Adobe - ползата от разнообразните софтуери Adobe - ползата от разнообразните софтуери - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Adobe - ползата от разнообразните софтуери

25.11.2021 19:00 - 20:30 Online - Creative Advanced Hall Online - Creative Advanced Hall Станислава Костова
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "“Колкото повече, толкова повече“- или как разнообразието от софтуери на Adobe може да ни е от полза" нa 25 ноември 2021 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Станислава Костова.

За семинара

"Колкото повече, толкова повече“- или как разнообразието от софтуери на Adobe може да ви е от полза. Работният процес на всеки дизайнер е различен, но рано или късно всеки си задава различни въпроси.
  • Като това дали да сте мастър в един или да имате познания по няколко софтуери на Adobe?
  • Колко може да е полезен миксът от различни умения в графичния дизайн?
  • Колко време да отделяте за детайлите?
  • Кога трябва да спрете с опциите и на кой му пука как са наименувани файловете?
  • Нужно ли е да се разпалвате, когато творите?
  • Как да защитавате идеите си?
  • Готин дизайн или полезна "картинка" за бизнеса?
  • Обратната връзка - що за животно е това и нужно ли е да я приемате?
  • До колко дизайнерът трябва да е адаптивен?
  • Трендовете - колко и къде е добре да ги прилагаме?

Тези и още много други въпроси ще бъдат разгледани в семинара чрез историите за различни проекти и техните предизвикателства в дигитална и принт среда. За ползата от работа с различни програми като Photoshop, Illustrator, InDesign, After effects, Adobe XD. Стаси ще разкаже през какви дизайн препятствия е преминала в своята кариера. Как емоциите помагат или пречат в работния процес и колко е важно да се забавлявате каквото и да сте захванали.

За лектора

Станислава Костова

Model.Lecturer

Станислава се определя като любопитен графичен дизайнер, който не спира да се предизвиква. Работи повече от 9 години като графичен дизайнер към различни компании и агенции, също така и на свободна практика с клиенти от разнообразни индустрии. Заради страстта си към дизайн, започва да се обучава сама с всякакви дизайн материали, след което записва курс по графичен дизайн, но най-силно влияние ѝ оказва практиката и не на последно място, менторите, които среща по пътя си.  Различните проекти я предизвикват с това да подобрява уменията си по любимите ѝ програми, но също така и да разнообразява програмите, които използва. През годините е работила за различни брандове, но споделя, че има проекти, с които не би се рекламирала пред света и такива, които "просто не са за нея". Ще ни разкаже с примери от практиката си за предизвикателстовото в това да привлечеш нови клиенти в платформи, в които се състезаваш с дизайнери от цял свят. И това как да си креативно полезен на различни бизнеси. И най-важното - да не спираш да се развиваш.