUni Creative и държавно признатите „Удостоверения за професионално обучение“?
  • Как може да се реализирате след приключването на програмата?

За лектора

Александър Иванов

Model.Lecturer

Александър през последните няколко години е бил Образователен директор на SoftUni Digital & SoftUni Creative. От скоро се превръща в Main Brand Ambassador на организацията. В момента ръководи екипа на CreateX Digital Agency с 17 човека на борд и над 50 клиенти от България, Англия и САЩ. В периода от 2014 - 2016 г. е един от учителите по програма “Заедно в Час”, преподавал е информационни технологии. Бил е координатор и лектор на международен Еразъм + проект, базиран на метода “обучение чрез преживяване” с обучения в 5 държави. Започва професионалния си път като вицепрезидент и лидер на локалния трейнинг екип на AIESEC Свищов по време на студентството си в Стопанската Академия, където завършва финанси.