Устойчивост в интериорния дизайн Устойчивост в интериорния дизайн - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Устойчивост в интериорния дизайн

30.11.2021 19:00 - 21:00 Online 1 Online 1 Дизайниците (Виктория Грозданова, Мариета Атанасова, Павлина Чернева)

Остават:

Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Sustainability in interior design" нa 30 ноември 2021 г. (вторник) от 19:00 часа с лектори Дизайниците (Виктория Грозданова, Мариета Атанасова, Павлина Чернева).

За семинара

В семинара Дизайниците ще поговорят за това как може да се създаде един по-устойчив дом и интериор. Кои са стиловете и философиите, които подкрепят това направление. Ще разберете също така, колко е важно с какво се обграждате у дома и как може да повлияе, както на емоциите, така и на психиката и творчеството. Какво още ще разберете:
  • какво е устойчив интериорен дизайн?
  • как допринася един дизайнер с избора на материали при проектиране?
  • как се вдъхва живот на старите мебели?
  • какви токсични вещества могат да съдържат мебелите у дома?
  • философии, които подкрепят екологичния дизайн.

За лектора

Дизайниците (Виктория Грозданова, Мариета Атанасова, Павлина Чернева)

Model.Lecturer

Това са Вики, Мери и Поли и са триото, което стои зад Дизайница. Като архитекти и интериорни дизайнери са посланици на устойчив и здравословен начин на живот, вдъхновявайки хората около тях да се замислят за изборите, които правят ежедневно и какво внасят в своя дом. Дизайница е тяхното виртуално място, в което под формата на блог споделят полезни практики, които подкрепят природосъобразния живот и са свързани с дома, интериора и ежедневието. Тяхна основна цел в интериорната им практика е да преосмислят начина на живот и пространствата, които обитават. Да излязат от стереотипите и да оформят дома си така, че да им служи най-добре, както чисто функционално, така и да създава хармония във всички нива на живота им, така че домът да бъде отражение на вътрешния им Аз. Почитатели са на минимализма и устойчивия начин на живот и вярват, че не вещите определят щастието на човек, а преживяванията. За това се стремят да се водят от тази философия в работата си и да създават устойчива среда и обитаване с отношение към околната среда.

Ресурси

Няма ресурси за този семинар