Creative Journey: Interview secrets and hot design topics Creative Journey: Interview secrets and hot design topics - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Creative Journey: Interview secrets and hot design topics

Включете се в следващото издание на събитието за кариерно развитие - Creative Journey: Interview secrets and hot design topics. Събитието ще се проведе изцяло онлайн на 17 октомври от 10:00 часа. Водещ на събитието ще бъде Александър Иванов.

Участието е безплатно, но регистрацията е задължителна.

Кариерният център има за цел да помага на студентите да постигат максимума на своя потенциал, като развиват не само своите технически умения, но и допълнителни личностни качества. Това резултира в успешна колаборация и изграждане на стабилни отношения с нашите студенти и бизнес партньори.

Кариерният център си партнира с едни от най-добрите, успешни и бързо-развиващи се компании в страната, предлагайки огромен набор от възможности и пътища на развитие във всяко едно направление на технологичния сектор.

За контакти с Кариерният център: ТУК.

За семинара

По време на събитието ще се включат HR екипа на СофтУни и експерти от водещи IT фирми и наши партньори, които ще говорят по темите:
  • Документи - CV (примери);
  • Предварителна подготовка – допълнителни задания, търсене в интернет, други източници освен СофтУни;
  • Проучване на фирмата, нейните дейности, историята, целите и проектите ѝ, подробности относно позицията, за която кандидатствате;
  • Съвети за добро впечатление: дрехи, точност, поведение;
  • Защо е полезно да се подготвите предварително (добиване на самоувереност, психическа нагласа за това, какво ви очаква, спокойствие);
  • Най-често задавани въпроси;
  • Тренировка с приятели, примерни интервюта, умения за правоговор;
  • Примерно HR интервю (добър и лош пример);
  • Примернa задача.

Програма
ЧасГост
10:00 - 10:10   Откриване
10:10 - 11:00   Всичко, което трябва да знаете за едно интервю със Сабина Попова
11:05 - 11:35   Светослав Симов, Fontafabric
11:40 - 12:10   Мира Христова, Петър Ташев и Дени Ноева, XS Software

Повече информация за гостите ни:

Сабина е Кариерен консултант и помага на курсистите да се реализират, дава им ценни насоки за това как да изготвят СВ, как да се държат по време на интервю и ги мотивира, защото е важно да бъдат уверени в себе си.

Светослав (Свет) е основател и директор на FontfabricВоден от непрекъснат интерес към геометрията и формите на буквите, Свет основава Fontfabric в опит да слее двата свята през призмата на типографията. Самоизповядващ се перфекционист, който грее в геометричната стилистика на санс шрифтовете, този горд баща на две деца никога не бяга от предизвикателство и постоянно разширява границите на творчеството в търсене на визуално новаторство. Независимо дали става дума за почти незабележим завършек или за широкообхватна концепция, Свет винаги подхожда със страст и безупречно внимание към детайлите. Качества, които извеждат Fontfabric на преден план в съвременния глобален типографски свят и родното шрифтово изкуство.

Мира е People Person с 10 години опит в гейминг индустрията.

Деница е Game Artist oт 8 години, обича да се занимавам с character design and illustration и обича да се вдъхновява от арт-стиловете на различни игри.

Петър е Web Designer и се занимава с дизайн повече от 10 години. Интересува се от всякакъв вид изкуство и от гейминг.

За лектора