Изкуството да реализираш успешно Case Studies на IT проекти Изкуството да реализираш успешно Case Studies на IT проекти - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Изкуството да реализираш успешно Case Studies на IT проекти

Заповядайте на безплатен workshop на тема "Изкуството да реализираш успешно Case Studies на IT проекти", който ще се проведе нa 2 октомври 2017 г. (понеделник) от 19:00 часа в зала Inspirationна Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 2). Лектор e Marina Shideroff .

За семинара

Семинарът  обхваща основите на реализация на IT проекти. Подходящ е както за стартиращи графични и web дизайнери, така и за напреднали в професията UI/UX експерти. Подходящ е за всички, които искат да се запознаят с основните принципи, термини и процеси в един IT проект. Ще си поговорим за това как се развива един проект, кои са основните му фази, къде трябва да внимаваме и къде се объркват нещата на практика. Ще обсъдим как трябва да изглеждат нещата на теория и как реално се случват на практика.

След този семинар ще се запознаете с нов и интересен процес и ще си обясните много неща, случващи се в реалния свят.
 
Планът, по която ще се движим по време на събитието, е следният:
 
- Предизвикателството – THE CHALLENGE
- Възможни решения – POSSIBLE SOLUTIONS
- Изпълняване на Целите/ Критични точки – GOALS/ CRITICAL FACTORS
- Процесът – THE PROCESS
- Резултатът – THE RESULT

За лектора

Marina Shideroff

Model.Lecturer

Marina Shideroff работи като дизайн и криейтив директор вече от почти 10 години в IT сектора. Като цяло е UX/UI Expert - проектира софтуери, апликейшъни, уеб сайтове и всякакви дигитални продукти. Работи почти изцяло в аутсорсинг бизнеса  -  за немски, френски и швейцарски пазар. Основните и супер сили са Brand & Brand Awareness, Digital Projects Design и Innovative Event Management. В портфолиото си има десетки уебсайтове, лога, корпоративни идентичности, всякакъв тип дигитални продукти, маркетингови кампании, дизайн на известни ивенти. Обича работата си от все сърце и казва, че това е формулата на успеха.