Graphic Design with InDesign Advanced – февруари 2020 Курс Graphic Design with InDesign Advanced – февруари 2020 - SoftUni Creative
Loading...

Graphic Design with InDesign Advanced – февруари 2020

За курса

Курсът ще разшири познанията ви за изработка на печатни изделия и създаване на електронни форми (pdf), както и оформление на рекламни карета, страниране на многолистови печатни изделия и др.

Също така ще усъвършенствате основните инструменти в InDesign и ще научите как да създавате различни печатни рекламни материали. Ще разберете как да форматирате текстове и изображения, както и да приложите наученото при създаване на многостранични изделия.

Обучението по InDesign е полезно за всички, които искат да се занимават с дизайн на печатни изделия. Практическите упражнения по време на курса, ще ви позволят  да се занимавате с изработка на печатни изделия.

Умения, които ще придобиеш

 • Разширяване на знанията за основните инструменти в InDesign
 • Форматиране на текстове
 • Създаване на master pages
 • Композиция и използване на типография и снимки
 • Как да използваме типографията, за да създадем страхотен дизайн
 • Как да създаваме сложни графични форми и да ги използваме в композиция
 • Как се създават корпоративни материали и флаери
 • Kак да работим по-бързо и лесно за създаването на дизайн в InDesign
 • Работа с цветови настройки
 • Как се работи с cloud
 • Трикове за обработка на снимки, ефекти и форми
 • Дизайн и обработка на файлове с множество страници и други нестандартни печатни материали
 • Използване paragraph styles, auto expanding boxes, columns, spanning grep styles във файлове с множество страници

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за средно напреднали, или студенти и дизайнери със начални познания в сферата на печатните изделия и графичния дизайн. За обучението се изискват базови познания за InDesign.

Каква е формата на обучение?

Можете да се запишете за онлайн обучението по всяко време и да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо.

Certificate

Ще мога ли да се явя на изпит?

Имате възможност да заплатите и за явяване на изпит при следващо провеждане на курса. Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от SoftUni Creative, ако оценката им от изпита е над Много добър (5.00).


Колко струва обучението в курса?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни. По желание може да заплатите за възможност за явяване на изпит при следващо провеждане на курса и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

 • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

160 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

 • Явяване на изпит при следващо присъствено издание на курса
20 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 7 дни след записване в обучението.

Преподавател

pavlina.boneva avatar
Павлина Бонева

Павлина Бонева е творчески директор в агенция The Smarts. Тя завършва магистър по комуникационен дизайн в Германия и след това работи в няколко интернационални рекламни агенции като Ogilvy Duesseldorf, Butter, Isobar Germany и McGarryBowen. 2017 година се завръща в България и продължава професионалния си път на родна земя в The Smarts. Тя е жури в рекламния фестивал Fara, носител на множество награди и отличия в България и Европа. В портфолиото си от клиенти са брандовете ИКЕА, Уникредит Булбанк, RiceUp, Боровец, Била, Мол Пловдив, Нощ на театрите, Литературен Фестивал София, България без дим и др. Освен работата си в агенцията през последните години се занимава и с обучение на млади таланти във формати като Saatchi Circle и Рекламна Академия на НБУ.