Illustrations for Beginners – юни 2020 Курс Illustrations for Beginners – юни 2020 - SoftUni Creative
Loading...

Illustrations for Beginners – юни 2020

За курса

Илюстрация за начинаещи е курс, насочен към всички бъдещи графични дизайнери, илюстратори и начинаещи хора с интерес към създаване на илюстрации за уеб сайтове, приложения и печат. 

По време на курса ще преминем през основите на Adobe Photoshop и Illustrator, създаване на moodboards, скициране, цветна палитра, стилизиране, векторизиране. Ще говорим на теми като "Как да презентираме проекта си пред клиент”, “Как да създадем набор от илюстрации”, “Видове илюстрации”, “Експортване на финален пакет с графични елементи” и “Създаване на портфолио”. Ще бъдат засегнати теми като композиция, цветове, скициране, вектори и растери.

Наученото по време на курса може да бъде приложено веднага след приключването му. Придобитите умения са много полезни при бъдещи професионални начинания в тази сфера, тъй като илюстрацията в графичния дизайн винаги е била важна и неразделна част от него, а в последните години се забелязва ръст в приложението й и в мобилните апликации и софтуери.


Умения, които ще придобиеш

  • Скициране
  • Работа с Adobe Photoshop и Illustrator
  • Създаване на палитра
  • Създаване на набор графични елемент

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е предназначен за начинаещи и хора с желание и мотивация да създават и експериментират с графики.

Каква е формата на обучение?

Можете да се запишете за онлайн обучението по всяко време и да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо.

Certificate

Ще мога ли да се явя на изпит?

Имате възможност да заплатите и за явяване на изпит при следващо провеждане на курса. Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от SoftUni Creative, ако оценката им от изпита е над Много добър (5.00).


Колко струва обучението в курса?

Курсът е безплатен. Имате възможност да се явите на изпит при следващо провеждане на курса след заплащане на еднократна такса.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
Безплатно
Изпит

Записването за следваща изпитна дата ще бъде достъпно, когато започне провеждането на следващо издание на курса. Таксата включва:

  • Явяване на следващия изпит за курса и издаване на официален сертификат от SoftUni Creative
100 лв.

Преподавател

Glory avatar
Глория Шуглева

Глория e графичен дизайнер и илюстратор  / GloryArt Studio - https://www.gloryart.co/about-me.

Занимава се графичен дизайн и илюстрация от 2014. Работила е за Рекламни агенции и Софтуер стартъпи, както и фирми като OfficeRND, Payhawk, Neskafe, Aniventure ComicCon, iGreet, The Hire, Infragistics, PETS&U и SmartSuite. Работата ѝ може да откриете на  https://www.gloryart.co 

LinkedIn