First Steps – YouTube Video Creation First Steps – YouTube Video Creation - SoftUni Creative
Loading...
Семинар

First Steps – YouTube Video Creation

Остават:

Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "First Steps – YouTube Video Creation" нa 3 февруари 2022 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Николай Николов.

За семинара

Популяризирайте бизнеса си като създавате ангажиращо видео съдържание за YouTube. В този семинар ще научите как да избирате теми за видеата си, как да ги заснемате и обработвате, така че да грабват вниманието на зрителя и да изглеждат професионално. По време на събитието ще се поговори за камери, звук и осветление, но и за това как можете да започнете с телефона си, без големи инвестиции. Така, че независимо колко е голям бюджетът ви, след този семинар ще бъдете напълно готови да запишете първото си видео за YouTube.

За лектора

Николай Николов

Model.Lecturer

Николай е видеограф и основател на Create Studios – компания за продукция на видео съдържание за бизнеса. Той комбинира страстта си за правене на видео със знания и опит в сферата на бизнеса и маркетинга. Тази негова широкоспектърна гледна точка към света на видео маркетинга е и причината в последните 5 години от основаването на студиото на неговия опит да се доверят голям брой български и международни компании.

Ресурси

Няма ресурси за този семинар