Photography - април 2021 Курс Photography - април 2021 - SoftUni Creative
Loading...

Photography - април 2021

19 април 2021 3 седмици 3 кредита

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Как се прилагат артистични корекции и след това финален експорт
  • Постпродукция с оглед за къде са предназначени изображенията
  • Концепции за композирне
  • Опознаване на приложението Adobe Photoshop Lightroom
  • Разбиране на фотографската техника (апарати, обективи и филтри)
  • Познания за светлина и осветление

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за всички, които имат желание да навлязат в сферата на фотографията. Добро решение е и за тези, които искат да се запознаят с естетическите правила във фотографията, както и с различните апарати и филтри, които да използват за различните цели. За курса е необходим английски език на базово ниво.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или на лилавия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 17 април. Обучението стартира на 19 април 2021 г., а занятията ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 19:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на курсов проект, който трябва да бъде предаден до 16 май, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 15 май и 16 май.

Certificate

Ще получа ли сертификат след изпита??

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато " Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Има ли допълнителни изисквания?

Необходим софтуер или хардуер за участие в курса:

Софтуер:
• Adobe Lightroom;

Колко струва обучението в курса и какво включва?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на редовен изпит и издаване на сертификат и удостоверение.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение:
    • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател;
    • Доживотен достъп до учебните ресурсите от занятията на записания курс;
    • Достъп до затворена Facebook група с курсистите и помощ от ментор;
    • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията;

170 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 26 април).

Преподавател

v.daskalov avatar
Васил Даскалов
Васил Даскалов основно се занимава с производството на видео съдържание в различни жанрове като музикални клипове, реклами, телевизионни предавания и филми. Преди това се занимава с репортажна и студиина фотография, работи за професионалисти като Г-жа Череша (детска студийна фотография) и Камен Вълканов (Студио Вълканов - репортажна и художествена фотография). За Васил фотографията е мястото, където е научил всичко важно за това какво прави едно изображение приятно за гледане, теория на цветовете и композиция.