Как да кандидатствам - SoftUni Creative
Loading...
Кандидатствай

Най-задълбочената програма
по дизайн, криейтив и визуализация в България

4.9/5 оценка за програмата

Най-задълбочената програма
по дизайн, криейтив и визуализация в България

Стани успешен криейтив специалист или надгради уменията си чрез първата цялостна програма по дизайн, криейтив и визуализация в България!

 • Стартирай обучението си с безплатен курс

 • Учи от водещи експерти в индустрията

 • Придобий практически умения и бъди успешен

4.9/5 оценка за програмата

Adobe Logo

SoftUni Creative е лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение.

Adobe Logo

SoftUni Creative е лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение.

 • Звезден преподавателски състав от водещи експерти в България
 • 500 часа учебно съдържание, практически упражнения и изграждане на портфолио
 • Индивидуална помощ от ментор в усвояване на учебния материал
 • Диплома за професия, сертификати от SoftUni и удостоверения от МОН
 • Достъп до общност за споделяне на знания с преподаватели, ментори и студенти
 • Съдействие за кариерен старт във водещи комнании

За кого е подходяща програмата на SoftUni Creative?

Програмата е насочена към всеки, който желае да се развива професионално в сферата на графичния дизайн и UI/UX дизайна. Подходяща е както за начинаещи, така и за хора с базов или среден опит в сферата.

 • Напълно начинаещи, целящи кариерен старт в перспективна сфера

 • Всички желаещи да направят кариерна промяна и да се преквалифицират

 • Настоящи криейтив специалисти в различни визуални сфери

 • Художници, дигитални артисти и хора, занимаващи се с фотография

Искрен Иванов

Искрен Иванов

3D, Web & Graphic Designer

За мен най-интересният момент по време на обучението ми в СофтУни определено беше самото запознанство с хора/колеги от курса. Хареса ми, че хора на всякаква възраст и от всеки аспект на живота искат и имат желанието да развият и други умения, които биха могли да им помогнат в бъдеще. Тези хора ме научиха, че страхът от критика е реален и не трябва да му се поддаваш, а да се учиш от него.

Алица Димитрова

Алица Димитрова

Freelance Designer

Години наред се лутах между рисуването и непрофилирана работа в офис. Изучавах самостоятелно графичен дизайн, мечтаейки един ден да се реализирам финансово в креативна област, но нямах никаква представа как ще се случи това, нямах познания, нито опит. Онлайн курсовете и клипчетата в Ютуб не бяха достатъчни и започнах да изпитвам необходимост от структурирана програма, към която да се присъединя. Моят приятел, който беше изкарал доста курсове по програмиране в Софтуни, ми го препоръча. Изкарах един курс по Уеб дизайн там, който ми отвори очите за нов свят и ми даде увереност. Когато стана ясно, че ще има цялостна SoftUni Creative програма, нямаше какво да му мисля и се записах веднага.

Генади Георгиев

Генади Георгиев

Freelance Designer

Съветът ми към бъдещите курсисти е простичък. Следете внимателно всяка една от лекциите, понеже наистина има какво да научите от всеки един лектор, както и не пропускайте да си правите домашните. Така ще придобиете едно важно умение, което ще ви е от голяма полза в кариерата, а именно да умеете да завършите задачите си в зададени срокове. Не се замисляйте, ако искате да се занимавате с дизайн, точно това е програмата, с която може да стартирате успешно, от моя гледна точка никога не е имало момент, в който да си помисля, че съм сгрешил със записването на SoftUni Creative.

Кристина Стайкова

Кристина Стайкова

Freelance Designer

Едно от най-големите предимства на програмата е това, че цялата информация е изключително достъпна. Аз бях онлайн студентка и гледах лекциите почти всяка вечер. Времетраенето на всяка беше около три часа, което беше напълно достатъчно, за да мога да вникна добре в материала. Дори и да имах въпроси, можех да се обърна по всяко време към хора от екипа, което си беше чудесна възможност не само за доизясняване на материала, а и за обмяна на идеи. Благодарение на тази програма успях да намеря призванието си, да получа дори повече от необходимата ми подготовка за университета и да се чувствам сигурна в това, което правя.

