Graphic Design with InDesign - януари 2020 Курс Graphic Design with InDesign - януари 2020 - SoftUni Creative
Loading...

Graphic Design with InDesign - януари 2020

06 януари 2020 3 седмици 6 кредита
Graphic Design with InDesign - януари 2020

За курса

Курсът ще ви даде необходимите знания и умения за проектиране и подготовка на печатни продукти и електронни документи с помощта на InDesign. Ще ви запознае с основните понятия и процеси в полиграфията. Ще се научите да комбинирате растерни изображения, векторни графики и текст, изграждайки листовки, плакати, брошури, външна реклама или периодични издания. Ще подготвяте коректни файлове за печат, мейл или уеб.

Умения, които ще придобиеш

  • Проектиране на най-разпространените печатни форми
  • Ефективна работа със стиловете
  • Подготвяне на файлове за печат
  • Подготвяне на електронни документи
  • Архивиране и преизползване на работните файлове
  • Комбиниране на изображения, векторни графики и текст

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора, които искат да навлязат в графичния дизайн и са с по-напреднало ниво на програмата. За обучението се изисква владеене на английски език на основно ниво. 

Преподавател

AntonPetrov avatar
Антон Петров
Антон Петров се занимава с графичен дизайн и DTP повече от 20 години. Интересите му са насочени към управление на цвета, автоматизиране и стандартизиране на процесите, добрите практики. Провеждал е стажантски програми, семинари и обучения по Photoshop, Illustrator и InDesign. 
LinkedIn