Photoshop Essentials – подобрете уменията си на Photoshop Photoshop Essentials – подобрете уменията си на Photoshop - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Photoshop Essentials – подобрете уменията си на Photoshop

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Photoshop Essentials – подобрете уменията си на Photoshop", който ще се проведе нa 17 януари 2019 г. (четвъртък) от 19:00 часа в зала Experience на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор е Кристиян Методиев.

За семинара

Семинарът е предназначен, както за начинаещи, така и за хора с опит с този Бехемот на дизайн софтуерите. Той ще е повече практически насочен и ще разглежда теми като – добавяне на текстури, обработка на снимки, цветни корекции, keyboard shortcuts for god speed, ретуш на портрети, до пресъздаване на ефекти от някои blockbuster филмови постери. Един вид рудиментарни похвати, които да помaгат в ежедневните разнообразни задачи.

За лектора

Кристиян Методиев

Model.Lecturer

Крис в момента се подвизава като Digital Art Director в All Channels Interaction. Занимава се с дизайн от 8 години, по трудова книжка от 5. Занимавал се е дълги години и с електротехника, но дизайна е единствената сфера, която му доставя удовлствие и в която се чувства изцяло отдаден.