Изкуството да реализираш успешно Case Studies на IT проекти Изкуството да реализираш успешно Case Studies на IT проекти - SoftUni Light
Семинар

Изкуството да реализираш успешно Case Studies на IT проекти

За семинара

Семинарът  обхваща основите на реализация на IT проекти. Подходящ е както за стартиращи графични и web дизайнери, така и за напреднали в професията UI/UX експерти. Подходящ е за всички, които искат да се запознаят с основните принципи, термини и процеси в един IT проект. Ще си поговорим за това как се развива един проект, кои са основните му фази, къде трябва да внимаваме и къде се объркват нещата на практика. Ще обсъдим как трябва да изглеждат нещата на теория и как реално се случват на практика.

След този семинар ще се запознаете с нов и интересен процес и ще си обясните много неща, случващи се в реалния свят.
 
Планът, по която ще се движим по време на събитието, е следният:
 
- Предизвикателството – THE CHALLENGE
- Възможни решения – POSSIBLE SOLUTIONS
- Изпълняване на Целите/ Критични точки – GOALS/ CRITICAL FACTORS
- Процесът – THE PROCESS
- Резултатът – THE RESULT

За лектора

Marina Shideroff

Marina Shideroff

Marina Shideroff работи като дизайн и криейтив директор вече от почти 10 години в IT сектора. Като цяло е UX/UI Expert - проектира софтуери, апликейшъни, уеб сайтове и всякакви дигитални продукти. Работи почти изцяло в аутсорсинг бизнеса  -  за немски, френски и швейцарски пазар. Основните и супер сили са Brand & Brand Awareness, Digital Projects Design и Innovative Event Management. В портфолиото си има десетки уебсайтове, лога, корпоративни идентичности, всякакъв тип дигитални продукти, маркетингови кампании, дизайн на известни ивенти. Обича работата си от все сърце и казва, че това е формулата на успеха.