Мартина Спасова

Мартина Спасова

Web Designer

Програмата включва курсове в различни направления от дизайна, така че е подходяща за хора, които още не са се ориентирали напълно. Обучението е доста интензивно, но материалът е добре разпределен и организиран. В рамките на една година усвоих работата с много графични програми, докоснах се до различни направления на дизайна, а и развих цялостния си усет към дизайна.

Моника Данчева

Моника Данчева

2D/UI Artist

Реших да запиша цялостната програма по дизайн, тъй като бях останала доволна от отворените курсове по Photoshop и Illustrator в SoftUni и знаех, че има какво още да науча, за да се развивам успешно. В програмата ме заинтригува това, че е широкообхватна и предоставя възможност за запознаване с всички сфери на дизайна – това, което държавните университети в България не предлагат.

Стефана Петрова

Стефана Петрова

Graphic Designer

Тъй като бях изцяло начинаеща, като изключим ползването на Photoshop за малки корекции, не знаех накъде искам да се развивам. Цялостна програми ми даде една обща представа и възможност да избера в коя посока искам да се развивам.

Ина Велева

Ина Велева

Student

Обратната връзка към проектите беше един добър критерий за самооценка, чрез който ние, студентите в цялостната програма, получихме възможността да разберем дали имаме повече талант в някоя сфера на дизайна, отколкото в друга.

Полина Тодорова

Полина Тодорова

UI/UX Designer

Цялостната програма по дизайн, криейтив и визуализация на SoftUni Creative е отличното начало, от което се нуждае всеки без опит в тази сфера. Силно препоръчвам присъствената форма на обучение, в която бях и аз, защото опитът, знанията и контактите, които се разменят на място, са безценни. Програмата обхваща разнообразни модули, благодарение на което бързо разбираш с коя част от дизайна би искал да се занимаваш в бъдеще.

Никол Илиева

Никол Илиева

Graphic Designer

Преди да науча за SoftUni Creative, още в студентските си години изучавах графичен дизайн. SoftUni Creative беше за мен едно предизвикателство към самата мен, за да затвърдя вече наученото и останах приятно изненадана, когато започна самата програма. Лекторите бяха много на ниво, винаги откликваха на допълните въпроси и никога не отказваха помощ. Освен затвърждаване на материала, който съм усвоила по време на висшето си образование, научих много нови неща, които дори ме мотивираха да се престраша и да се впусна в нова среда, като програмирането!

Христина Деведжиева

Христина Деведжиева

Graphic Designer

В SoftUni Creative получих качествени знания от най-добрите специалисти и практици от криейтив индустрията! Даде ми страшно много знания, от които ще мога да започна да надграждам изученото и да се специализирам в определена част от дизайна. Даде ми увереност и вяра в себе си, че мога да се справя дори с неща, които мислех, че ще са непосилни за мен.

Християна Георгиева

Християна Георгиева

Graphic Designer

Най-полезно за мен беше практическата работа с различни програми и разработването на разнообразни проекти. Беше ми интересно, когато преподавателите споделяха опита си с нас и ни даваха съвети за работата с бъдещите ни клиенти. Най-ценното, което ми даде академията е погледа върху различните аспекти в света на дизайнерството. Успях да придобия самочувствието, че мога да бъда добър дизайнер и вече започнах работа по странични проекти, които ще използвам при изготвяне на портфолиото си!

Светла Тилева

Светла Тилева

Graphic Designer

SoftUni Creative e инвестиция във вас, която няма друга подобна алтернатива! Няма да е лесно, но определено си заслужава усилието, времето и парите!

Илка Стоева

Илка Стоева

Graphic Designer

SoftUni Creative ми даде изключително много знания и цялостна представа за дизайн средата и общността у нас. От голяма полза бе колко отдадени на каузата да ни научат са преподавателите, които с готовност отговаряха на всички въпроси, не използваха почивките си, а прекарваха времето в дискусии с курсистите и постоянно даваха съвети в техните области. Благодарение на наученото в SoftUni Creative най-сетне се реших на стъпката на проектирам свой блог!

Учебен план

Учебен план

Цялостна програма по дизайн, криейтив и визуализация

Design Basics (1 месец)

Въвеждащ безплатен курс, завършващ с входен изпит

Design Fundamentals (8 месеца)

Най-ключовите теми в сферата на криейтива и дизайна: InDesign, UX Design, UI Design, Photoshop, Illustrator и After Effects.

