Основи на фотографията - юни 2019 Курс Основи на фотографията - юни 2019 - SoftUni Creative
Loading...

Основи на фотографията - юни 2019

За курса

Целта на курса е да запознае курсистите с основните естетически и технически изразни средства при изграждане на фотографското изображение. Ще бъдат подробно разгледани и обяснени принципите за създаване на дигиталното фотографско изображение. В процеса на обучение ще бъдат формирани умения за създаване на концепция за изображения според вида и жанра, за организиране създаването на фотографското изображението (настройка на камера, избор и подредба на осветление, избор и използване на подходяща оптика, изграждане на композиция).

Умения, които ще придобиеш

  • Правилна настройка на функциите на фотокамерата
  • Правилно определяне на експозицията при заснемане на снимки
  • Познаване на основните понятия за композиция
  • Познаване на основните светлинни схеми и прилагането им в практиката

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за всички, които искат да придобият знания и умения за работа с дигитална фотозаснемаща техника.

Каква е формата на обучение?

Можете да се запишете за онлайн обучението по всяко време и да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Certificate

Ще мога ли да се явя на изпит?

Ще можете да се явите на изпит при следващо присъствено издание на курса и да вземете  официален сертификат от SoftUni Creative при оценка над  Мн. добър 5.00.

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни. По желание може да заплатите за възможност за явяване на изпит при следващо провеждане на курса и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

140 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на изпит при следващо присъствено издание на курса
20 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 7 дни след записване в обучението.

Преподавател

manifactura avatar
Красимир Стоичков
Красимир Стоичков създава продуцентска компания “АВ Студио”, в която са създадени десетки ТВ реклами, документални и корпоративни филми в широк спектър от теми. Продуцент е на предаване за изкуство “Бунт Арт”, излъчвано в БНТ. От 2012 г. е отговорен оператор в БНТ на публицистични предавания и е заснел десетки документални филми продуцирани от БНТ. Красимир Стоичков е мотивиран да предава своя опит и вдъхновява млади хора, които навлизат в професиите - фотограф и видеограф. В момента води обучения в НАТФИЗ гр.София, КЕМГУК гр. Кемерово, Русия, VSMU гр. Братислава, Словакия.