Видео рекламата от телевизора към мобилното устройство Видео рекламата от телевизора към мобилното устройство - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Видео рекламата от телевизора към мобилното устройство

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Видео рекламата от телевизора към мобилното устройство", който ще се проведе нa 8 юни 2018 г. (петък) от 19:00 часа в зала Code Ground на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор е Рафаил Николов.

За семинара

По време на семинара ще се разгледат теми свързани със съвременния видео поток - видео маркетинг. Което включва новости и тенденции налагащи се от позиционирането на видеото в Интернет. Което е все по-предпочитано от потребителите и налага да е все по-достъпно, не да е само в телевизора. Това вече се случва основно чрез мобилните устройства и социалните мрежи. Макар да става дума само за промяна в начина на излъчване, при производството се налагат частични промени. Новостите са основно в разказа и начина на поднасяне на информацията. Подхода е различен в Instagram, Facebook или YouTube. Потребителите са все по-критични и ние трябва да се съобразяваме с това. Технологиите налагат новости и в създаването им. Влогърите са част от този нов информационен-видео поток. Вече не става дума за фирми - студия, а за домашно производство и производство на терен. Заснемане, обработка и анимация - всичко това е достъпно до всички нас.

​Какво може да направим? Отговора е всичко!

По-важният въпрос е КАК и КАКВО ще кажем?

Ще се разгледат още теми свързани с:

- Какви са приликите и разликите между телевизионната и интернет рекламата?
- Плюсове и минуси от промяната.

- Създаването на видео реклама за телевизия и за Интернет.

- Новите формати.

- Технологии и видео.

За лектора

Рафаил Николов

Model.Lecturer

Рафаил Николов работи в момента като motion graphics дизайнер за National Geographic, 24 Kitchen, Fox, Fox Life, Fox Crime и Fox Movies. В дебрите на бизнеса е вече над 15 години, като е правил всякакъв вид реклами. Има участия в малки и големи продукции. Работи отблизо с Viber, като техен дизайнер и е доверен фотограф на Google Maps. Съчетава това с преподаване в Нов Български Университет, където води семинари и обучения на теми Видео маркетинг, Рекламна режисура и Производство в рекламата. Интересите му не стигат до тук, а се развиват и в други области като предприемачество, фотография, Virtual Reality и изкуства.