Logo Design - Март 2019 Курс Logo Design - Март 2019 - SoftUni Creative
Loading...

Logo Design - Март 2019

За курса

Всички сме чували за Кока Кола, Найк и ДиЕйчЕл/DHL. Mилиони други компании по света ги обединява едно нещо - търсенето и намирането на идентичност или разпознаваемост. А черешката на тази идентичност е… логото.
И умението да създавате добрo лого и идентичност e изключително ценно, тъй като в света не съществува организация, бизнес или начинание, които да нямат нужда от такова. Поставя ви в много изгодна позиция в океана от проекти, очакващи своя лого дизайнер.
По време на курса ще минем през целия процес на създаването на едно лого - идея, прототипиране, отсяване на най-доброто, усъвършенстване и изпипване. Накрая ще затворим цикъла с презентация на цялостен проект за идентичност на една марка, като ще надградим добавяйки и съпътстващите го елементи като типография, цветове, патърн.

Умения, които ще придобиеш

  • Критично и концептуално мислене
  • Разгръщане потенциала на една идея
  • Опростяване, фокусиране и канализиране на идеята
  • Увереност в композицията и съотношенията
  • Усет за баланс на черното и оптимални отстояния
  • Дисциплина, самоконтрол и самокритичност

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора, които искат да навлязат в графичния дизайн и са с по-напреднало ниво на програмата. За обучението се изисква владеене на английски език на основно ниво. 

Каква е формата на обучение?

Можете да се запишете за онлайн обучението по всяко време и да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Certificate

Ще мога ли да се явя на изпит?

Ще можете да се явите на изпит при следващо присъствено издание на курса и да вземете  официален сертификат от SoftUni Creative при оценка над  Мн. добър 5.00.

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни. По желание може да заплатите за възможност за явяване на изпит при следващо провеждане на курса и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

140 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на изпит при следващо присъствено издание на курса
20 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 7 дни след записване в обучението.

Преподавател

svesimov avatar
Светослав Симов (Свет) е основател и собственик на Фонтфабрик - едно от най-популярните и продавани студиа за дизайн на шрифтове в света. Техни шрифтове присъстват редовно, и то по няколко от тях, в класациите “Най-продавани” на сайтове като MyFonts.com, Fonts.com, FontSpring.com и т. нат. Докато сте ходили по улиците на София, или който и да е град в по-голямата част на света, то със сигурност сте попадали на реклами, правени с едни от най-ползваните безплатни или платени версии на шрифтовете - Интро, Некса, Мюлер, Пантон, Некса Ръст, Интро Ръст и т. нат. Заедно с екип от няколко талантливи и отдадени на работата си шрифт дизайнери създават широк спектър от наборни, украсни и ръкописни шрифтове в студиото им в центъра на столицата. През 2014-та година получават награда от престижния конкурс “Модерна кирилица” в категорията текстови фамилии с шрифта Глобър.
LinkedIn