Основи в интериорното проектиране с AutoCAD 2D - ноември 2018 Курс Основи в интериорното проектиране с AutoCAD 2D - ноември 2018 - SoftUni Creative
Loading...

Основи в интериорното проектиране с AutoCAD 2D - ноември 2018

За курса

Целта на обучението е да усвоите основните методи за чертане в програмата. Ще се разгледат основните функции за чертане, редакционни команди, поставяне на размери и подготовка за принтиране на готовия чертеж. Ще си говорим за техническо чертане и мащаб, като ще приложим директно теорията в практика. Ще работим по такъв начин, че в края на курса всеки да може да създаде готов и завършен продукт, използвайки методологията на работа, придобита по време на курса. 

Умения, които ще придобиеш

  • Работа с 2D графични команди
  • Работа и създаване на слоеве в AutoCAD
  • Работа и създаване на блокове в AutoCAD
  • Изчертаване на чертежи и разгъвки
  • Щриховка и оразмеряване на чертежи
  • Подготовка и настройки за печат

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи и всички без опит, които искат да навлязат в графичния дизайн. За обучението се изисква владеене на английски език на основно ниво.

Какви са формите на обучение?

Можете да се запишете за онлайн обучението по всяко време:
  • Онлайн: Можете да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо. 
Certificate

Ще мога ли да се явя на изпит?

Имате възможност да заплатите и за явяване на изпит при следващо провеждане на курса. Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от Софтуерния университет, ако получат оценка над Много добър (5).

Колко струва обучението в курса? 

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

140 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на изпит при следващо присъствено издание на курса
20 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 7 дни след записване в обучението.

Преподавател

mariela_pavlova avatar
Мариела Павлова
Мариела завършва архитектура в гр. София. Част от архитектурното си образование придобива и в Дания. Професионалният й опит включва работа за архитектурно бюро в Малта, опит като 3D визуализатор за международна компания, както и интериорен проект, в екип с китайски експерти в Шанхай. На този етап е архитект  и преподавател на свободна практика. Работи на различни програми и обновява професионалното си портфолио с нов софтуер винаги, когато става дума за оптимизация и иновация. Интересът й е насочен към устойчивостта на пространствата, които ни заобикалят-като дизайн, функция и послания.