The Art of Landing Page Creation - април 2019 Курс The Art of Landing Page Creation - април 2019 - SoftUni Creative
Loading...

The Art of Landing Page Creation - април 2019

За курса

Изкуството да създаваш целеви маркетингови страници е курс, който обхвaща цялостния процес по създаване на една лендинг страница – от бял лист хартия до цялостната имплементация. Участниците ще се запознаят с основните принципи и процеси, използвани при създаването на лендинг страница, която успешно да изпълнява основната си функция – да продава. В основата на курса е добиването на правилна настройка и логическо мислене за създаване на подобен тип продукти, с фокус върху нуждите на крайния потребител. Участниците ще имат възможност да усвоят практически умения за изпълнението на всеки дискутиран в програмата процес.

Умения, които ще придобиеш

 • Систематизиране на информация за продукт/ услуга
 • Изграждане на структурен скелет, прототип на лендинг страници
 • Изграждане на технически файл, подходящ за имплементация
 • Разбиране и осъзнаване на бизнес модели, които стоят в основата на лендинг страниците

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за дизайнери и маркетолози, както и за хибриди, на които им се налага да се занимават и с двете дисциплини - маркетинг и дизайн. Подходящ е както за начинаещи, така и за по-напреднали в материята. За всеки ще има интересна информация, свързана с реални клиенти и case studies.

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 10 април. Обучението стартира на 12 април и завършва на 17 май.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всеки петък от 19:00 до 22:00 ч. в зала HQ Lab в сградата на СофтУни.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в залите,  да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка. Ще имате и възможност лично да контактувате с лектор или асистент когато срещнете затруднения.
 • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.
Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Обучението завършва с курсов проект. Курсистите, предали курсов проект ще получат сертификат, ако работата им бъде оценена над Много добър 5.00. 

Има ли допълнителни изисквания?

Необходим софтуер или хардуер за участие в курса:

 • Prototyping Tools – XD, Sketch, UXPin, Fluid, Justinmind, etc;
 • Adobe Photoshop, Illustrator, XD;

Колко струва обучението в курса? 

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Контакт с лектор или асистент
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
180 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат

160 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса. (до 26 април)

Преподавател

Shideroff avatar
Марина Шидеров
Марина Шидеров е основател и Chief Design Officer на Fram, компания за дизайн от следващо поколение, която специализира в умни дизайн решения за бизнеси, опериращи в дигиталната ера. 
Марина се фокусира върху UX/UI дизайн за SaaS и дигитални продукти, а портфолиото ѝ се състои от богат набор от примери за корпоративна и бранд идентичност, дизайн на уебсайтове, десктоп и мобилни платформи, дигитални и маркетинг кампании, корпоративни и обществени събития.