Design Basics - март 2021 Курс Design Basics - март 2021 - SoftUni Creative
Loading...

Design Basics - март 2021

23 март 2021 4 седмици 3 кредита

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Редакция на изображения
  • Създаване на векторна графика
  • Избор на цвят и цветови палитри
  • Коректна работа с шрифтове
  • Познаване на форматите в графичния дизайн
  • Разполагане на графики във формат

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за напълно начинаещи, както и за всички, които имат известен опит в областта на дизайна и владеят английски език на начално ниво. Обучението е за всеки, който иска да навлезе в дизайн средите по структуриран начин и с конкретни стъпки, след което ще има възможност да ги приложи веднага. Всеки желаещ да научи какво е композиция, как да комбинира подходящи цветови гами, да използва решетки и сечения, правилна типография и шрифтове, получава възможността да натрупа тези знания чрез курса Design Basics.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или на лилавия бутон "КАНДИДАТСТВАЙ" и следвайте стъпките.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 20 март. Обучението стартира на 23 март 2021 г., а занятията ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 19:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от теоретична част. Теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 17 април и 18 април.

Ще получа ли грамота след изпита?

Certificate

След преминаване на изпита, ще придобиете грамота от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от теоретичната част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато " Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Обучението в курса е безплатно. Единствено желаещите да се явят на редовен изпит и да получат грамота на SoftUni Creative и удостоверение, заплащат еднократна такса.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение:
    • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател;
    • Доживотен достъп до учебните ресурсите от занятията на записания курс;
    • Достъп до затворена Facebook група с курсистите и помощ от ментор;

Безплатно
Изпит (до 6.04)

Ранно записване за изпит:
• Явяване на редовен изпит, проверка и оценяване
• Издаване на грамота и удостоверение при покриване на изискванията

50 лв.
Изпит (от 7.04 дo 14.04)

Късно записване за изпит:
• Явяване на редовен изпит, проверка и оценяване
• Издаване на грамота и удостоверение при покриване на изискванията

100 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до края на ранното записване за изпит (1 април).

Преподавател

anton.aladzhov avatar
Антон Аладжов
Антон Аладжов е уеб и визуален мултидисциплинарен дизайнер. Опитът му като дизайнер започва в далечната 2006-та година, когато създава първите си сайтове професионално и един от първите му клиенти е компютърният техникум в Правец, в който завършва Компютърни Технологии и Системи. След това започва да преследва художествения си път като записва “Пластични изкуства” в Нов Български Университет. В момента работи като фрийлансър за различни уеб и проекти за дигитални устройства, а също така е и креативен директор и ко-създател на платформата за събития – www.evedo.co. Освен това, заедно със Сергей води седмичен аудио подкаст "Дизайнът на нещата", насочен към хора от всички видове креативни професии.  

Повече за Антон можете да научите от неговия сайт.