Professional Modules (2 модула по 4 месеца)

Специализация в една от следните професии: Graphic Designer и UX/UI Designer

Обучаваш се онлайн, гледайки занятията в реално време и задавайки въпроси на преподавателя, или пък на запис, в удобно за теб време

Получаваш доживотен достъп до всички видео записи на занятията и всички други учебни ресурси

Ще получаваш помощ от ментор, който ще отговаря на всички твои въпроси, свързани с учебния процес, за да усвоиш ефективно учебния материал

Прилагаш новите умения на практика, като развиваш практически проекти, получавайки насоки и обратна връзка

Заедно с твоите колеги и преподаватели ще бъдете част от затворена онлайн общност, където ще обменяте ценни идеи и опит

Получаваш безплатно пакет от ценни софтуерни инструменти - Office 365 (Word, Excel, PowerPoint и др.), промокодове за хостинг и др.

Design Basics

Начало: 17 септември 2024
Продължителност: 4 седмици

Курсът Design Basics обхваща основите на дизайна. Подходящ е за стартиращи графични дизайнери и криейтив специалисти, които искат да се запознаят с основните креативни принципи, термини и процеси. Обучението покрива композиция, цветознание, шрифтове, работа с решетки, графични символи, светлина. Примерите са както с растерни, така и с векторни изображения. Разглежда се графичният дизайн в почти всякаква онлайн и офлайн среда. След този 4-седмичен курс ще имаш ясна представа за това, дали дизайнът е твоето нещо и на какво трябва да наблегнеш, за да постигнеш своите креативни цели. Курсът стартира на 17 септември от 19:00 ч.

Умения, които ще придобиеш:

 • Познаване на форматите в графичния дизайн

 • Работа с композиция и пропорции

 • Познаване на софтуери и термини

 • Работа с решетки и сечения

InDesign

Начало: ноември 2024
Продължителност: 7 седмици

В този курс ще се запознаеш с InDesign и ще научиш как може да ти бъде от полза за различни дизайн материали. Ще опознаеш интерфейса, панелите, с които разполага програмата, основните инструменти, функции и как да създаваш документи от нула до файлове, готови за използване. Ще разбереш как да настроиш работното поле за видовете материали, като флаери, брошури, списания, книги и други. 

Умения, които ще придобиеш:

 • Работа с основни функции и инструменти в InDesign

 • Ефективно комбиниране на различни компоненти при подаден брийф

 • Създаване на продукт от множество страници

 • Подготовка на дигитални и печатни файлове

UX Design

Начало: януари 2025
Продължителност: 5 седмици

Този интензивен практически курс по User Experience Design запознава с основните принципи и процеси използвани при създаването на продукти с добра ползваемост чрез фокус върху нуждите на крайния потребител. Ще бъде представена рамката за създаване или подобряване на потребителското изживяване и участниците ще имат възможност да усвоят практически умения за изпълнението на всеки дискутиран в курса процес. 

Умения, които ще придобиеш:

 • Изграждане на потребителско проучване

 • Създаване на потребителски персони

 • Създаване на потребителски тестове

 • Изграждане и валидация на интерактивни прототипи

UI Design

Начало: февруари 2025
Продължителност: 6 седмици

Чрез практическия курс по User Interface Design ще се запознаеш с основните принципи и процеси, използвани при създаването на потребителски интерфейси, фокусирайки се върху нуждите на крайния потребител. Ще се запознаеш с процеса на проучване и изграждане на интуитивен и адаптивен интерфейс, насочен към потребителите, и ще разгледаш как се изгражда дизайн система. Ще научиш основни разлики и похвати при дизайн за добавена/виртуална реалност. 

Умения, които ще придобиеш:

 • Базова работа със софтуер за потребителски интерфейс

 • Създаване на дизайн за мобилни приложения

 • Създаване на цялостен static и responsive уеб дизайн

 • Прилагане на основните визуални принципи

Photoshop

Начало: март 2025
Продължителност: 5 седмици

Курсът Photoshop е насочен към хора, които искат да направят своите първи стъпки в графичния и дигитален дизайн. От него ще получиш базови познания за работа с растерна графика, приложима във всеки аспект на дизайна. Обучението обхваща всички важни теми, които са необходими за работа със софтуера - какво представлява, за какво се използва, интерфейси, инструменти, ефекти, приложение, обработка на снимки, дизайн и т.н. 

