UX Design Advanced - юли 2021 Курс UX Design Advanced - юли 2021 - SoftUni Creative
Loading...
курс

UX Design Advanced - юли 2021

Умения, които ще придобиеш

  • Анализ и проучване на потребителски нужди
  • Дизайн за взаимодействие с потребителя
  • Създаване на дизайн на ръководства
  • Създаване на дизайн на мобилни приложения
  • Създаване на дизайн на визуализации на данни
  • Създаване на потребителски тестове
  • Създаване на скалируеми и устойчиви дизайн системи
  • Работа с въпросници, подобряващи интервютата на потребителите
Виж още

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за курсисти и дизайнери с базови познания и умения в потребителски проучвания, създаване на дизайн прототипи и тестване, които желаят да задълбочат познанията си в дизайна на потребителско преживяване. За курсът е необходим английски език на базово ниво.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 17 юли. Обучението стартира на 19 юли 2021 г., а занятията ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 19:00 до 22:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на курсов проект, който трябва да бъде предаден до 5 септември, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 4 септември и 5 септември.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

UX Design Advanced - юли 2021

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

220 лв.

Онлайн обучение в реално време

UX Design Advanced - юли 2021

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

UX Design Advanced - юли 2021

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

UX Design Advanced - юли 2021

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

UX Design Advanced - юли 2021

Явяване на изпит (редовен), сертификат и удостоверение

UX Design Advanced - юли 2021

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 26 юли).

UX Design Advanced - юли 2021

Стефан Иванов

Преподавател

Стефан Иванов е магистър по Медийна Информатика от университета в Ахен, Германия със специализация в сферата на HCI и UX Дизайн. След дипломирането си той се занимава с разработката на интерфейси за мобилни приложения, стартира собствена компания, дава началото на първия цялостен курс по UX Дизайн в България и от 3 години насам работи над визията за продуктите на Инфраджистикс като старши UX архитект.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."