Photoshop for Beginners- март 2020 Курс Photoshop for Beginners- март 2020 - SoftUni Creative
Loading...

Photoshop for Beginners- март 2020

27 март 2020 6 седмици 3 кредита
Запиши се
Остават:
3дни 8ч 52мин 36сек

За курса

Курсът Photoshop for Beginners е насочен към хора, които искат да направят своите първи стъпки в графичния дизайн, да се научат да създават красиви и грабващи окото визии от най-различно естество, предвидени както за дигиталния свят, така и за реалния, под формата на принт материали. 

В курса ще се запознаете с основните инструменти във Photoshop и как да ги употребявате за различни цели, ще разберете какво е типография, RGB, CMYK, DPI и др. 

Обучението дава добра основа за бъдеще в графичния дизайн и работа с един от най-популярните софтуери за обработка на изображения – Photoshop. Курса е с практическа насоченост, даваща възможност за прилагане на наученото още след първата лекция.

Запиши се
Остават:
3дни 8ч 52мин 36сек

Умения, които ще придобиеш

 • Работа с различните инструменти на Photoshop
 • Подготовка на изображения за уеб или печатна среда
 • Работа с шрифт и типография
 • Корекции и манипулации на изображения
 • Създаване на визии за дигитална и принт среда

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за напълно начинаещи в сферата на графичния дизайн, които искат да се запознаят с Adobe Photoshop и да изградят умения в създаването на растерни графики. 

Кога стартира курсът?

Крайният срок за кандидатстване за курса е 25 март 2020. Обучението стартира на 27 март и завършва на 29 април. Изпитът ще се проведе на две дати - 9 и 10 май.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. Обучението е безплатно, но присъствените места са ограничени. 

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятиятата се провеждат петък и сряда от 19:00 до 22:00 ч. в зала Pixel в сградата на SoftUni.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в университета, да участвате в упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и можете да предавате своите домашни за проверка. Ще имате и възможност лично да контактувате с лектора, когато срещнете затруднения.
 • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.
Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли грамота след края на курса?

Обучението завършва с изпит върху взетия материал, който се състои от: 

 • Практически проект
 • Тест

Желаещите да се явят на изпита, ще получат официален сертификат от SoftUni Creative, ако изкарат оценка над Много добър (5.00).Certificate

SoftUni е лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение. След всеки успешно преминат курс с оценка над Мн. добър 5.00 и при условие, че обучаемите са придобили право за явяване на държавни зрелостни изпити, курсистите получават държавно признато „Удостоверение за професионално обучение“, както и приложение, валидно на територията на целия Европейски съюз.

Колко струва обучението в курса? 

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия на живо
 • Контакт с лектор на живо
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Достъп до затворена Facebook група
Безплатно
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Достъп до затворена Facebook група
Безплатно
Изпит (до 10.04.2020)

Ранно записване за изпит

 • Достъп до виртуална класна стая и обучение в реално време
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
100 лв.
Изпит (от 10.04 до 29.04.2020)

Късно записване за изпит

 • Достъп до виртуална класна стая и обучение в реално време
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
200 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до края на ранното записване за изпита (до 10 април).

Преподавател

StefanChezVelev avatar
Стефан Велев
Стефан Велев е арт директор и предприемач с близо 8 години опит, специализирал себе си в създаването на визуална идентичност и бизнеси, нестандартни за пазара. На първо място гледа на себе си като графичен дизайнер, а всичко останало, с което се занимава надгражда и допълва цялостната картинка. Освен собствено студио, е създател на марка за саркастични поздравителни картички, на първата в България Hashtag фото будка, както и [вече бивш] ресторантьор.
Запиши се
Остават:
3дни 8ч 52мин 36сек