Каква е връзката между потребител и продукт Каква е връзката между потребител и продукт - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

Каква е връзката между потребител и продукт

Заповядайте на безплатен workshop на тема "Каква е връзката между потребител и продукт", който ще се проведе нa 28 юли 2017 г. (петък) от 19:00 часа в зала Creative на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Людмил Тренков.

За семинара

Идеята на workshop-a е да стимулира дискусии за връзката между потребител и продукт, който вече съществува. Форматът изисква предварителена самостоятелна селекция на снимка/изображение на потенцялен протребител и снимка/изображение на продукт, който е проектиран за ползване от него. По време на работилницата участващите ще имат възможост да изложат своите идеи и да ги обсъдят с другите участници и лектора.

За лектора

Людмил Тренков

Model.Lecturer

Людмил Тренков е професор по Медия Дизайн в Американския Университет в Обединените Арабски Емирства. Неговото обучение и прaктика е в сферата на UX, UI, Design Principles и апликация на нови технологии в социално/потребителски контекст. Той е завършил най-висока степен на обучение по Медия Дизайн в един от най-елитните американски дизайнерски институти, също е участвал и създавал малки технологични компании.