Graphic Design with InDesign Advanced – февруари 2020 Курс Graphic Design with InDesign Advanced – февруари 2020 - SoftUni Creative
Loading...

Graphic Design with InDesign Advanced – февруари 2020

04 февруари 2020 3 седмици 9 кредита

За курса

Курсът ще разшири познанията ви за изработка на печатни изделия и създаване на електронни форми (pdf), както и оформление на рекламни карета, страниране на многолистови печатни изделия и др.

Също така ще усъвършенствате основните инструменти в InDesign и ще научите как да създавате различни печатни рекламни материали. Ще разберете как да форматирате текстове и изображения, както и да приложите наученото при създаване на многостранични изделия.

Обучението по InDesign е полезно за всички, които искат да се занимават с дизайн на печатни изделия. Практическите упражнения по време на курса, ще ви позволят  да се занимавате с изработка на печатни изделия.

Умения, които ще придобиеш

 • Основни познаня в интерфейса на InDesign
 • Форматиране на текстове и типография
 • Дизайн и обработка на документи с множество страници и на рекламни материали
 • Създаване и настройки на нов документ
 • Създаване на електронни форми (pdf)
 • Композиция и настройки за изображения в InDesign

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за средно напреднали, или студенти и дизайнери със начални познания в сферата на печатните изделия и графичния дизайн. За обучението се изискват базови познания за InDesign.

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 2 февруари. Обучението стартира на 4 февруари и завършва на 20 февруари.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всеки вторник и четвъртък от 19:00 до 22:00 ч. в зала HQ Lab в сградата на СофтУни.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в залите,  да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка. Ще имате и възможност лично да контактувате с лектор или асистент когато срещнете затруднения.
 • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.
Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Обучението завършва с курсов проект. Курсистите, предали курсов проект ще получат сертификат, ако работата им бъде оценена над Много добър 5.00 Certificate

SoftUni е лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение. След всеки успешно преминат курс с оценка над Мн. добър 5.00.  курсистите получават държавно признато „Удостоверение за професионално обучение, както и приложение, валидно на територията на целия Европейски съюз.

Колко струва обучението в курса?

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Контакт с лектор
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
240 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат

220 лв.
Присъствено (+ Adobe Creative Cloud)
 • Всички предимства на присъственото обучение
 • Достъп до целия набор от софтуери на Adobe Creative Cloud за период от 1 г.
390 лв.
Онлайн (+ Adobe Creative Cloud)
 • Всички предимства на онлайн обучението
 • Достъп до целия набор от софтуери на Adobe Creative Cloud за период от 1 г.
370 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса. (до 11 февруари)

Преподавател

deian.pepeldzhiiski avatar
Деян Пепелджийски
Деян е завършил “Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография” със специалност Фотография, в последствие Нов български университет със специалност Компютърни технологии. Занимава се с графичен дизайн от 12 години. Имал е възможността да работи по проекти за печатни и online медии. От 3 години е на свободна практика, което му дава свобода да работи по разнообразни проекти и дори в сферата на киното, с няколко проекта за филмови постери.