Illustrator Advanced - март 2021 Курс Illustrator Advanced - март 2021 - SoftUni Creative
Loading...

Illustrator Advanced - март 2021

22 март 2021 6 седмици 15 кредита

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Мислене на идейно концептуално ниво
  • Изпипване и детайлно усъвършенстване
  • Целенасоченост и фокусиране
  • Вникване и разбиране спецификите на едно задание
  • Опростяване и канализиране на избраната концепция
  • Отсяване на вариантите и намиране на точната посока

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора с начален опит, познаващи инструментите и функционалностите на Adobe Illustrator, като векторизиране с pen tool, боравене с цветови палитри и гами, съчетаване на шрифтове, използване на основните инструменти за селекция. Обучението е подходящо за всички познаващи Adobe Illustrator, които искат да обогатят и разширят знанията си в програмата и графичния дизайн. Изисква се владеене на английски език на основно ниво.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или на лилавия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 20 март. Обучението стартира на 22 март 2021 г., а занятията ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 19:00 до 22:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на курсов проект, който трябва да бъде предаден до 2 май, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои от 1 май до 2 май.

Certificate

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Има ли допълнителни изисквания?

• Adobe Illustrator;

Колко струва обучението в курса и какво включва?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на редовен изпит и издаване на сертификат и удостоверение.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение:

  • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
  • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
  • Достъп до затворена Facebook група с курсистите
  • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията
220 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (29 март).

Преподавател

Svetlana.Tsoneva avatar
Светлана Цонева
Светлана Цонева има над 17 години опит в графичния и уеб дизайн. През 2008 година основава уеб студио Pixel House, което повече от 10 години стои зад позиционирането на над 80 значими брандове. Светлана и екипът й са едни от водещите експерти в България за създаване и редизайн на корпоративна идентичност, онлайн присъствие, присъствие в социалните мрежи и визуална репутация. През 2019 година основава Академия за дизайн - Pixel Academy - Design.Digital.Web., насочена към дизайна, визуалната идентичност и дигиталното присъствие. Провежда обучения и семинари на теми дизайн, изграждане на бранд, и визуална идентичност на марката.