Изкуството да проектираш онлайн магазин Изкуството да проектираш онлайн магазин - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Изкуството да проектираш онлайн магазин

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Изкуството да проектираш онлайн магазин", който ще се проведе нa 20 декември 2017 г. (сряда) от 19:00 часа в зала Inspiration на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 2). Лектор е Marina Shideroff.

За семинара

Семинарът обхваща основните принципи при разработка на един онлайн магазин. Обяснява стъпка по стъпка процеса, но най-вече цели да изгради начин на мислене и подход за успешна реализация на ИТ проекти. Има за цел да ви навигира и да ви покаже кои са опасните моменти, за които трябва да се внимава. Marina Shideroff ще разкаже как стоят нещата на теория и как реално се случват на практика. Ще сподели реални и конкретни проекти развили се както успешно, така и неуспешно. Семинарът е подходящ за стартиращи графични и web дизайнери, които искат да се запознаят с основните креативни принципи, термини и процеси. Подходящ е и за напреднали UI/UX експерти, които ще могат да надникнат в нови практики. Ще се засегне и темата за анализиране и планиране, за креативната и дизайн фаза, за реализацията на проекта, дивелопмънта, за официалното публикуване на сайта в web пространството, както и за всички вълнения и неприятности касаещи всяка една от фазите.

За лектора

Model.Lecturer

Marina Shideroff работи като дизайн и криейтив директор вече от почти 10 години в IT сектора. Като цяло е UX/UI Expert - проектира софтуери, апликейшъни, уеб сайтове и всякакви дигитални продукти. Работи почти изцяло в аутсорсинг бизнеса - за немски, френски и швейцарски пазар. Основните ѝ супер сили са Brand & Brand Awareness, Digital Projects Design и Innovative Event Management. В портфолиото си има десетки уебсайтове, лога, корпоративни идентичности, всякакъв тип дигитални продукти, маркетингови кампании, дизайн на известни ивенти. Обича работата си от все сърце и казва, че това е формулата на успеха.