Video Processing with Premiere Pro Advanced – май 2020 Курс Video Processing with Premiere Pro Advanced – май 2020 - SoftUni Creative
Loading...

Video Processing with Premiere Pro Advanced – май 2020

19 май 2020 3 седмици 9 кредита

За курса

Курсът ще надгради досегашните ви познания в Adobe Premiere Pro. Ще се запознаете с много нови техники и похвати, с които ще успявате да създавате интересни и грабващи монтажи. В рамките на 6 занятия ще научите как и защо да използвате програмата в пълния ѝ капацитет както и да създадете краен продукт на високо ниво. Също така ще развиете както техническите си умения, така и креативното мислене.


Наученото от курса може да бъде приложено веднага след неговото приключване. Развитието във видео индустрията е огромна в наши дни и монтажисти, видео редактори се търсят ежедневно. Реализацията е възможна непосредствено след завършването на курса и придобиването на нужните умения.

Умения, които ще придобиеш

 • Редакция на кратки форми (реклами, трейлъри, спотове)
 • Цветова обработка на заснет материал
 • Редакция на дълги форми (игрални и документални филми)
 • Обработка на музикални клипове - работа с музика, цветова обработка и ефекти
 • Създаване на корпоративни видеа и презентации
 • На практика всичко, което изисква редакция на видео

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора, които умеят да работят с основната функционалност на софтуера Adobe Premiere Pro. Добре боравене с основни инструменти, import на материали, основна работа с green screen, комбинация на типография, цветови корекции, работа с криейтив ефекти, чрез native инструменти, финализиране и експорт. Необходимите знания са еквивалентни на успешно завършен курс Video Processing with Premiere Pro.

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 17 май. Обучението стартира на 19 май и завършва на 4 юни.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всеки вторник и четвъртък от 19:00 до 22:00 ч. в зала HQ Lab в сградата на СофтУникато освен на място в учебната зала, курсистите ще могат да се обучават и дистанционно.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в учебната зала, като ще имате и възможност лично да контактувате с преподавателите. Освен това ще имате достъп до всички видео записи и учебни материали от курса.
 • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, ще имате възможност да се обучавате дистанционно, имайки достъп до live streaming обучение в реално време, както и до видео записите и учебните материали от курса.
Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Обучението завършва с изпит върху взетия материал, който се състои от: 

 • Практически проект
 • Тест

Желаещите да се явят на изпита, ще получат официален сертификат от SoftUni Creative, ако изкарат оценка над Много добър (5.00).Certificate

SoftUni е лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение. След всеки успешно преминат курс с оценки на изпитите по теория и практика над Среден (3.00) курсистите получават държавно признато „Удостоверение за професионално обучение“, както и приложение, валидно на територията на целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на “Удостоверение за професионално обучение” можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса? 

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие в учебната зала на всички учебни занятия  
 • Контакт с преподавателя на живо  
 • Достъп до виртуална класна стая и обучение в реално време
 • Доживотен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия  
 • Достъп до затворена Facebook група с курсистите и преподавателите  
 • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията  
240 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до виртуална класна стая и обучение в реално време  
 • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия  
 • Достъп до затворена Facebook група с курсистите и преподавателите  
 • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията 

220 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса. (до 26 май)

Преподавател

VasilDaskalov avatar
Васил Даскалов започва да се занимава с монтаж през 2005г. Отначало монтира студентски курсови работи, след което през 2009г. допълва практиката си с монтаж на музикални видео клипове. Към момента се занимава професионално с заснемане, монтаж и постпродукция на клипове и филми. Монтирал е първият 3D български филм за нестинарството „Стъпки в огъня“.