Всичко, което трябва да знаеш за дизайна и SoftUni Creative - гр. Бургас Всичко, което трябва да знаеш за дизайна и SoftUni Creative - гр. Бургас - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Всичко, което трябва да знаеш за дизайна и SoftUni Creative - гр. Бургас

Заповядайте на безплатен семинар "Всичко, което трябва да знаете за дизайна и SoftUni Creative", който ще се проведе на 15 септември (неделя) в Бургаския свободен университет (бул. "Сан Стефано" 62), зала 110, гр. Бургас от 18:00 ч. с лектор Александър Иванов.

От ТУК може да се присъедините и в групата, създадена за всички, които имат желание да посетят курса Creative fundamentals.

За семинара

По време на семинара ще получите отговори на въпроси като:
- Какво представлява програмата?
- Защо да се включа в обученията и с какво ще са ми полезни?
- Ще мога ли да се възползвам от услугите на Кариерния център и да стартирам работа?
- Какво представляват стажантските и стипендиантските програми?
- Какво представляват сертификатите на SoftUni Creative и държвавно признатите „Удостоверения за професионално обучение“?

За лектора

Александър Иванов

Model.Lecturer

Александър е Образователен директор на SoftUni Digital & SoftUni Creative. В периода от 2014 - 2016 е един от учителите по програма “Заедно в Час”, преподавал е информационни технологии. Бил е координатор и лектор на международен Еразъм + проект базиран на метода “обучение чрез преживяване” с обучения в 5 държави. Започва професионалния си път като вицепрезидент и лидер на локалния трейнинг екип на AIESEC Свищов по време на студентството си в Стопанската Академия, където завършва финанси.

Ресурси

Няма ресурси за този семинар