Умения, които ще придобиеш:

 • Работа с основни инструменти, менюта и табове във Photoshop

 • Обработка на текст, специални ефекти и филтри

 • Обработка и ретуш на растерни изображения

 • Подготовка на изходни файлове за печат (CMYK) или уеб (RGB)

Illustrator

Начало: май 2025
Продължителност: 6 седмици

Основната цел на курса Illustrator е да се усвоят основните принципи за работа с векторна графика, прилагайки и надграждайки уменията, придобити в началния курс по основи на дизайна. По време на обучението ще се запознаеш с всички функции и предимства на програмата, които са ти необходими за създаване на графичен дизайн за принт, уеб и motion. По време на курса ще разработиш и завършиш цялостен графичен дизайн на продукт - от скица и начален прототип до финалната версия, която е готова за публикуване в портфолиото ти. 

Умения, които ще придобиеш:

 • Създаване на дизайни с различни цели

 • Работа с основни инстурменти в Illustrator

 • Работа с цветове и типография

 • Създаване и работа с векторни графики

After Effects

Начало: юни 2025
Продължителност: 5 седмици

Запознай се с една от най-широко използваните програми за постпродукция и анимация. В 8 последователни урока ще имаш възможността да усвоиш основни умения в анимацията и създаването на инфографики. Ще се запознаеш с интерфейса на програмата. Ще анимираш герои с помощта на key frames, shape layers и puppet tool. Ще се научиш как да раздвижваш текст и прилагаш готови presets. Ще боравиш с много нa брой снимки и ще ги свързваш в композиции, ще правиш цветообработка на видеа, ще използваш masks и ще разбереш какво е compoziting. Курсът завършва с практически изпит по направата на кратко видео, използващо показаните техники и похвати.

Умения, които ще придобиеш:

 • Анимиране на текст

 • Създаване на инфографика в After Effects

 • Композиране и използване на маски

 • Работа с keyframes и shape layers

Graphic Designer

Професионалното направление “Graphic Designer” е подходящо за всички, изкушени от света на графичния дизайн и желаещи да специализират в тази сфера. В рамките на обучението ще се научите да изграждате точната визуална концепция и да я изпипвате до най-малкия детайл. Ще усвоите тънкостите при изграждане на цялостни графични дизайн решения за бизнеса. Предстои ви да научите как да анализирате заданието от клиент и как правилно да организирате работния си процес. Ще проследите процеса от раждането на една кампания, през нейната визуална идея, послание и подходящите за нея канали на комуникация.

Професионалното направление включва 2 професионални модула с продължителност по 4 месеца всеки, а всеки модул вклюва по 2 курса (общо 4 за направлението). Професионалните модули стартират през месеците януари, май и септември.

UX and UI Designer

Професионалното направление “UX and UI Designer” е предназначено за всички, които искат да специализират в сферата на уеб дизайна, но и чрез изградените от тях сайтове, да създадат позитивно потребителско изживяване с удобни и функционални дизайн и интерфейс. Уменията за изграждане на функционални и адаптивни уеб сайтове се крият в редица стъпки като проучване, прототипиране, дизайн на сайта и валидиране на постигнатото, така че създадените уеб сайтове или приложения да бъдат стилни и красиви, но също така и лесни и приятни за използване.

Професионалното направление включва 2 професионални модула с продължителност по 4 месеца всеки, а всеки модул вклюва по 2 курса (общо 4 за направлението). Професионалните модули стартират през месеците януари, май и септември.

Начало: 17 септември 2024
Продължителност: 4 седмици

За курса:

Курсът Design Basics обхваща основите на дизайна. Подходящ е за стартиращи графични дизайнери, които искат да се запознаят с основните креативни принципи, термини и процеси. Обучението покрива композиция, цветознание, шрифтове, работа с решетки, графични символи, светлина. Примерите са както с растерни, така и с векторни изображения. Разглежда се графичният дизайн в почти всякаква онлайн и офлайн среда. След този 4-седмичен курс ще имаш ясна представа за това, дали дизайнът е твоето нещо и на какво трябва да наблегнеш, за да постигнеш своите креативни цели.

Умения, които ще придобиеш:

 • Познаване на форматите в графичния дизайн

 • Работа с композиция и пропорции

 • Познаване на софтуери и термини

 • Работа с решетки и сечения

Начало: ноември 2024
Продължителност: 7 седмици

За курса:

В този курс ще се запознаете с InDesign и ще научите как може да Ви бъде от полза за различни дизайн материали. Ще опознаете интерфейса, панелите, с които разполага програмата, основните инструменти, функции и как да създавате документи от нула до файлове, готови за използване. Ще разберете как да настроите работното поле за видовете материали, като флаери, брошури, списания, книги и други.

