Photoshop for Beginners- юни 2019 Курс Photoshop for Beginners- юни 2019 - SoftUni Creative
Loading...

Photoshop for Beginners- юни 2019

За курса

В курса ще се запознаете с основните инструменти във Photoshop и как да ги употребявате за различни цели.

Ще разберете кои са подходящите формати, за зададените ви задачи, кога какви цветови профили ползваме в зависимост дали задачата е за принт или уеб, как се работи със слоеве, кои са най-често ползваните клавишни комбинации, за да спестите време. 

Ще научите как да създавате впечатляващи дизайни на база графични или реалистични изображения, как и кога да ползваме градиенти,  къде имаме нужда от светлосенки, прозрачности, как да боравим с типография и много други тайни.


Освен това, ще подобрите естетиката си, композиционните  умения, отношението си към видовете цветови гами,  ще разберете, как трябва да организирате файловете си и ще получите съвети и трикове за по-ефективна работа с програмата.

Умения, които ще придобиеш

  • Усет за баланс, композиция и цвят
  • Стилизация и опростяване на дизайна
  • Извличане на най-добрата идея и разгръщането и до максималния и потенциал
  • Умело боравене с шрифт и типография
  • Обработка на снимки и отношение към детайла
  • Усъвършенстване на работата с криви, перспектива и дълбочина

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за всички начинаещи в сферата на графичния дизайн и Photoshop.

Каква е формата на обучение?

Можете да се запишете за онлайн обучението по всяко време и да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо.

Certificate

Ще мога ли да се явя на изпит?

Ще можете да се явите на изпит при следващо присъствено издание на курса и да вземете  официален сертификат от SoftUni Creative при оценка над  Мн. добър 5.00.

Колко струва обучението в курса? 

Курсът е безплатен. Имате възможност да се явите на изпит при следващо провеждане на курса след заплащане на еднократна такса.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

Безплатно
Изпит

Записването за следваща изпитна дата ще бъде достъпно, когато започне провеждането на следващо издание на курса. Таксата включва:

  • Явяване на следващият изпит за курса и издаване на сертификат
100 лв.

Преподавател

PetyaSavova avatar

Петя Савова е легенда в българския графичен дизайн. Над 15 години разтърсва рекламния свят със смелите си работи, изпълнени със смисъл, естетика и професионализъм. Известна е с шарения си характер, независимо дали е креативен директор в Saatchi&Saatchi, машина в BBDO, нечовек в Noble Graphics, умна в The Smarts или ще е Motion graphics nerd в Cinemotion, ще създава красиви сайтове в Despark, апликейшъни за Wacom или просто ще фрийленсва дизайн на сноубордове или корици за Капитал през уикендите.
Преподаването ѝ е близко, както и студентите от Рекламна Академия в Нов Български Университет и от Магистърската програма „Бранд идентичност и творческо мислене” във ВУЗФ. Петя е многопрофилен криейтив с огромен капацитет от умения в различни аспекти на рекламата, киното и дизайна.