Q&A Session: Всичко, което трябва да знаете преди да кандидадствате за работа Q&A Session: Всичко, което трябва да знаете преди да кандидадствате за работа - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Q&A Session: Всичко, което трябва да знаете преди да кандидадствате за работа

28.05.2021 19:00 - 20:30 Online 4 Online 4 Сабина Попова, Никола Велев

Остават:

Включете се в първото издание на "Q&A Session: Всичко, което трябва да знаете преди да кандидадствате за работа", което ще се проведе на 28 май (петък) от 19:00 ч. с водещ Сабина Попова и със специалното участие на Никола Велев, който е Design Team Lead на екипа в SoftUni.

Събитието е безплатно, но е със задължителна регистрация.

За семинара

Събитието е насочено към правила, които да следвате при изготвяне на професионално CV и най-добрите съвети, идващи от опита на двамата участници. По време на семинара Сабина и Никола ще обсъдят особеностите, засягащи успешното ви представяне на интервю за работа. Ще имате възможност да зададете всички въпроси, които ви инетересуват, както и някои от вас, които изпратят предварително СВ-та, ще получат съдействие и препоръки относно тяхното подобряване.

Програма

19:00 - 20:00: Разговор със специалното участие на Никола Велев, в който ще се засегнат следните теми:

Всичко, което трябва да знаете при изготвянето на CV (реални примери);
Предварителна подготовка преди HR интервю;
Предварителна подготовка за техническо интервю;
Важни съвети, засягащи търсенето на бъдещ работодател;
Упражнения и допълнителна самоподготовка за обогатяване на вашите умения;
Тенденции и вдъхновения.

20:00 - 20:30: Q&A session – Ще имате възможност да зададете въпросите, които ви вълнуват.

*Може да изпратите предварително СВ-то си на имейл: careers@softuni.bg.

За лектора

Сабина Попова

Model.Lecturer

Сабина е Кариерен консултант и помага на курсистите да се реализират, дава им ценни насоки за това как да изготвят СВ, как да се държат по време на интервю и ги мотивира, защото е важно да бъдат уверени в себе си.

Никола Велев

Model.Lecturer

Никола се занимава с web, UI, UX и графичен дизайн. През 2015 година започва своето обучение в НБУ, специалност Графично и пространствено проектиране. Успоредно със своето обучение той работи с клиенти, като изпълнява проекти за печатни материали. През 2016 година започва интересът му към web дизайна, когато преминава през курсове по HTML и CSS. Започва да работи с по-големи клиенти по проекти, като онлайн магазини, сайтове тип визитка и др. Продължава развитието си в UX и UI след като започва работа за Startup компанията Perpetto, която се занимава с разработката на специализиран софтуер за онлайн магазини в чужбина и България. Създава малко студио за web design, заедно със съдружници, където разработват онлайн система за обучение и оценяване. В момента е web дизайнер в SoftUni, където изгражда продукта на компанията, насочен към чуждестранните пазари. Един от големите му проекти е да разработи цялостната визия за Google Digital Garage.

Ресурси

Няма ресурси за този семинар