Умения, които ще придобиеш:

 • Работа с основни функции и инструменти в InDesign

 • Ефективно комбиниране на различни компоненти при подаден брийф

 • Създаване на продукт от множество страници

 • Подготовка на дигитални и печатни файлове

Начало: януари 2025
Продължителност: 5 седмици

За курса:

Този интензивен практически курс по User Experience Design запознава с основните принципи и процеси използвани при създаването на продукти с добра ползваемост чрез фокус върху нуждите на крайния потребител. Ще бъде представена рамката за създаване или подобряване на потребителското изживяване и участниците ще имат възможност да усвоят практически умения за изпълнението на всеки дискутиран в курса процес.

Умения, които ще придобиеш:

 • Изграждане на потребителско проучване

 • Създаване на потребителски персони

 • Създаване на потребителски тестове

 • Изграждане и валидация на интерактивни прототипи

Начало: февруари 2025
Продължителност: 6 седмици

За курса:

Чрез практическия курс по User Interface Design ще се запознаете с основните принципи и процеси, използвани при създаването на потребителски интерфейси, фокусирайки се върху нуждите на крайния потребител. Ще се запознаете с процеса на проучване и изграждане на интуитивен и адаптивен интерфейс, насочен към потребителите, и ще разгледаш как се изгражда дизайн система. Ще научите основни разлики и похвати при дизайн за добавена/виртуална реалност. 

Умения, които ще придобиеш:

 • Базова работа със софтуер за потребителски интерфейс

 • Създаване на дизайн за мобилни приложения

 • Създаване на цялостен static и responsive уеб дизайн

 • Прилагане на основните визуални принципи

Начало: юни 2025
Продължителност: 5 седмици

За курса:

Запознай се с една от най-широко използваните програми за постпродукция и анимация. В 8 последователни урока ще имаш възможността да усвоиш основни умения в анимацията и създаването на инфографики. Ще се запознаеш с интерфейса на програмата. Ще анимираш герои с помощта на key frames, shape layers и puppet tool. Ще се научиш как да раздвижваш текст и прилагаш готови presets. Ще боравиш с много нa брой снимки и свързваш в композиции, ще правиш цветообработка на видеа, ще използваш masks и ще разбереш какво е compoziting. Курсът завършва с практически изпит по направата на кратко видео, използващо показаните техники и похвати.

Умения, които ще придобиеш:

 • Анимиране на текст

 • Създаване на инфографика в After Effects

 • Композиране и използване на маски

 • Работа с keyframes и shape layers

Graphic Designer

Професионалният модул “Graphic Designer” е подходящ за всички, изкушени от света на графичния дизайн и желаещи да специализират в тази сфера. В рамките на обучението ще се научите да изграждате точната визуална концепция и да я изпипвате до най-малкия детайл. Ще усвоите тънкостите при изграждане на цялостни дизайн решения за компании, заедно с тяхната визия, както и как да организирате правилната им стратегия и реклама.

Предстои ви да научите как да анализирате заданието от клиент и как правилно да организирате работния си процес. Ще се запознаете с полезни дизайн похвати, включително и създаване на Mock up и презентация, която да представи дизайна ви в най-добрата светлина. Ще имате възможността да разгледате реални проекти и брифове на глобални клиенти. Ще проследите процеса от раждането на една кампания, през нейната визуална идея, послание и подходящите за нея канали на комуникация.

UX and UI Designer

Професионалният модул “UX and UI Designer” е предназначен за всички, които не само искат да специализират в сферата на уеб дизайна, но и да предоставят, чрез изградените от тях сайтове, позитивно потребителско изживяване с удобни и функционални дизайн и интерфейс. Обучението ще започне с тънкости от графичния дизайн за напреднали и ще продължи с надграждане на познанията ви по UX и UI, придобити по време на модула Design Fundamentals, до по-професионално ниво.

