Motion Design with After Effects Advanced – юни 2020 Курс Motion Design with After Effects Advanced – юни 2020 - SoftUni Creative
Loading...

Motion Design with After Effects Advanced – юни 2020

За курса

Курсът e предназначен за хора с опит в програмата и motion графиките. В 6 последователни лекции ще имате възможността да усвоите всичко нужно, за създаването на интересна и грабваща анимация. Ще се научите да създавате флуидни моушън анимации (форми, текст, герои)  в различни стилистики. Ще надградите знанията си в програмата и анимацията като цяло.

Наученото може да бъде приложено веднага след завършването на курса.


Моушън Дизайна е най-търсеният метод за реклама. Той позволява както забавна и атрактивна визия, така и възможността за създаване на рекламна стратегия (изобразена визуално) за даден таргет.

Умения, които ще придобиеш

 • Контрол над движението и анимацията
 • Изграждане на герой и придаване на характер в движението
 • Бързина при изграждането на анимация посредством помощни софтуери (плъгини)
 • Оптимизация на анимация
 • Създаване на собствен стил
 • Методика на анимиране спрямо дадени форми и параметри

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора, които умеят да работят с основната функционалност на софтуера Adobe After Effects. Познаване на основните инструменти, shortcut-ти, боравене с shape layers и Pen tool. Създаване на анимация с keyframes и curves. Основна работа с puppet tool. Анимиране на текст, preset ефекти и Paths. Работа със снимки и видео, базова работа с камера. Необходимите знания са еквивалентни на успешно завършен Motion Design with After Effects.

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 21 юни. Обучението стартира на 23 юни и завършва на 9 юли.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат изцяло онлайн всеки всеки вторник и четвъртък от 19:00 до 22:00 ч. 

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да се запишете в онлайн форма на обучение, където, ще имате възможност да се обучавате дистанционно, имайки достъп до live streaming обучение в реално време, както и до видео записите и учебните материали от курса.

Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Обучението завършва с изпит върху взетия материал, който се състои от: 

 • Практически проект
 • Тест

Желаещите да се явят на изпита, ще получат официален сертификат от SoftUni Creative, ако изкарат оценка над Много добър (5.00).Certificate

SoftUni е лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение. След всеки успешно преминат курс с оценки на изпитите по теория и практика над Среден (3.00) курсистите получават държавно признато „Удостоверение за професионално обучение“, както и приложение, валидно на територията на целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на “Удостоверение за професионално обучение” можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса? 

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до виртуална класна стая и обучение в реално време
 • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
 • Достъп до затворена Facebook група с курсистите и преподавателите
 • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията

220 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса. (до 30 юни)

Преподавател

rtaskov007 avatar
Румен Тасков
Румен има 7 годишен практически опит в сферата на визуалните изкуства - реклами, кино-продукции, музикални клипове, 3Д мапинг, моушън графика. Много добре познава всички компненти на After Effects и приложението им към различни типове визуална дейност. В момента работи в Supers4upen Motion Madness, а досегашният си опит е натрупал във фирми като Скрийн Брадърс, NU BOYANA, Lipsync и StoryME.