Изкуството да конструираш уебсайт Изкуството да конструираш уебсайт - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Изкуството да конструираш уебсайт

Заповядайте на безплатен workshop на тема "Изкуството да конструираш уебсайт ", който ще се проведе нa 6 октомври 2017 г. (петък) от 19:00 часа в зала Experience на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Marina Shideroff .

За семинара

Семинарът  обхваща основните принципи при разработка на един website. Обяснява стъпка по стъпка процеса, но най-вече цели да изгради начин на мислене и подход за успешна реализация на IT проекти. Цели да ви упъти и навигира, но и да ви покаже кои са “опасните” моменти, за които трябва да се внимава. Ще чуете как стоят нещата на теория, но и как реално се случват на практика. Ще обсъдим реални и конкретни проекти развили се както успешно, така и неуспешно. Семинарът е подходящ за стартиращи графични и web дизайнери, които искат да се запознаят с основните креативни принципи, термини и процеси. Подходящ е и за напреднали UI/UX експерти, които пък ще могат да надникнат в нови практики. Ще си поговорим за анализиране и планиране, за креативната и дизайн фаза, за реализацията на проекта – дивелопмънта, за официалното публикуване на сайта в web пространството, както и за всички вълнения и неприятности, касаещи всяка една от фазите.


За лектора

Model.Lecturer

Marina Shideroff работи като дизайн и криейтив директор вече от почти 10 години в IT сектора. Като цяло е UX/UI Expert - проектира софтуери, апликейшъни, уеб сайтове и всякакви дигитални продукти. Работи почти изцяло в аутсорсинг бизнеса  -  за немски, френски и швейцарски пазар. Основните и супер сили са Brand & Brand Awareness, Digital Projects Design и Innovative Event Management. В портфолиото си има десетки уебсайтове, лога, корпоративни идентичности, всякакъв тип дигитални продукти, маркетингови кампании, дизайн на известни ивенти. Обича работата си от все сърце и казва, че това е формулата на успеха.