Предвидили сме практически занятия, чрез които ще развиете умения за изграждане и стилизиране на продуктов, уеб, рекламен и дизайн за социалните медии. Ще създадем UI дизайн както за мобилно приложение, така и за уеб базиран софтуер. Заедно ще успеем да изградим напълно завършен естетически и функционално проект, следвайки най-добрите UX и UI практики. Ще се упражним върху визуализацията на данни, създаването на стилове и компоненти, менюта, форми, въпросници и интервюта на потребителите, така че правилно да усетим потребителските очаквания.

Какви умения ще придобия?

 • Развитие на дизайн мислене и създаване на цялостни концепции
 • Владеене на най-добрите практики и тенденции от бранша
 • Създаване на впечатляващи визии с най-модерните софтуерни инструменти
 • Изграждане на собствен графичен дизайн почерк с естетически издържани криейтиви
 • Подобряване на потребителското изживяване с функционални UX/UI дизайни
 • Създаване на моушън дизайн със завладяващи видео ефекти
УменияУменияУмения

Преподавателски състав от водещи дизайн експерти

Всички обучения от SoftUni Creative се провеждат от експерти с богат опит от различните сфери на криейтива и визуализацията. Курсистите ще имат възможност да черпят познания от професионалисти, сред които са криейтив директори на водещи криейтив агенции, основатели на дизайн и криейтив компании, лидери в своята сфера. Част от експертите, които са преподавали при нас, са работили в криейтив екипите на компании като Coca-Cola, Electronic Arts, Blizzard, SEGA Sports и др.

Антон Аладжов

Антон Аладжов

Уеб и визуален мултидисциплинарен дизайнер с 15+ години опит. Той е креативен директор и ко-създател на платформата за събития – evedo.co.

Росен Дуков

Росен Дуков

Предприемач и лидер на екип специалисти в Deffecto. Работил е с клиенти като Coca-Cola, HBO, Nestle, World Bank и др. Носител е на призове от iStock и Photoshop Café.

Добриян Добрев

Добриян Добрев

Senior Product Designer в екипа на VMware. Работи в сферата на UX повече от 10 г. като преди това е работил като инфографичен дизайнер за Капитал/Икономедия.

Стефан Велев

Стефан Велев

Стефан е арт директор и предприемач с близо 8 години опит. Създател е на дизайн студио - Areté Creative Agency.

Павлина Бонева

Павлина Бонева

Павлина е творчески директор в агенция The Smarts. Работила е с рекламни агенции като Ogilvy Duesseldorf, Butter, Isobar Germany, McGarryBowen, ИКЕА, Уникредит Булбанк, RiceUp, Боровец, Била, Мол Пловдив и др.

Станислава Костова

Станислава Костова

Станислава Костова работи повече от 9 години като графичен дизайнер към различни компании, агенции, също така и на свободна практика.

Мирослав Иванов

Мирослав Иванов

Web Designer & Webflow Expert с над 10 години опит в индустрията. Дълги години работи като фрийлансър, а от 2019 година насам ръководи собстветно дизайн студио - Creative Corner.

Даниел Дунгьов

Даниел Дунгьов

UX дизайнер за Gtmhub с опит в различни индустрии, от които: Търговия на договори за разлика, Криптовалути и блокчейн технологии, LMS платформи, CRM платформи, Недвижими имоти и др.

Тодор Хлебаров

Тодор Хлебаров

Бранд, моушън дизайнер и съосновател на Космонавт - студио за дизайн и анимация. Помага на стартиращи български компании да се превърнат в елитни конкурентноспособни бизнеси.

Невена Златарева

Невена Златарева

Фотограф с повече от 10 години опит и собственик на фотографско студио – Nev’z photography. Завършва магистратура по „Фотографско изкуство“ в НБУ.

Цветелин Николов

Цветелин Николов

Продуктов дизайнер със специализация "Бизнес администрация и мениджмънт", притежаващ дългогодишен опит като UX дизайнер. Част от продуктовия екип на Quantive.

ПОКАЖИ ОЩЕ

Диплома, сертификати и удостоверения

 • Държавно признато удостоверение след всеки курс, валидно в целия Европейски съюз

 • Oфициални сертификати на СофтУни от всеки курс

 • Диплома за професия от СофтУни, след завършване на цялостната програма

Дипломата, която издава СофтУни, не е държавно призната, но бива призната от компаниите - работодатели.

Често задавани въпроси

Все още имаш въпроси?

Не се колебай да ни пишеш на имейл по всяко време или да ни позвъниш.

