Visualization with 3ds Max Advanced – юли 2020 Курс Visualization with 3ds Max Advanced – юли 2020 - SoftUni Creative
Loading...

Visualization with 3ds Max Advanced – юли 2020

За курса

Целта на обучението е да усвоите в детайли методи за моделиране, изграждане на осветление, настройка на материали и оптимизация на процеса на рендване.  Ще придобиете ключовите знания, нужни за създаване на 3D модели и настройки, според стандартите в индустрията. Ще научите как да създавате фотореалистични изображения и VR панорами. Също така ще работите по реални практически задачи - различни интериорни пространства, както в статични изображения, така и VR панорами. На финала на курса ще бъде показана и връзката с постпродукция в Adobe Photoshop, за завършване на изображенията и анимациите.


Наученото по време на курса ще ви даде, както практическа, така и теоретична подготовка, която да ви помогне за проучването изграждането и завършването на 3D проекти.

Умения, които ще придобиеш

  • 3D моделиране на мебели и интериорни пространства
  • Настройка на осветление и материали
  • Фотореалистична визуализация на различни видове интериори
  • Рендване на статични изображения и VR панорами
  • Подготовка за постпродукция
  • Постпродукция на изображения и VR панорами във Photoshop

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора, които умеят да работят с основната функционалност на софтуера 3Ds Max. Използване на менюта и контекстни такива. Създаване на геометрични и съставни обекти – Boolean. Работа на подобектно ниво. Боравене с модификатори. Правилно позициониране на осветление и камери. Настройки на рендване. Постпродукция с Photoshop/After Effects. Необходимите знания са еквивалентни на успешно завършен Visualization with 3ds Max.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 26 юли 2020. Обучението стартира на 28 юли и завършва с изпит, който ще се проведе на 22 и 23 август.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на лилавия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, вие ще бъдете записани за обучението.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат изцяло онлайн във вторник и четвъртък от 19:00 до 22:00 ч.

Какви са формите на обучение?

Обучението ще се проведе в онлайн форма и е подходящо както за учещи и работещи, така и за курсисти от страната и чужбина. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат?

Обучението завършва с изпит, който ще се проведе онлайн, и се състои от практическа част и тест. Всички, преминали изпита, ще придобият сертификат от СофтУни, ако получат оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част. СофтУни е лицензиран учебен център и след завършване на курса, курсистите имат възможност да получат държавно признато „Удостоверение за професионално обучение“, валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса?

За курса се заплаща еднократна такса за онлайн обучение и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
  • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
  • Достъп до затворена Facebook група с курсистите
  • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията
220 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (4 август).

Преподавател

Nixonanim avatar
Николай Михайлов
Николай e един от основателите и главен редактор на мрежата за дизайнери CGArt.eu (http://www.cgart.eu). Работи от 1998 г. като аниматор, визуализатор и режисьор за архитектурни, телевизионни, кино и уеб проекти. Завършва Анимационно кино в НБУ и е преподавал в УАСГ, НХА и ВТУ. Участва като член на журито на Компютърно пространство (http://computerspace.org/) и обича да посещава събития за визуални ефекти, уеб технологии и изкуство.

Linkedin: https://bg.linkedin.com/in/nixonanim
Личен сайт: http://www.nixonanim.com
LinkedIn