Въведение в User Centered Design Въведение в User Centered Design - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Въведение в User Centered Design

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Въведение в User Centered Design", който ще се проведе нa 26 юли 2017 г. (сряда) от 19:00 часа в зала Tech+Knowledge на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Людмил Тренков.

За семинара

Семинарът "Въведение в User Centered Design" ще ни запознае с методологиите за разработки на продукти и услуги. Ще обсъдим основните определения и концепции, свързани с user centered design, включително user experience, interaction design, interface design и design thinking. Лекцията е оформена от дизайнерска гледна точка към съвременни професионални процеси и методологии за user centered design

За лектора

Людмил Тренков

Model.Lecturer

Людмил Тренков е професор по Медия Дизайн в Американския Университет в Обединените Арабски Емирства. Неговото обучение и прaктика е в сферата на UX, UI, Design Principles и апликация на нови технологии в социално/потребителски контекст. Той е завършил най-висока степен на обучение по Медия Дизайн в един от най-елитните американски дизайнерски институти, също е участвал и създавал малки технологични компании.