Първата цялостна програма по дизайн, криейтив и визуализация в БългарияПървата цялостна програма по дизайн, криейтив и визуализация в БългарияПървата цялостна програма по дизайн, криейтив и визуализация в България
400 000+
най-голямата и активна образователна общност в България

Как да кандидатствам?

Открий вълнуващия свят на дизайна като
кандидатстваш за безплатния курс още днес!

Кандидатствай
 • Кандидатстването за цялостната програма по криейтив, дизайн и визуализация на SoftUni Creative е отворено до 14 септември, а обучението стартира на 17 септември. За да кандидатстваш натисни бутон "Кандидатствай".
 • Попълни данните си във формата.
 • Очаквай e-mail от нас до 15 септември, с който ще те информираме дали си одобрен/а.

b2b Leaders of Influence Awards 2023

Първа награда за Business of Influence (Светлин Наков)

b2b Leaders of Influence Awards 2023

Втора награда за Leadership (Екатерина Темелкова)

Career Show Awards 2023

Бронз - Трето място в категория "Изпълнителен директор"

Career Show Awards 2023

Сребро - Второ място в категория "Мениджър"

b2b Media Awards 2023

Първо място за Изпълнителен директор на годината за Екатерина Темелкова, CEO на SoftUni

b2b Media Awards 2023

Второ място за "Иновативен продукт/услуга" за "Най-задълбочената професионална програма по QA инженерство в България"

b2b Media Awards 2023

Първо място за "Успешно развитие на бизнес организация"

Career show awards 2023

15-то място в класация "100-те най-добри работодатели в България"

Forbes Business Awards 2023

Финалист в категория „Услуги“

Company of the year 2022

Технологичен лидер в образованието

Forbes Business Awards 2022

Финалист в категория „Услуги“

Forbes Business Awards 2022

Финалист в категория „Иновативна компания“

Годишни награди за благотворителност и КСО „Златно сърце“ 2022

Първа награда в категория Образование: Двигател на Дигиталната революция и ИТ сектора

Любима марка 2022

Първо място в категория „Образование“

b2b Media Awards 2022

Първa награда за „Успешно развитие на бизнес организация“

b2b Media Awards 2022

Първа награда за изпълнителен директор на годината за Иван Ненков СЕО на SoftUni

b2b Media Awards 2022

Втора награда за „Иновативна компания на годината“

Любима марка 2022

Трето място в категория „Иновативна компания“

Career show awards 2022

Бронз – Трето място в категория „Най-добър работодател“

Career show awards 2022

Сребро - Второ място в категория "Изпълнителен директор"

Career show awards 2022

Злато - Първо място в категория "Инсентив стратегия"

Career show awards 2022

Сребро - Второ място в категория "Стратегия за признание на служителите"

Career show awards 2022

Сребро - Второ място в категория "Най-добър работодател" - Образование

Career show awards 2022

51 място в класация "100-те най-добри работодатели в България"

b2b Media Awards 2022

Трета награда за „Иновативна услуга – СофтУни Светлина“

Най-добър работодател - Образование

Career Show Awards 2021

Социален проект в отговор на пандемията

b2b Media Awards

Първо място в категория "Образование"

Company of the year

Бизнес лидер на годината

b2b Media Awards

51 място в класация "100-те най-добри работодатели в България"

Career Show Awards 2021

Финалист в категория "Услуги" 2021

Бизнес награди на Forbes

Най-добър работодател - Образование

Career Show Awards 2020

Инвеститор в знанието

Българския форум на бизнес лидерите

Високи постижения в иновациите

Български форум на бизнес лидерите 2018

Награда за обществена дейност за 2018 г.

Бизнес награди на Forbes

Първо място в категория "Развитие на бизнеса" 2017 г.

Бизнес награди на Forbes

Първо място в категория "Образование"

Новатори в образованието

Категория „Образователна организация“ 2017г.

Барок

Награда за образование за 2016 г.

БАИТ - Българска Асоциация по Информационни Технологии

Иновативно предприятие на годината 2016

Иновации за развитие на таланти

Най-добър стартиращ бизнес за 2015 г.

Бизнес награди на Forbes

Награда за обществена дейност за 2015 г.

Бизнес награди на Forbes

Образователна платформа за 2015 г.

Български Уеб Награди

Награда за образование за 2014 г.

БАИТ - Българска Асоциация по Информационни Технологии

Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.