BIM и Autodesk Revit или как да работим по-лесно и ефективно BIM и Autodesk Revit или как да работим по-лесно и ефективно - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

BIM и Autodesk Revit или как да работим по-лесно и ефективно

Заповядайте на безплатен семинар на тема "BIM и Autodesk Revit или как да работим по-лесно и ефективно", който ще се проведе нa 2 декември 2019 г. (понеделник) от 19:00 часа в зала Pixel на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 2). Лектор е арх. Петър Пенчев.

За семинара

Какво представялва BIM технологията?

В този семинар ще разгледаме BIM технологията и Autodesk Revit. Ще отбележим разликите между Revit и стандартни софтуери за работа, като AutoCAD и всъщност какви са предимства на работа с Revit. Предстои да се запознаем с особеностите при работа, разглеждане на реални примери, ограничения и бъдещи възможности.

За лектора

арх. Петър Пенчев

Model.Lecturer

Петър започва работа в архитектурно студио още като студент, в което вече е съдружник. През годините е имал възможност да работи по множество проекти, както за България, така и за чужбина. Технологиите винаги са били част от работата му като архитект и винати е търсил най-подходящите софтуерни инструменти. Именно за това разчита на Revit и BIM технологията. Ежедневно ползва софтуера и е съосновател на единствената българска User Group за Revit. От настоящия семестър води упражнения по Revit в Университета по Архитектура Строителство и Геодезия в гр. София.