Photoshop Essentials – повишете уменията си на Photoshop Photoshop Essentials – повишете уменията си на Photoshop - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Photoshop Essentials – повишете уменията си на Photoshop

Остават:

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Photoshop Essentials – повишете уменията си на Photoshop", който ще се проведе нa 16 януари 2019 г. (сряда) от 19:00 часа в зала HQ Lab на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор е Кристиян Методиев.

За семинара

Семинарът е предназначен, както за начинаещи, така и за хора с опит с този Бехемот на дизайн софтуерите. Той ще е повече практически насочен и ще разглежда теми като – добавяне на текстури, обработка на снимки, цветни корекции, keyboard shortcuts for god speed, ретуш на портрети, до пресъздаване на ефекти от някои blockbuster филмови постери. Един вид рудиментарни похвати, които да помaгат в ежедневните разнообразни задачи.

За лектора

Model.Lecturer

Кристиян Методиев

Крис в момента се подвизава като Digital Art Director в All Channels Interaction. Занимава се с дизайн от 8 години, по трудова книжка от 5. Занимавал се е дълги години и с електротехника, но дизайна е единствената сфера, която му доставя удовлствие и в която се чувства изцяло отдаден.

Ресурси

Няма ресурси за този семинар