Photoshop for Beginners - март 2020 Курс Photoshop for Beginners - март 2020 - SoftUni Creative
Loading...

Photoshop for Beginners - март 2020

За курса

Курсът Photoshop for Beginners е насочен към хора, които искат да направят своите първи стъпки в графичния дизайн, да се научат да създават красиви и грабващи окото визии от най-различно естество, предвидени както за дигиталния свят, така и за реалния, под формата на принт материали. 

В курса ще се запознаете с основните инструменти във Photoshop и как да ги употребявате за различни цели, ще разберете какво е типография, RGB, CMYK, DPI и др. 

Обучението дава добра основа за бъдеще в графичния дизайн и работа с един от най-популярните софтуери за обработка на изображения – Photoshop. Курса е с практическа насоченост, даваща възможност за прилагане на наученото още след първата лекция.

Умения, които ще придобиеш

  • Работа с различните инструменти на Photoshop
  • Подготовка на изображения за уеб или печатна среда
  • Работа с шрифт и типография
  • Корекции и манипулации на изображения
  • Създаване на визии за дигитална и принт среда

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за напълно начинаещи в сферата на графичния дизайн, които искат да се запознаят с Adobe Photoshop и да изградят умения в създаването на растерни графики.

Каква е формата на обучение?

Имате възможност да се обучавате в онлайн форма на обучение за курса Photoshop:

  • Онлайн: Можете да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо. 

Certificate

Ще мога ли да се явя на изпит?

Имате възможност да заплатите и за явяване на изпит при следващо провеждане на курса.
Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от SoftUni Creative, ако оценката им от изпита е над Много добър (5.00).

Колко струва обучението в курса? 

Курсът е безплатен. Имате възможност да се явите на изпит при следващо провеждане на курса след заплащане на еднократна такса.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

Безплатно
Изпит

Записването за следваща изпитна дата ще бъде достъпно, когато започне провеждането на следващо издание на курса. Таксата включва:

  • Явяване на следващия изпит за курса и издаване на сертификат
100 лв.

Преподавател

StefanChezVelev avatar
Стефан Велев
Стефан Велев е арт директор и предприемач с близо 8 години опит, специализирал себе си в създаването на визуална идентичност и бизнеси, нестандартни за пазара. На първо място гледа на себе си като графичен дизайнер, а всичко останало, с което се занимава надгражда и допълва цялостната картинка. Освен собствено студио, е създател на марка за саркастични поздравителни картички, на първата в България Hashtag фото будка, както и [вече бивш] ресторантьор.