Design Journey: Кариера и професионално развитие Design Journey: Кариера и професионално развитие - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Design Journey: Кариера и професионално развитие

23.04.2020 10:00 - 12:50 Online 2 Online 2 Никола Велев, Добриян Добрев, Снежана Владимирова, Глория Русенова
Включете се в безплатното онлайн събитие, организирано от нашия Кариерен център за първа година за SoftUni Creative - Design Journey: Кариера и професионално развитие, което ще се проведе на 23 април 2020 г. (четвъртък) от 10:00 ч. Водещ на събитието ще бъде Никола Велев.

* Събитието ще бъде излъчвано Live през YouTube като предварително ще получите имейл с инструкции как може да се включите.

За семинара

По време на събитието ще се включат хора от водещи фирми в сферата на дизайна и наши партньори, които ще говорят по темите:
✓ идеи за създаване на портфолио;
✓ какво трябва да съдържа портфолиото?
✓ работа в голяма компания, дигитална агенция или на свободна практика;
✓ каква подготовка е необходима за интервю за работа?
✓ стъпки за кариерно развитие.
Също така всички участници ще могат да задават своите въпроси като коментар в YouTube.

Участието е безплатно, но регистрацията е задължителна.

* Следете събитието за повече информация за хората от фирмите които ще вземат участие.

За лектора

Никола Велев

Model.Lecturer

Никола се занимава с web, UI, UX и графичен дизайн. През 2015 година започва своето обучение в НБУ, специалност Графично и пространствено проектиране. Успоредно със своето обучение той работи с клиенти, като изпълнява проекти за печатни материали. През 2016 година започва интересът му към web дизайна, когато преминава през курсове по HTML и CSS. Започва да работи с по-големи клиенти по проекти, като онлайн магазини, сайтове тип визитка и др. Продължава развитието си в UX и UI след като започва работа за Startup компанията Perpetto, която се занимава с разработката на специализиран софтуер за онлайн магазини в чужбина и България. Създава малко студио за web design, заедно със съдружници, където разработват онлайн система за обучение и оценяване. В момента е web дизайнер в SoftUni, където изгражда продукта на компанията, насочен към чуждестранните пазари. Един от големите му проекти е да разработи цялостната визия за Google Digital Garage.

Добриян Добрев

Model.Lecturer

Добриян е UX Lead Designer с над 7 години опит. Преподавател в НБУ и SoftUni Creative. Автор на множество публикации и участник в конференции.

Снежана Владимирова

Model.Lecturer

Снежана е Managing Director на BMB Advertising Creative Agency и директор на международна криейтив агенция с фокус върху UX дизайн и Motion дизайн.

Глория Русенова

Model.Lecturer

Глория завършва Европеистика, но в последствие се преквалифицира в UX / UI дизайнер като завършва цялостната програма на SoftUni Creative.