Web and UX Design Masterclass - октомври 2018 Курс Web and UX Design Masterclass - октомври 2018 - SoftUni Creative
Loading...

Web and UX Design Masterclass - октомври 2018

За курса

Курсът е предназначен за всеки, който планира или вече се занимава професионално с WEB и UX дизайн. Ще засегнем както фундаментални аспекти от работата на всеки WEB/UX дизайнер като способност за проблематизиране и аналичично мислене в контекста на цели и задачи, така и конкретни аспекти от изграждането на успешен WEB/UX продукт като навигационни методи, информационна плътност и вариативност на пространството. Всяка лекция се състои от теоретична, аналитична и практическа част. В края на курса всеки участник ще е придобил полезни теоретични и практически знания, които да му позволят да се реализира в професията на WEB/UX дизайна.

Умения, които ще придобиеш

  • Запознаване с приликите и разликите между WEB/UX дизайна
  • Запознаване с подготвителната фаза на всеки WEB/UX проект
  • Запознаване в детайл с основни проблеми при изграждането на WEB/UX продукт и добри практики за решаването им
  • Запознаване с основните градивни елементи на всеки WEB/UX проект – композиция, типография, ритмика, форма, обем и др.
  • Практически упражнения за прилагане на придобитите знания
  • Запознаване с т.н. Soft skills в дизайн процеса – презентация на дизайн, критичен самоанализ и др.

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи и всички без опит, които искат да навлязат в графичния дизайн. За обучението се изисква владеене на английски език на основно ниво.

Какви са формите на обучение?

Можете да се запишете за онлайн обучението по всяко време:
  • Онлайн: Можете да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо. 
Certificate

Ще мога ли да се явя на изпит?

Имате възможност да заплатите и за явяване на изпит при следващо провеждане на курса. Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от Софтуерния университет, ако получат оценка над Много добър (5).

Колко струва обучението в курса? 

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

140 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на изпит при следващо присъствено издание на курса
20 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 7 дни след записване в обучението.

Преподавател

GeorgiLinkov avatar
Георги Линков
Георги е съосновател и творчески директор на Studio X. Занимава се с графичен и уеб дизайн, UX и UI повече от 15 години. Носител e на редица награди в УЕБ сферата. Има над 30 статии върху проблемите на интерактивния дизайн и потребителското преживяване. Участвал е в разработката на визуални и УЕБ проекти за едни от най-големите компании в България и чужбина.