Основи в интериорното проектиране с AutoCAD 2D - ноември 2018 Курс Основи в интериорното проектиране с AutoCAD 2D - ноември 2018 - SoftUni Creative
Loading...

Основи в интериорното проектиране с AutoCAD 2D - ноември 2018

За курса

Целта на обучението е да усвоите основните методи за чертане в програмата. Ще се разгледат основните функции за чертане, редакционни команди, поставяне на размери и подготовка за принтиране на готовия чертеж. Ще си говорим за техническо чертане и мащаб, като ще приложим директно теорията в практика. Ще работим по такъв начин, че в края на курса всеки да може да създаде готов и завършен продукт, използвайки методологията на работа, придобита по време на курса. 

Умения, които ще придобиеш

 • Работа с 2D графични команди
 • Работа и създаване на слоеве в AutoCAD
 • Работа и създаване на блокове в AutoCAD
 • Изчертаване на чертежи и разгъвки
 • Щриховка и оразмеряване на чертежи
 • Подготовка и настройки за печат

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи, както и за всички, които имат начален или среден опит с AutoCad и към хора с афинитет към интериорното проектиране и технически науки. 

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 31 октомври. Обучението стартира на 3 ноември и завършва на 8 декември.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всяка събота от 17:00 до 20:00 ч. в зала HQ Lab в сградата на SoftUni.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в залите,  да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка. Ще имате и възможност лично да контактувате с лектор или асистент когато срещнете затруднения.
 • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.
Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Обучението завършва с практическа задача за изпълнение. Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат, ако получат оценка над Много добър (5.00). 

Има ли допълнителни изисквания?

Необходим софтуер или хардуер за участие в курса:
Минимална конфигурация: Windows PC, Intel Pentium 4 + 2 GB RAM, 500 GB HDD
Препоръчителна конфигурация: Windows PC, Intel i7 (Quad Core) + 8 GB RAM, 256 GB SSD, 2 TB HDD
Software: Инсталиран АutoCad, препоръчително версия 2015 и нагоре . 

Колко струва обучението в курса? 

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Контакт с лектор или асистент
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
180 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат

160 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса. ( до 17 ноември)

Преподавател

mariela_pavlova avatar
Мариела Павлова
Мариела завършва архитектура в гр. София. Част от архитектурното си образование придобива и в Дания. Професионалният й опит включва работа за архитектурно бюро в Малта, опит като 3D визуализатор за международна компания, както и интериорен проект, в екип с китайски експерти в Шанхай. На този етап е архитект  и преподавател на свободна практика. Работи на различни програми и обновява професионалното си портфолио с нов софтуер винаги, когато става дума за оптимизация и иновация. Интересът й е насочен към устойчивостта на пространствата, които ни заобикалят-като дизайн, функция и послания.